Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Jazykové tábory

Užitočné vyplnenie voľného času
Hlavné dôvody prečo poslať dieťa v lete na jazykový pobyt

Jazykový pobyt v zahraničí je ideálnou formou, aby si dieťa cez prázdniny oddýchlo a zároveň rozšírilo svoje jazykové schopnosti. Ak chceme, aby sa naše deti uplatnili v pracovnom živote, boli úspešné a akceptované svojím okolím, musia v dnešnom globálnom svete hovoriť aspoň dvoma cudzími jazykmi.

Aj keď sa úroveň vyučovania cudzích jazykov neustále zlepšuje, je vedecky dokázané, že jazyk sa najľahšie a najefektívnejšie učí tam, kde sa ním hovorí. Deti sa po dvoch alebo troch týždňoch vrátia plné zážitkov, skúseností a nových priateľov z celého sveta. Stávajú sa samostatnejšie, rozhľadenejšie, sebavedomejšie a komunikatívnejšie.

Najpopulárnejšie destinácie

Prázdninové jazykové pobyty sú určené pre deti a mládež od 10 do 14 rokov. Deti sa po dvoch alebo troch týždňoch vrátia plné zážitkov, skúseností a nových priateľov z celého sveta. Stávajú sa samostatnejšie, rozhľadenejšie, sebavedomejšie a komunikatívnejšie.

    Najpopulárnejšie destinácie:
  • Anglicko (Oxford, Eastbourne, St. Antony)
  • Malta
  • USA (Kalifornia, Florida)
  • Nemecko

Prázdniny | stály odkaz

Komentáre

  1. jazykovky
    Ahoj, to máš teda pravdu o tom, že jazyk sa učí najľahšie v tej krajine v ktorej žiješ. Viem to zo svojej skúsenosti, zážitkov. Ja som sa perfektne naučil anglický jazyk až v Anglicku. Od svojich 16tich som chodieval na mesačné jazykové pobyty, najprv do Londýna, a potom už len do jazykovky Southampton language school (cena bola nižšia). Vybavoval som si to vždy cez agentúru drbubo.com a bol som veľmi spokojný. Treba vyskúšať.
    publikované: 30.01.2011 14:41:01 | autor: Robo (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014