Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Mŕtvy agent prehovoril

Keď si agent Litvinenko 22. novembra 2006 prečítal rozlúčkový list, obviňujúci z jeho bizarnej smrti Putina, skrútilo ho a pokúsil sa zvracať do pristaveného špitálskeho kýbla.

Vomitus nebol tento raz spôsobený vzácnym polóniom neznámeho pôvodu, ale sentimentálnym tónom listu, z akého by sa poblil aj najotrlejší tajný agent. "Пусть Бог простит вас (господин Путин) за то, что вы сделали - не только со мной, но и с моей любимой Россией и её народом." Opäť ho naplo. Potom vzal pero a list podpísal. Kývol na poslíčka, aby pristúpil bližšie. "Povedz im, nech ho zabijú," povedal slabým hlasom. Poslíček sa zatváril rozpačito. Litvinenka znovu naplo. Keď kŕč pominul, zašepkal: "Toho patetického chruňa, čo písal list. Povedz im, že je to moja posledná vôľa."

Či bola splnená, nevie sa.

Litvinenko ani poriadne nevychladol a už sa v korporátnych médiach začala globálna protiputinovská PR kampaň, ktorú nám skrzevá smetiareň sprostredkovávala istá Procházková. Táto osoba je známa tým, že z bezprecedentného teroru na deťoch v beslanskej škole, ktorý zorganizovali jej čečenskí kamarátikovia, obvinila rodičov utýraných detí - a samozrejme Putina.

Korporátna kampaň "Putin - vrah Litvinenka" bola úspešná. Miliónom divákov, čitateľov a poslucháčov západných korporátnych médií tuhla krv v žilách z Putinovej beštiality. "Hen, sviňa jedna megalomanská. Nestačí mu nechať úbohého dobráka Litvinenka, kritizujúceho putinovskú nedemokratičnosť, obyčajne odpraviť. Veď  odkedy vynašli zbraň s tlmičom, niet spoľahlivejšej metódy. Aj na právnikov. Ale on nie. On musí špecialitku vymyslieť, aby sa Litvinenko zversky trápil. Fuj Putin! Fuj Rusko!"

Po štyroch rokoch sa vďaka WikiLeaks dostáva do médií záblesk pravdy. Pravdu povediac, je to neuveriteľné.

Kauza Litvinenko ako súčasť veľkej protiputinovskej a protiruskej hry (spolu s obdobnou kauzou Politkovská) bola - a je - natoľko citlivá, že sa správy posielajú inými kanálmi, než sú radoví diplomati, produkujúci hlásenia, ktoré majú stále štatút polooficiálnych správ. V uniknutých diplomatických správach sa však slaboduchejší jedinec, zrejme nepoučený o zakázaných témach, k Litvinenkovi vyjadril."Rusko sledovalo Litvinenkovych vrahov, ale britská tajná službá povedala ruským kolegom, nech sa nestarajú, pretože Briti majú všetko pod kontrolou."  Zakrátko Litvinenko otrčil kopytá, zanechajúc podpis v liste na rozlúčku.

Ako sa dozvedáme z uniknutej diplomatickej správy, osobitný veľvyslanec RF Anatolij Safonov povedal veľvyslancovi USA s osobitným určením Henrimu Crumptonovi, že Rusko do Litvinenkovej smrti nie je zamontované, ale "neposkytol žiadne ďalšie vysvetlenie."

Vysvetlenie by skôr mohla poskytnúť MI5 (a CIA) Safonovovi. Napríklad o pôvode polónia. Lenže skúste hovoriť o židovskom polóniu z Tretieho chrámu v Dimone čo i len potichu. Hneď ste antisemita a môžete sa s prácou pre MI5 rozlúčiť. Aj analýza ďalších udalostí okolo Berezovského, ktoré viedli k tomu, že Litvinenko pohltal polónium ako keby to bol aspirín, by bola čírym antisemitizmom. A tak v celej plejáde slobodnej tlače túto očividnú a vysoko pravdepodobnú indíciu pôvodu polónia nikto z prepytujem investigatívnych novinárov ani nespomenie. Tabu.

 Pol roka po Litvinenkovej smrti a spustení spravodajskej hry "Putin - vrah Litvinenka" (obdoby spravodajskej hry Putin - vrah Politkovskej) boli už korporátnymi médiami vyšisované západné teliatka natoľko protirusky rozpálené, že Berezovskij, alias Platon Jelenin, vytasil eso: "Chcem v Rusku zorganizovať násilný krvavý prevrat! Revolúciu! A už aj podnikám kroky, hlavne finančné." Jop, povedal by ruský mužík. Jak v 1917-tom. Aj vtedy všelijakí bastardi zo západu peniažky boľševickým revolucionárskym kurvám posielali.

Na lepší hrob nemá starý kámoš Borja Berezovskij peniaze. A tak si tam Litvinenko leží medzi ohobľovanými doskami, s polčasom rozpadu dlhším ako Po 210

Ja teda neviem, ale už ani tá americká kinematrografia nie je, čo bývala. Idem si ja do kina na film RED, tešiac sa na zlých ruských agentov. Že či im tam tento raz budú šľahať plamene z papule, alebo čo si ešte scenárista a režisér vymyslia. A tam šľachetný ruský agent nielenže dopomôže k odhaleniu skurvysyna kandidáta na US prezidenta, ktorý plošne vyvražďoval v Guatemale, ale ešte aj vysvitne, že je citovo spriaznený s americkou agentkou vo výslužbe, ktorá ho voľakedy zo samej lásky trochu rozstrieľala. A to nie je všetko. Obcovanie hlavného hrdinu s pracovníčkou sociálnej poisťovne odhalí, že poisťovňa ešte stále vypláca dôchodky. Dokonalý happy-end.


Peri fyseos anthropu - O ľudskej prirodzenosti | stály odkaz

Komentáre

  1. Detroit a degenerujuca americka kultura
    snad mi Ema odpusti ale ja upriamim svoj zrak na zapad a nie na daleky vychod. Mam na to nasledujuci dovod - najvyznamnejsim hybatelom sucasnych dejinnych udalosti su prave USA a nie Rusko resp. Cina. Tato pozicia USA je vyslednicou dolezitych historickych spolocenskych sil siahajucich az do 18. storocia kedy T. Jefferson vo svojich poznamkach k statu Viginia pisomne definoval zaklady americkej kultury, ku navratu ktorym vyzyva federalnu vladu aj Noam.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Jeffersonian_Democracy

    Okrem dorazu na oddelenie cirkvi od statu som zistil, ze Thomas mal rad polnohospodarov.

    http://www.jewishencyclopedia.com/view.jsp?artid=909&letter=A#2330

    Americka kultura je teda ideologickou kulturou, ktorej prislusnik si musi osvojit hodnoty definovane v ustave.

    http://www.archives.gov/exhibits/charters/charters.html

    Kedze tato kultura vyznava niekolko slobod ako napr. sloboda vierovyznania, prejavu, volneho obchodu, dorozumievacieho jazyka, etnickeho povodu,
    dalej sa cleni na rozne etnicke, nabozenske, politicke a jazyk zveladujuce kultury, ktore medzi sebou sutazia pripadne vytvaraju aliancie na volnom trhu pod hlavickami roznych pravnych a ekonomickych subjektov. Preto ma zaujima pri kazdej firme kolonka 'culture'. Zelal by som si aby sutaz kultur prebiehala vylucne na ekonomickom poli podla pravidiel kde pravo prezit ma iba kultura produkujuca zisk beztoho aby vyuzivala dominantne postavenie na trhu a nastroje typicke pre kriminalne a zlocinecke organizacie. To je ale uloha silnej federalnej vlady, neinfiltrovanej zlocincami a dbajucej na sekularizaciu tj. presadzovanie myslienky vzdelanostnej a nie otrockej spolocnosti slobodnych a samostatnych pravnych subjektov.

    http://www.museumstuff.com/learn/topics/mafia::sub::Protection_Rackets

    A teraz spat k Detroitu, mestu automobilovej kultury tak podobnej dnesnemu Slovensku a tak odlisnej od, dajme tomu, San Francisca. Z wiki som sa dozvedel nasledujuce skutocnosti - pocet obyvatelov sa zvysil 6-nasobne v prvej polovici 20. storocia, od 50-tych rokov vyrazne klesal. Ako mozeme z historie vidiet, obdobie imigracie z 20.-30. rokov v USA je spojene s rozvojom kultur organizovaneho zlocinu, ktore pritahuju geograficke miesta s mohutnymi investiciami a s blahoslavenym obyvatelstvom upierajucim zrak k autoritam. Tieto kultury pochadzaju z regionov Sicilie, Calabrie, Campanie, Apulie a Lucianie a vyborne si rozumeju s bratmi a sestrami vo viere na blizkom vychode, balkane, v rusku ale de facto dnes uz vsade.
    A Detroit bolo jednym z takychto miest. Necudo, ze prave Detroit pritiahol jeden z najuspesnejsich klanov LCN (La Cosa Nostra) v historii USA - export Sicilie, kultury zo stareho kontinetu. V Detroite silna federalna vlada vdaka jednostrannym investiciam do jedneho druhu priemyslu, vytvorila prostredie bez ekonomickej sutaze pritahujuce robotnikov a mafianov. Od 50. rokov mozeme vidiet dosledky monopolu automobiloveho priemyslu na etnicku skladbu mesta a jeho spravu. Tolko k mojmu porozumeniu dnesneho stavu.

    Kedze som kedysi z casti precital Mitrochinov archiv o statom riadenej kulture vykazujucej mnohe prvky dnesnych medzinarodnych kriminalnych organizacii a mam za sebou aj Krstneho otca 1-3, neviem co by mi okrem toho obcovania mohol film RED este poskytnut. Co takto zamerat sa na investigativnu zurnalistiku z prostredie rozvinuteho organizovaneho zlocinu, Ema?

    http://www.detroitmob.com/

    PS: Co sa tyka eko-druida a jeho knihy, myslim, ze zrozumitelnu odpoved uz sformuloval Vaclav Klaus: "Nie zelena ale modra planeta!"
    publikované: 12.12.2010 14:56:49 | autor: martin (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. este som zabudol spomenut
    dnes uz dobre znamu vetu Mayera Lanskeho adresovanej manzelke pri sledovani sprav o LCN: "We're bigger than U.S. Steel"
    publikované: 12.12.2010 15:16:17 | autor: martin (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Modrá planéta?
    A čo, už Klaus jazdí na vodu?

    Nie?

    A bude? Zajtra?

    Vy, iracionálni bigoti, stále veríte na zázraky.
    A preto vymierate.
    publikované: 12.12.2010 19:06:49 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. pochopil vôbec ten superznalec Klaus
    prečo je modrá?
    Sebeckým modrovtákom záleží len na vlastnom prospechu, čomu chcú podriadiť každého a všetkých, odmietajú ochraňovať prírodu a preto vypisujú svoje bezcenné traktáty ako chudáci trpia, lebo nemôžu zasviniť celý svet svojími splaškami.
    publikované: 12.12.2010 19:12:35 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Jeferson bol OTROKAR.
    Tolko k vašíim "ideálom".

    Preto tento "jefersonov" plutokraticko-otrokársky sytém nefunguje.

    Fungoval len dovtedy, kým mal nekončiace až prakticky nekonečné príjmy. Keď ale príjmy skončia, keď už sú základne prírodné zdroje v Amerike samej obsadené až vyťažené a hlavne zločinný zlodejský sytém americkej svetovlády zavedený po Velkej imperialnej lúpežnej vojne po roku 1945 krachuje a neprináša už prachy zadarmo, tí poslední indoeurópania v Amerike to sami neutiahnu a klesnú pod prívalom parazitov od cez južanov (okrem iného aj tzv. židov) až po stredoázijske stepné nomádske etniká, ako si sám uviedol, Martin.

    Amerika klesne pod prívalom sionistov a iných južanov, teda tým "blahoslavenym obyvatelstvom upierajucim zrak k autoritam".
    To sú oni, Martin, sme radi, že to pomaly aj ty začínaš chápať :-)



    publikované: 12.12.2010 19:21:13 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. Mohamed s telom psa.
    Vraj ho nakreslil jeden švéd... pre slobodu slova.

    Ktovie, či už nakreslil žida s telom psa...
    publikované: 12.12.2010 19:44:12 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. Fon
    možno to nepovedal Václav Klaus, ale SantaClaus.)


    see also
    http://snippits-and-slappits.blogspot.com/2010/01/coming-fury-of-angry-america.html
    publikované: 12.12.2010 19:55:41 | autor: :-) (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. Brocka prehlásil, že ekonomickú slobodu
    je správne obmedzovať ak poníži ľudskú dôstojnosť a za akých okolností nastane, že človeka zneváži o tom rozhodne práve súdružko Brocka.
    Nemožno kresliť holohoaxové pravdy, lebo chudáci židkovia tým veľmi trpia, zneuctíte ich rodičov, ktorých nepoznajú, znásobíte ich traumu. šialenci urážajú nielen mŕtvych, ale aj tých čo sa k nim prihlasujú dnes, ale k rovnakému nazeraniu k židkom už vyťahujú vedecké definície ako je správne útočiť na komunistov, lebo komunizmus je strašne zlí, ale už je to výlučené, aby rovnako štekal na židobandu, lebo židobanda je vraj nejaký národ a vraj národ nemožno urážať, a iných už urážať dovolia.
    Sú čistí pokrytci, čo nie je nič nové, sú parazitní kariéristi a zrejme aj dosť zarobili, takže otrok Martin ich vidí ako veľkých umelcov, lebo v monopolistickom priemysle svoje židoviny dokázali vnútiť celej spoločnosti pod ochranou silnej federálnej vlády, ku ktorej sa Martin utieka.
    publikované: 12.12.2010 20:07:12 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. Ten hrob je brutálny hardcore
    Nič neobvyklé, koľkí vreštia o jeho smrti, parazitujú na ňom a pritom ho len oštievajú, sú to svine, každý je im vítaný len keď im poslúži.
    publikované: 12.12.2010 20:27:14 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. Kultúra je duševnou činnosťou,
    utvárať dizajnovú podobu vozidiel k nej patrí.
    Kultúra nie je ekonomická ale výlučne mravná kategória, otázka krásy, pravdivosti, morálnosti. Prachy ako nevyhnutnosť do umenia vkladajú len požidovštení vylízanci. Ako keď Hitler prehlásil, že keď habali majetok židovským farizejom čo vychvaľovali moderný nevkus tak objavili zbierku starých majstrov.
    V skutočnom umení neplatí žiadny voľný trh, chceš tvrdiť, že o umení má rozhodovať ruka trhu, ku ktorej sa cmukáš?
    Žiadna súťaž neprebieha v umení, mimo urbanisticko–architektonických, keď vyberú objednávatelia z množstva návrhov práve to riešenie, ktoré vyhovuje ich požiadavkám, žiadna vojna umenia, žiadna konkurencia, ale vlastný život vedľa seba žijú skutočné hodnoty a potom hnus, ktorý sa kupuje, skutočné umenie bude žiarivé aj keď žiadny profit do tvojho nenásytného hrdla neprinesie, tí čo holdujú odporným pomyjám sú narušení aj keby na oplzlostiach zarábali najviac, ponúkať úbohým podľuďom to čo im polahodí je kšeft, s umením nemá súvis, tak sa nevnucuj vzletnými slovami.
    Kultúra prináša umelecký prospech, nie peňažný, zberba ju neobjaví, ani nehľadá, pretože ako by mohol niekto koho priťahuje špina a obscénnosť spoznať pravú dokonalosť, nesiahnu po kráse aj preto, že krása nie je na predaj, ale na obveselenie.
    Kultúra je o peniazoch jedine v úpadkových lžicivilizáciách, ktoré všetko podriaďujú zisku, kam stúpila noha satanovej synagógy tam sa prevrátil svet, pokleslo a stratilo sa všetko čo by mohlo byť cenené, zvíťazil odpad, ktorý je žiadaný ale vždy ostane odpadom.
    Ste škaredý, máte odpudivé tváre a preto si hoviete pred lžiumením čo prinášajú efekt, tak sa nažerte vy bez duchovnej úrovne.
    Pre vás dom nie je umelecké dielo a príbytok, ale investícia, na ktorej sa zarába.
    Malý človek ako Martin nevie presadiť obľúbenú pakultúru a preto si zavolal policajta na pomoc.
    Si príliš bezvýznamný, aby si niekomu zabraňoval využívať dominanciu na trhu a preto sa utiekaš k boľševickej vláde, ktorá má zabezpečiť slobodu tebe niktovi, ale už nie tým dominantným, ktorých slobode musí byť zabránené, lebo sú to mafiáni a kriminálnici.
    Si totaliťák ktorý chceš zakazovať a ničiť umenie, ktoré nezarába, lebo ani o tom neuvažuje, pretože zmyslom je nádhera a veľkoleposť, nadradenosť prízemnému kšeftárčeniu, tvoj jediný prejav je ukázať záujem davu, ktorý síce nedokáže posudzovať hodnotu, čo je krásne, a musí ho niekto presvedčiť, a to silná federálna vláda.
    Len vy sa medzi sebou ničíte a rúbete, aby práve vy a nik iný ste zarobili na debiloch, produkujete zisk u akého obecenstva, dementne sekulárneho, čvarga nakupuje od vás čvargovinu, žiadne umenie a odmietate sa pokoriť pred dominantným čvargošom a voláte na pomoc policajta.
    publikované: 12.12.2010 21:56:43 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. o
    Ema dakujem.
    publikované: 13.12.2010 00:58:58 | autor: o (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. o
    Ozik, mi napadlo ,na jar idem byvat do Mongolska.Na prezitie je idealne pohorie Chen Tai . Doporucujem .Mozno sa este uvidime.
    publikované: 13.12.2010 01:30:30 | autor: o (e-mail, web, neautorizovaný)
  13. -o
    inte
    lektualne ste wow perfektni.Pre nas menej vzdelanych.Arton, vsetci kto ciitajuTvoje prispevky su z teba hotovi.Nemas chut ist so mnou do Mongolska.
    publikované: 13.12.2010 02:40:28 | autor: o (e-mail, web, neautorizovaný)
  14. nie je co dodat
    Vsetko bolo povedane, a zostava len zatinat paste a spomenut si na to ze zmena ide od jednotlivca aj ked v tejto dobe uz to to pravidlo neplati. Dajte mi typ na vianocne citanie dakujem
    publikované: 13.12.2010 07:27:47 | autor: soda (e-mail, web, neautorizovaný)
  15. Vojna Zidov proti Palestinskym detom
    publikované: 13.12.2010 17:14:04 | autor: Cedek (e-mail, web, neautorizovaný)
  16. Ako vážne, tento neustály rádoby tlak,
    keď človek niečo napíše, hneď sa ktosi ozve:
    "prečo sa nehráš na blbca, ako (sme) my?"

    :-)

    Čo by ťažký intelektuál, odkazujem podobným indivíduam:
    vyserte si oko.

    Ale dík za zábavu.

    PS pre Soda, zimné čítanie:
    The 10,000 Year Explosion: How Civilization Accelerated Human Evolution
    http://www.amazon.de/000-Year-Explosion-Civilization-Accelerated/dp/0465020429/ref=ntt_at_ep_dpi_1

    Hlboko odporúčam všetkým, ktorí chcú mať racionálny a reálny vedecký svetonázor na ludskú históriu, anthropológiu
    (sám som práve v polovičke:)


    publikované: 13.12.2010 17:55:35 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  17. O jednu sviňu menej
    http://www.rian.ru/world/20101214/308351084.html
    V pekle mu už pekne spočítajú aj jeho zločiny spáchané na Srboch.

    Film RED je obyčajná ľudová zábava, Martinko. Iné ambície ten film nemá.
    A mimochodom, projekt USA, odštartovaný gigantickou genocídou, bol od začiatku zločineckou organizáciou. Skapatý Holbrooke nech je toho dôkazom.
    O židovskej mafii v USA nenapíšeš? Na rozdiel od talianskej je tam stále živá. Až teda na toho Holbrooka.
    publikované: 14.12.2010 04:19:02 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  18. Preco nepisem o zidoch?
    lebo som nepisal o Talianoch a ani o Jeffersonovi ... Projekt USA nezacal genocidou ale deklaraciou nezavislosti v 1776. Genocida domorodych Americanov prebiehala davno predtym a potom a aj dnes a nikdy nebola obmedzena na uzemie USA... Mozno by som aj o zidoch pisal, keby celu ich populaciu neboli byvali v Europe vykantrili krestania a to v 20. storoci....
    publikované: 14.12.2010 22:12:46 | autor: martin (e-mail, web, neautorizovaný)
  19. genocidum?
    http://www.google.sk/#hl=sk&source=hp&biw=1024&bih=578&q=pre%C5%BEil+holokaust&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=7b98fb87b14d0a1b
    publikované: 14.12.2010 22:48:36 | autor: google (e-mail, web, neautorizovaný)
  20. Kurňa,
    a ja som to myslel vazne.To dakujem pre Emu,je aj pre ostatnych.Vyborny blog,skveli discutujuci/az na vynimky/.Pre Artona:uprimne,mas moj obdiv.
    A proposito.Mongolsko a čast sibiri je jedine miesto kde sa da/bude/ dat zit.Najlepsie na zapad od Chovs Gol na Sishid Gol./alebo Chen Tai/ .Complimenti.
    publikované: 14.12.2010 23:49:48 | autor: o (e-mail, web, neautorizovaný)
  21. Ja sa nehram na blbca/a oko si nevyserem uz vobec/
    arton,ja,som naj vyznamnejsi clovek aky kedy zil po krishnamurtin.
    publikované: 15.12.2010 00:15:50 | autor: o (e-mail, web, neautorizovaný)
  22. Pozri, O,
    z mojich myšlienok nemusí byť nik "hotový" a ani si nezaslúžia najmenší "obdiv".
    Či už vážne alebo ironicky.

    Konieckoncov, ja píšem len všeobecne známe veci.
    A ak aj dnes nie sú také, tak o rok, o dva:)

    PS Do Číny nik nejde? Tam by som išiel - nie prežiť, ale keď už sa nedá ísť na Mars, tak aspoň na najďalekejší východ..
    publikované: 15.12.2010 17:29:03 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  23. knihy
    publikované: 15.12.2010 18:20:52 | autor: preSodu (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014