Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Kuchynské linky a vstavané skrine

Rozmýšľate o novej kuchyni? Potom rovnako ako mnoho ďalší stojíte pred otázkou, či voliť prefabrikovaná riešenie, alebo kuchyne na mieru. Obľúbené zaklínadlo "obe riešenia majú svoje pre a proti" v tomto prípade našťastie neplatí, pretože kuchyne na mieru vedú takmer v každom ohľade.
Kuchyne na mieru pre radosť z varenia Rozmýšľate o novej kuchyni a vstavanej skrine ? Potom rovnako ako mnoho ďalší stojíte pred otázkou, či voliť prefabrikovaná riešenie, alebo kuchyne na mieru. Vstavané skrine na mieru a obľúbené zaklínadlo "obe riešenia majú svoje pre a proti" v tomto prípade našťastie neplatí, pretože kuchyne na mieru vedú takmer v každom ohľade. Aktuálne trendy vracajú kuchyniam štatút spoločenskej miestnosti. Nejde teda len o obyčajné varenie, ale o kontakt s rodinou a priateľmi, o príjemné trávenie voľného času. Z funkčnej miestnosti sa stalo miesto na stretávanie. Preto je vhodné do novej kuchyne premietnuť svoju osobnosť a jedinečnosť, podobne, ako pri zariaďovaní spoločenských priestorov. Kuchyňa a skriňa, ktorá sa vám prispôsobí Kuchyne na mieru sú navrhnuté s ohľadom na konkrétne dispozície priestoru a špecifické požiadavky zákazníka. Častým problémom prefabrikovaných riešenie je napríklad výška, v ktorej sú umiestnené skrinky, police či pracovná doska. Výsledkom práce vo výškovo nevyhovujúce kuchyni potom môžu byť bolesti chrbta, ktoré nám okrem zdravotných problémov berú chuť do varenia. Naproti tomu kuchyne na mieru sú projektované s ohľadom na váš vzrast, teda tak, aby všetky funkčné prvky boli ľahko a pohodlne dostupné. Rovnako tak sa môže stať, že priestor pre kuchyňu je nejakým spôsobom obmedzený, napríklad skosenou stenou v podkroví, výklenok, blízkosťou dverí a podobne. Kým prefabrikovanou kuchyňa budete "ohýbať" ťažko, kuchyne navrhnutá skúseným dizajnérom padne do priestoru ako uliata.

Vstavané skrine | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014