Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Odkaz pochybovačom: V U.S. Steel sa obesil zamestnanec.

Keď bol v košickom Korzári 20.11.2009 zverejnený článok s hore uvedeným názvom, tak po mojom vyjadrení k článku, mi poniektorí diskutujúci vytýkali, ...

... že akým právom niečo také tvrdím, že sa (a možno to bol aj môj bývalý kolega) obesil kvôli neznesiteľným podmienkam a buzerácii zamestnancov na pracovisku?

 

   Už vtedy som tvrdil, že si dovolím tvrdiť, že to viem, lebo sám som bol v takej istej situácii pred dvoma rokmi, keď som tam ešte aj ja pracoval.

 

  Z odstupom času mi práve dnes poslal jeden pán e-mailom správu k tejto udalosti a ja si dovoľujem všetkým neveriacim Tomášom túto správu zverejniť, takže nech sa páči, čítajte:

dátum              14.12.2009 1:01         

            predmet                       Nová sprava od: romang@gmail.com (zo stránok)      

Vo vašich odkazoch v blogu pribudla tato nová sprava:

 

Odosielateľ: romang@gmail.com (zo stránok)

 

Text správy:

Zdravím Vás, úplne s Vami súhlasím, čo sa tam deje, pracoval som na studenej valcovni 15 rokov, Pali Petra (tak sa volal) bol môj kolega a rozhodne nebol problémový typ. Presne tak to funguje, nútia ľudí dodržiavať predpisy a zároveň ich porušovať, samozrejme tak aby to ani oni sami nevideli, človek je tam stále pod tlakom. Pred rokom som odišiel (dobrovoľne) z uss, teraz som v Anglicku, tiež sú tu vo firmách tvrdí kapitalisti, ale aspoň človek ma na vyber. Ľutujem iba jednu vec - že som neodišiel skôr z Guantanama-)) Tam sa to pravdepodobne tak skoro nezmení, ľudia sa boja. Tiež som mal zopár konfrontácii s bezpečakmi, vedúcim prevádzky a zopár úbožiakmi z nižšieho manažmentu, samozrejme mi bolo odporučene aby som držal hubu a krok. Nikto sa nikdy neozval so mnou, veď kde nájdeš lepšiu prácu? Takto tam ľudia rozmýšľajú, preto sa to nezmení, škoda. Veľa šťastia...

 

   Nerád by som bol, aby tento pán mal voči mne výčitky, že som to zverejnil a preto pre istotu som jeho emailovú adresu skrátil.

 

Ladislav Serenča


Je tu konečne sloboda? | stály odkaz

Komentáre

  1. Laco, tak to je. A musíme se smířit s tím, že asi i bude.
    Mladej hajzl, co neumí nic, jen se stačil naučit po americky, Tě bude buzerovat. Sami kradou, trest smrti na ně. Jako v Číně! Nejlidnatější krajina a neserou se s niký! Kradeš, fetuješ, znásilňuješ? Bum!
    Strahov by nestačil. A ještě si zaplatěj poradce, aby nemuseli platit daně a advokáta, aby se nakonec vzdal mandátu!
    Vždyť se tu propaguje islám a všechny možný voblbovací věci. Divíš se, že to někdo neustojí. Já né.
    Ale teď mám čas tak uvidíš. Pozvu kámoše a bude aspoň vo čem číst. A hajzlové budou chodit kanálama, konečně, doufám!
    Držím Ti palce, vytrvej, věz, že nejsi sám!
    publikované: 14.12.2009 19:02:46 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Presne
    A presne to isté je vo WV v Blave, tak isto aj v Kia v Žiline, tam je to údajne najhoršie, tí žltí pidimužíci sú vraj najhorší. Veď v českom Hyunday sa už chystá štrajk. Slováci sú ozaj najblbší národ na svete, nechajú na sebe drevo rúbať kdejakého trtka. Preto tu aj môže byť taká vláda špinavcov a zlodejov.
    P.S. Ale kto chce kam, pomôžme mu tam! Koho ste si zvolili, tak sa máte. Bodaj by do volieb všetci voliči smeru boli na dlažbe!
    publikované: 14.12.2009 19:36:17 | autor: mino6 (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. A hajzlové budou chodit kanálama,
    Miťo, ale na Slovensku to tak skoro nebude. Najskôr to odhadujem tak za 2 -3 mesiace, keď poriadne stúpne nezamestnanosť, tak potom už sa tí hajzli budú musieť mať na pozore!!!

    Laco
    publikované: 14.12.2009 20:10:05 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. mino6
    Ja so to tu na tomto blogu už viackrát napísal, že sa hanbím za to, že som Slovák, lebo takto nechať si srať na hlavu, to si skutočne nedá nikto iný iba Slováci.

    Laco
    publikované: 14.12.2009 20:22:51 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014