Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

30 rokov od prvého spamu

Ponúkajú vám zaručene "pravé" hodinky Rolex, Viagru, bylinné extrakty, čo zaručene predĺžia vašu okrasu, univerzitné diplomy a kto vie čo ešte. Tie regionálne zasa skvelé pobyty, školenia a najlacnejšie produkty. A je ich zo dňa na deň viac... Svinské spamy
Za jeho vynájdenie môžeme poďakovať pánovi Gary Thuerkovi, ktorý začiatkom mája 1978 zaslal prvý hromadný a samozrejme nevyžiadaný e-mail. Vtedy ešte v sieti ARPANET, predchodcovi dnešného internetu. Dotyčný pán sa považuje za priekopníka e-marketingu. Pre mňa je to obyčajný spamer.

Faktom je, že ak by ho nevymyslel on, skôr či neskôr by na to prišiel iný človek. Dnes tento odpad tvorí  takmer 90% e-mailovej komunikácie a každý z nás sa ho márne snaží filtrovať. Tak sa dotyčnému pánovi zborovo poďakujme.

Falošné rolex-ky nepotrebujem, hodinky mám. Viagru tiež nepotrebujem, veď som ešte celkom mladý a 100% fungujem. Predĺžiť nepotrebujem, som spokojný s tým čo mi bolo nadelené. Majetky v Afrike mi netreba, nestíham si upratať ani  svoj pracovný stôl. Tak prečo mi to posielajú!?


Komentáre | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014