Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

globálne otepľovanie = hoax II.

o tom, že pohľad s okna sa dokáže rýchlo zmeniť, a tiež o jednom agitátorskom triku
ako som sľúbil
cokomilka: "
Ale to oteplenie je zjavne, pocas mojho zivota do r.1989 boli nizsie teploty, neexistuje aby v novembri kvitli kytky ako teraz, okrem tych chryzantem...listnate stromy nemali ani jeden listzok v tomto case, trava nebola zelena ale zamrznuta, rano byval primrznuty srien, teploty okolo nuly neboli zriedkave. sak sa pozrite na teplomery a porovnajte si historiu statistik. nas meteorologicko-vestecky ustav robil aspon to korektne."

hm.. ale táto vaša argumentácia, rozhodne nie je "korektná" vedecky , skôr by som povedal, že je "korektná" akurát tak politicky..

mohol by som sem nalepiť haldu odkazov (alebo s nich poopisovať haldu vecí), ktoré dokazujú, že táto argumantácia je len jeden so zbierky "blufov" ktoré vo veľkom využívali agitátori GW.. choďte radšej priamo k "zdroju"
jeden taký článok v ktorom je to všetko zhrnuté, je tu: Racionálně o počasí a podnebí

že je vonku za oknom "teplo"?
je to vďaka svetovému oceánu, ktorý v nedávnych rokoch, naakumuloval slnečnú energiu, a teraz ju vydáva ako obrí "termofor", momentálne "vládne" el nino ale to sa skončí, a potom nastane "la nina"..
bohužiaľ nachádzame sa v stave hlbokého solárneho minima, dalo by sa povedať, že "slnko svieti menej", práve preto obsah tepla v oceáne klesá, a nedopĺňa sa
"Zapomeňte na globální oteplování.."
presne tak.. vďaka slnku ktoré si dáva "dovolenku", máme istotu že sa zase vrátia "staré zlaté časy", s počasím ktoré pani "cokomilka" pokladá za "normálne" znovu si užijeme všetky radosti, bielej zimy, so závejmi snehu a mrazmi až "praštia kosti".. koniec koncov náznaky tu už sú, stačí si spomenúť.. fakt, bola to radosť..
čaká nás, pravá Ladovská zima

GW hoax | stály odkaz

Komentáre

  1. kuk
    kdesi som čítal takú prognozu...že súčastné ekologické problémy a tiež otepľovanie spôsobia zmiernenie alebo zastavenie golfského prúdu (zrejme topenie ľadov bude mať v tom prsty) čím vlastne dôjde k podstatnému ochladeniu ... napríklad fínsko sweed budú takmer celoročne pod snehom a úrody na poliach žiadne

    čo je už na tom pravdy neviem ale golfský prúd ako taký má vplyv na počasie v európe a nielen tu...
    asi by sme sa ozaj nemali lahkovážne správať k prírode lebo my ju potrebujeme na 100% no ona nás vôbec.
    publikované: 28.11.2009 17:10:38 | autor: alex (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. alex
    "golfský prúd ako taký má vplyv na počasie v európe a nielen tu"
    tak to sa priprav na "dobu ľadovú", pretože severný pól sa prestal "topiť" už pred dvomi rokmi.. odvtedy zaľadnenie rastie..
    http://www.ijis.iarc.uaf.edu/en/home/seaice_extent.htm
    publikované: 28.11.2009 17:47:10 | autor: alamo (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014