Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Chudobu bohatí neuznávajú

Demoktatickú a katolícku inteligenciu chudoba nezaujíma.
Chudobu uznávajú iba komunisti a fašisti.. Demokratickú a katolícku inteligenciu chudoba nezaujíma. Sú k nej arogantní. Túto netečnosť povyšujú na národné hrdinstvo. Radšej by videli celé obyvateľstvo v strednej vrstve. Stredná vrstva však nie je voči schudobneniu imúnna. V podstae je vyvlastňovaná. A to vtedy , ak hrozí chudoba hornej vrstve. Niekto to musí odniesť, niekto to musí zaplatiť. A preto sa prijímajú zákony, ktoré umožňujú vyvlastniť kohokoľvek. Jednak podľa zákona a aj mimo zákon. Všetko je dovolené.Marx vo svojom zúfalstve videl cieľ komunizmu:"Vyvlastňovatelia sú vyvlastňovaní.Odbíja posledná hodina kapitalistického panstva." Je to hrozné. Panstvo kapitalismu, panstvo buržoázie je vratké. Obyvateľstvo je v šoku.

blbštain | stály odkaz

Komentáre

  1. Pôst
    Pôst je zdravý, lebo utužuje zdravie a predlžuje život. Obnovuje ho. Preto je si treba zvyknúť na pôst. Vo vlastnom záujme. Dobrodenie pôstu je potvrdené z troch zdrojov. Kresťanské náboženstvo, joga a lekárska veda. Tí všetci majú s pôstom dobrú skúsenosť. Postiť sa treba hneď z rána, lebo jedlom rastie chuť. Žiaľ, tendencie sú opačné, radšej sa doobeda poriadne najem, lebo večerať sa už nemá. A potom mám ťažký žalúdok, malé výkony a som unavený.
    publikované: 13.12.2009 09:19:45 | autor: Kefa (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014