Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

trinity

odsúdená, alebo odmenená...
Na svitaní stojí vo dverách predsiene, napoly oblečená, zelené oči prezrádzajú tajomstvo už dávno uplynutého dňa. Jej pohľad spočíva na náhodnom okoloidúcom. Prepadá ju zvláštny pocit, aký mávame čas od času hádam všetci – načo je vlastne tu, na svete, nie je predsa dokonalé stvorenie po všetkých stránkach, nikdy nezachráni svet, nikdy nebude americkým prezidentom, nikdy nebude námorník, ani astronaut. Zomrie nepoznaná. Možno je to jej údel, tŕnitá cesta, po ktorej má prejsť, kým zaklope na Nebeskú bránu a bude súdená. Odsúdená, alebo odmenená...
 
Nikdy neuvidí nad oceánom vychádzať Slnko a nepodá si ruku s iným živým človekom. Žije zavretá v klietke svojej temnej duše a už nedúfa v princa, zázračným bozkom vyslobodzujúceho z tmavej priepasti obáv, neistoty, trápenia a beznádeje. Ľudia sa dávno zmenili na škriatkov s pokrivenými tvárami a pekelným výrazom v očiach. To je ona – vrahyňa slnečný dní, milujúca dážď a búrky, zbierajúca energiu mŕtvych ľudí, okultistka, ako sa na každú modelku patrí...
 
Tajomstvo ju ťaží čoraz viac, nedokáže s tým žiť ďalej. Dopadajúce kvapky dažďa ju robia silnejšou a odhodlanejšou dokončiť svoj diabolský plán. Ľudský život je taký krehký, zraniteľný a predsa prežíva... Už len pár minút... Aká je vlastne podstata existencie a žitia?
 
...
 
Stojí pri svätom Petrovi a pýta si priepustku, prosí o návrat, odpustenie a druhú šancu...
 
...
 
NESKORO
 
 
 
 

deadly innocent... | stály odkaz

Komentáre

  1. fiiha
    zaujimave
    a obrazok je genialny
    publikované: 09.09.2005 09:21:16 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. krásna zelená
    Priam famózny záber na bulbus oculí:-)
    publikované: 09.09.2005 11:49:26 | autor: meg to zoll (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. ak si nikto
    este nevsimol, tento text tu nie je ako doplnok k obrazku - obrazok je stava k textu...
    ale v podstate je to moja chyba. masko sa mi nepodarilo tak dobre ukuchtit ako brusnicovu omacku :))
    publikované: 09.09.2005 12:07:00 | autor: zoll (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. :))
    pekny obrazok, zollko :))
    publikované: 11.09.2005 11:36:47 | autor: placka (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. :))
    ale ne, len nećhapem preco chcela najprv umret, a potom chcela zit...ved ked uz niekto chce spachat samovrazdu tak mosi byt na 365percent presvedceny ze nechce zit, ze setci okolo mu nestoja ani za macny prt aby tu ostal, alebo ze namiesal taky prieser ze sa z toho dostane len jedinym krokom vpred, neee, vole??
    publikované: 11.09.2005 11:40:42 | autor: zemiak (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. :))
    ale inak to je akoze dost dobry vyDAReny cl(a)nok. . .ze by sa ta aj pochvalit patrilo. . .takze uctiva poklona :))
    publikované: 11.09.2005 11:44:55 | autor: placka zemiakova (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. :))
    inak neska som myslela ze pojdeme vystrelit nase kolieska na strelnicu, pokukat mafiozo zoltan gang mrtvol ale jak ciham nad hlavu, neviem, slnjecko mi kyva z poza mracneho mraka abraka dabra. . .a navyse sa mi tak trochu ocko zatvara ece zo fcerajska. . .:))
    publikované: 11.09.2005 11:55:38 | autor: placka (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. supeeeerr
    mosim povedat, uctiva poklona tebe ew, bo poznam aj ludi, co nedokazali pochopit, ze je mrtva, a ako, a preco... preco chcela najprv umret a potom zit?
    v skratke: to bolo myslene akoze ulahcit si tu akoze-existenciu, ci uz za zivota, alebo potom. tajomstvo ma znacit najvacsiu chybu kazdeho z nas a smrt predstavovat pseudo-vykupenie... ale toto imaginarne ziena zistilo, ze tudy cesta nevede a chcela sa vratit. ale uz bolo neskoro plakat nad rozliatym mliekom...
    a co sm tym kcel povedat? presne neviem, ale mal to byt asi taky 'nastin dukazu' ze vsetko sa da riesit a nikdy nebolo tak zle, aby nemohlo byt aj horsie... a ze lutovat uz po funuse je zbytocneeeeeeeee...
    publikované: 11.09.2005 11:56:23 | autor: zoll (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. :))
    chapes, ale aj z to rozliate mlieko je na neco dobre...dojde kocur a ma naservirovanu veceru :)) treba byt optimistom - zkocis z okna, a moze sa stat ze prave ten skok bude ta najkrajsia chvila zivota - proste nikdy v zivote si necitil taku slobodu a si povjes ze ta jedina minutka stoji viac ako cely tvoj zivot. . . :))





    publikované: 11.09.2005 13:22:01 | autor: placka (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. :))
    no neeee, jeeeeeeeeeej co to jeeeeeeee????????????
    publikované: 11.09.2005 13:28:16 | autor: ewinka (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. holaaaa
    "zkocis z okna, a moze sa stat ze prave ten skok bude ta najkrajsia chvila zivota" - tak o tomto si dovolim pochybovat. bo myslim, ze skor ako dopadnes umres na infarkt, ale to je jedno a neplanujem to skusat.
    vyzera, ze uz mam new dizajn, akurat tam zostal stary background :)) sa s tym daco hadam urobi.
    a co sa tyka dezertu: bol sm obvineny, ze sm ho ziedol uz vcera a celej rodine, tak si vies predstavit? a co bude s tymi korculami?
    publikované: 11.09.2005 13:37:18 | autor: zoll (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. uz nic.. narastli ti nohy
    :)
    publikované: 11.09.2005 13:38:14 | autor: patulka (e-mail, web, neautorizovaný)
  13. :))
    tri sekundy - strasna euforia stastia a potom. . .pokoj. . .najkrajsia chvila zivota :))
    publikované: 11.09.2005 16:58:37 | autor: ewinka (e-mail, web, neautorizovaný)
  14. :))
    som pocula ze sceraj ste chalovali kakaove pecienky. . .teda aspon Janiiicko mi hovoril ze bola fakt ze na tycku. . .skoro jak ta piatkova, lebo to som sa potom dozvedela ze hentak presoluju maso ked je stare, takze scul cakam ze sa budem starat o dalsie zvieratko - pasomnicu :))
    publikované: 11.09.2005 17:00:57 | autor: placka (e-mail, web, neautorizovaný)
  15. neviem veru
    ci by sm kcel tu najkrajsiu chvilu zivota zazit cim skor... dufam, ze je to este hodne daleko. sice neni vsetko podla mojich predstav, ale radsej este nie ;))
    a koniec-koncov, vsetko sa da napravit. a kym tu sme bolo by fayyn zit v harmonii. a potom... potom sa uvidim, mozno bude uz aj ten pokoj.
    publikované: 11.09.2005 17:02:10 | autor: zoll (e-mail, web, neautorizovaný)
  16. inak
    vsimla si si uz dokonaly dizajn novy? konecne bez nadbytocnych elementov. nekonecna vdaka patri adminovi, ktory mal so mnou boziu trpezlivost ;))
    noo, veceraj bol ten kebap na tycku. ved vies odkedy nejem take veci... vcerajsie spontanne rozhodnutie sm hned olutoval, ale co uz. a aj ta zemla bola akasik divnaaa... budes neska v tt? ked ne korcule, aspon kamenas peso? myslis, ze sa ti bude kcet? ;)) tak jak vtedy...
    publikované: 11.09.2005 17:06:05 | autor: zoll (e-mail, web, neautorizovaný)
  17. :))
    jeeej tys tu kuraatko :)) tak ta hned zneuzijem - daj nejaku adresu de su pekne obrazke, kcem dat clanok ale nemam cim zaujat... :=))
    publikované: 11.09.2005 17:06:12 | autor: ewinka (e-mail, web, neautorizovaný)
  18. minuly
    komentar sm bol o 7 sekund pomalsi a tak sm sa nechtiac ocitol nad tebou :)) teda sa kukni trochu hore.
    co sa tyka tych fotiek, ja pouzivam dve stranky:
    http://www.sxc.hu/
    http://stockart.deviantart.com/
    na tej madarskej sa musis registrovat, ked kces videt fullsize obrazky, na tej druhej sa nemusis. taaakkk? ako? ja dem scul na sestu do kostola sem k nam na 'dedinu' :)) bo rano sm sa nedokazal zobudit. ty si bola v hrubaku zasa?
    publikované: 11.09.2005 17:14:18 | autor: zoll (e-mail, web, neautorizovaný)
  19. :))
    to mam jako podporovat madarov?? na ty salenyy?? ja original goral deva?? :))
    latinska so Schneiderovym fidlikanim to v poslednu dobu isti. . .ale jak sa mi nechcelo vycvachtat z postele si ani predstavit nevjem. . .a neskaj tu cely den tak priebezne pochrapkavam, som jednym ockom kukala Barta a druhym kapala. . .
    lepsia by bola ta Slanina, ze? jedno ci stara alebo mlada, obidvaja su chutne(i)
    publikované: 11.09.2005 17:22:09 | autor: placka (e-mail, web, neautorizovaný)
  20. :))
    no, a dnes nevjem, kce sa mi spat, ale ak by bolo sucho dala by som tie korcule. . .lebo pjes ani za macny krok. . .len to mosi byt velice inkognito!!
    :))
    vecer, tma, ziadne stresy z kamienkov ktore su na zemi naukladane len kvoli tomu aby cihali na korculiarov. . . a mafiani - ozbrojeni, s plnymi mechmi, . . .a pekny pavucik na moste cez TRNavku .. .
    publikované: 11.09.2005 17:26:31 | autor: placka zemiakova (e-mail, web, neautorizovaný)
  21. ved
    ta stranka je po anglicky a predsa aky problem? urobis im trzbu a tym zdvihnes HDP a aj laura sa bude mat lepsie :)) a aj tvoje krsniatko :)))
    ja verim tomu, ze tie suche chodniky sa vygeneruju dovtedy, sak uz su uschnute tak na 70%, cize by to mohli stihnut :)) ti call ked pojdem z kostola o sedmej, bud pri vysielacke, prip. vybehni na dvorcek, nech mame cisty signal... zatim se mnej, mozna poslem esemes. mas variant? ja musim minut jeden pausal, este mam 14 esemesiek, tak mam co robit :))
    heeej, ja sa na toho pavuka pamatam...
    publikované: 11.09.2005 17:29:51 | autor: zoll (e-mail, web, neautorizovaný)
  22. :))
    zoliak, kvasim v malziakpazi, sak som najprf aj myslela ze sa este vraatim do civilizcie, ale, vjes....vona jedla, teplo domowa, rodicovska laska, blazeny pocit ze som zase aspon chvilu tam de patrimm....to namota kazdeho, ne??
    publikované: 14.09.2005 16:50:48 | autor: ewinka (e-mail, web, neautorizovaný)
  23. :))
    ten spacak som este nekukala, lebo som pol dna pocuvala sialeny vreskot nahnevaneho dietata, ktoreho odtrhli od svojej maminky. . .taakze, nevjem kedy. . .a este, ze nam to zasik nejde, ten PeCe, som ho zapla a neviem ci je taky rozcarovany zo mna alebo co ale zase pise ze njeco failuring CD nevjem co. . .takze som mala zase hrozny nerv poobede, ked som si kcela icit dat vyvolat fotke banane
    publikované: 14.09.2005 16:53:44 | autor: placka (e-mail, web, neautorizovaný)
  24. ja sa akurat
    idem pobalit, cely den sm sa prdkal s novou strankou, co este zdaleka neni hotova. jedine, co sm stihol bol uvod, cize smerovac a kontakty. inak nist, co je skooda, bo neviem, kedy sa k tomu zasa vratim. mozes ohodnotit moju skvelu pracu:
    http://www.fi.muni.cz/~xzatkul/
    co sa tyka pocitaca. otvor si ho, pohyb tam s tymy ide kablami, trochu to popritlacaj, pohladkaj :)) zdroj a pusti. ono sa to rozbehne. bolo by to treba cele do srobu rozobrat a zasa zlozit ale uz so spravnym poctom srobov, vsakze...
    a spacaaaak? sak si ho poneses teda sama, iba ze bys to stihla nekedy zajtra rano, sak zavolaj. termin mas :)) nekedy 23/09/2005 skory bus, sak ja ti este zavolam. no a sculeky sa idem uz balit. maj sa a zdrav pett a tak vsetko zive tam na konci sveta - in the middle of nowhere...
    publikované: 14.09.2005 17:00:33 | autor: zoll (e-mail, web, neautorizovaný)
  25. :))
    ti dam taku jednu in the middle of tvoj face ze uvidis!!! :)) ale dobre, ked cvalnem v trnavu, trochu to nase ubohe zelezne ziena poiskam ze ma asik nedostatok lasky, setci len od neho kcu aby fical, a rpitom jediny kto mu venuje aspon nejaku starostlivost si ty, ze Zoliak??
    potom daj vedet ked dojdes, a ze ci si dosjel po svojich autobusovych alebo mamcinych autovych kolesach :))
    publikované: 14.09.2005 17:39:08 | autor: placka (e-mail, web, neautorizovaný)
  26. :))
    jeeej ewinka ma kraaasny obraaazok na blogu :))) jeeeej, jeden by nepovedal ze to z madarskej kuchyne :))
    publikované: 14.09.2005 20:05:35 | autor: ewinka (e-mail, web, neautorizovaný)
  27. :))
    zoll? nechcem byt drza, ale mas novy dizajn? teda vraatil si sa k tomu povodnemu? a des dal ten novy kosielkovy??? :))
    publikované: 15.09.2005 11:49:55 | autor: ewinka (e-mail, web, neautorizovaný)
  28. lennelka
    ty kokso to je vazne brutalna fotka...sqwele... :)
    publikované: 03.10.2005 21:56:06 | autor: lennelka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014