Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Pikošky z parlamentu

Milí blogeri, zamysleli ste sa nad tým: čím to je, že ako náhle v parlamente povie niektorý z poslancov nejakú sprostosť a k tomu pridá aj vulgárne slová, tak sú toho plné média, ale

keď z nás niekto napíše vulgárne slovo v svojom blogu, tak už ho admin napomína, alebo ho jednoducho vymaže. Povedzte, toto je demokracia? Alebo, aj kvôli tomu si v parlamente nechcú obmedziť imunitu?

Podobne je to aj s tými slovenskými celebritami. Čim väčšiu sprostosť vypustia zo svojich úst, tak o to väčší záujem je o nich v médiách a ľudia sa za bulvárom idú „pozabíjať“ ako keby bez toho ani nedokázali žiť. (Osobne mi môže byť bulvár ukradnutý a nečítam ho ani na internete, a nie ešte, žeby som za tieto sprostosti vyhadzoval peniaze.)

No ja si skôr myslím, že to bude v myslení niektorých adminov a jednoducho sa chcú robiť dôležitý a chcú ukázať, že v tejto oblasti sú oni pánmi. Ešte aby sa im človek pchal do zadku, tak na to nech si hľadajú iných poskokov.

Áno viem, že sú stanovené pravidla, ale ak hovoríme o slušnosti, tak nech platí rovnaký meter pre všetkých!

 


Ak peniaze zneužívali na chlast, nakúpia im obce | stály odkaz

Komentáre

  1. Pryč s adminama! Jsou vošklivý a nemám je rád!
    Mám rád moc hezký, komunikativní ženy. Ty snesu. Můžou bejt i vošklivý, co je nikdo jinej nechce. Měl jsem moc krásný ženy, ale už chci jenom takový jako jsem já.
    Jenže mně nechtěj ani nijaký! To cejtím jako problém. Minule si mi sedla servírka do klína a reku do mne, že chceš mně? Já, protože jsem pravdomluvnej, a v tý době jsem byl zamilovanej do Lýdie,tak jsem, že, nechci.
    A vod tý doby tam musím platit.Kvůli Lýdii.
    publikované: 10.09.2010 13:08:39 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Miťo
    Buď rád, že nemusíš platiť niečo iné, napr. alimenty. :) :) :)

    Laco
    publikované: 10.09.2010 13:26:46 | autor: lserenca (e-mail, web, autorizovaný)
  3. to nie je len adminmi
    to je celkovo - pozíciou moci medzi nami, my, ktorí nie sme mocní máme šúpať noženkami a držať hubu a ak ju nedržíme, tak musíme používať len mocenststvom povolených pár viet, aby nám boli shcopní rozumieť ...
    v momente ako sa im chceme rovnať (rozumej - rovnako nadávať ako oni), tak nám logicky čo? - klepnú cez prstíky
    nech žije DEMO kracia (či demagogia) ???
    publikované: 10.09.2010 13:41:08 | autor: Petula (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Petula
    Nie tak celkom, že musíme šúpať noženkami! To my Slováci (česť výnimkam) sme takí sprostí, že so sebou takto necháme kmitať ako sa im zachce.

    Laco
    publikované: 10.09.2010 13:58:21 | autor: lserenca (e-mail, web, autorizovaný)
  5. Ako v raji
    Ale na tomto blogu sa admin (vdaka panu ober-adminovi) nehra na policajta medzi nami a dovoluje mi (rovnako ako ostatnym slusnym ludom) vyjadrovat sa tak ako mi (vdaka Petkovi (z mojej epiktedie) a jemu podobnym) zvulgarnel jazyk: - pozri (Ctrl-F) Doslov v zaverecnej casti mojej VO VOJNE S NAPODOBENINAMI CLOVEKA trilogie - ta jedna veta uplne dole.
    publikované: 10.09.2010 16:49:55 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  6. Čím to je - odpoved:
    Hovorit sprostosti a pridavat k tomu vulgarne slova je u poslancov (podotykam ze na pode parlamentu) nieco neslychaneee! a tak su toho (v demokratickej krajine) plne media. :)
    publikované: 10.09.2010 17:24:28 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  7. O čo konkrétne ide:
    BRATISLAVA – Slovensko sa po včerajšku posunulo smerom na východ. „Pašerák, zlodej, čurák a dilinko,“ tento slovník poznačil štvrtkovú rozpravu k zákonu o imunite, ktorá vyvrcholila urážkami a vulgarizmami. Robert Kaliňák zo Smeru zaútočil na Igora Matoviča z SaS, ten ho mal označiť za „čuráka“. Kaliňák dokonca vyzval Matoviča, aby išiel von. „Páni mali názorové nezhody, nedošlo k žiadnemu fyzickému kontaktu. Páni si majú ešte trochu čo povedať,“ upokojoval poslancov šéf NR Richard Sulík po chvíli, keď sa sám uistil, že poslanci iba diskutujú.

    cely clanok na: http://www.topky.sk/cl/10/796107/Poslanci-sa-takmer-pobili-Kalinak-volal-Matovica-von
    publikované: 10.09.2010 17:41:08 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  8. robertin
    Ahoj Robo,
    a ja, že sa pod Tebou zľahla zem. Už tak dávno som Ťa nikde nezaregistroval.

    Laco
    publikované: 10.09.2010 19:47:25 | autor: lserenca (e-mail, web, autorizovaný)
  9. Chyba bude na vasej strane
    nazdar Laci, to Ty si sa odpelesil niekde inde, na http://filozof52.blog.pravda.sk/ - ale kukam ze Ta zablokovali a tak si sa vratil k nam. :) Zaregistrovat ma mozes tu: http://selah.blog.sk/detail.html?a=91840cc2ec094b8d7a88b5423a023019#comments - s Mitom sa tam natahujem, :) zase tu na mna nieco skusa, k volacomu sa ma snazi vyprovokovat: - kukni jeho (10.09.2010 20:47) "Robentine, konečne si se vodvázal :-))))))" komentar. Povedz, da sa s nim normalne diskutovat? Pokusam sa najst s nim spolocnu rec ale zatial bezvysledne. Predstav si, oznacil ma za spojenca Satana, tusim mu ruplo v bedni... zrejme by ma rad upalil ako kacira :) - A vyhlasil ze je na straně ortodoxního židovství - ja Ti neviem co sa mu porobilo - mozno mu niekto vstrekol (film: 9 zivotov - vcera ho davali) dajake halucinogeny... bluzni: "Bude válka veliká. A já budu v první řadě." - ale ubezpecil ma ze nepojde v slapajach toho chlapika so samopalom v DNV... ps: tak dlho si ma nevidel ze aj nick si mi skomolil, robeNtin :)
    publikované: 11.09.2010 09:09:05 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014