Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Napsal mi!

Dlouho jsem neměla čas, ale teď jsem zpět a mám ještě větší depky!

Co se stalo od minule? Bylo toho vážně dost. Když jsem šla do práce, poprvé po té době co mi psal a věděla jsem že on tam bude, tak jsem se dost klepala!    Byl tam... Nejdřív se semnou byvil a vše bylo v poho.... Pak byl ale zase nějakej divnej a nebavil se smnou a večer už se semnou zase bavil!  No, kdy by tomu rozumněl? No a večer, když jsme odcázeli, tak se semnou dal do řeči.... jenže nic moc z toho nebylo, protože musel rychle na autobus!

No a minulý víkend tam nebyl, ale byl tam ten jeho kamaarád, co mu řikam Zbyslav! Zeptal se, jestli s nima nechci jít někam oslavit čarodějky, že on si pude s NIM sednout někam do hospody a tak jsem souhlasila.  Zbyslav si s sebou vzal i nějaké své kamarády a tak se mi naštěstí moc nevěnoval a tak jsem si povídala jenom s NÍM!!! Krásně sme si povídali a bylo to super. Dal mi adresu na svůj mejl a i číslo na ICQ!  Přidal si mě do kontaktů. Byla jsem z toho nadšená. Ale nikdy jsem na něho nemohla narazit aby byl online. Až dneska. Byl tam... Tak jsem mu napsala. A on nic!!!! Hrozně mě to naštvalo. Ale když jsem mu napsala tři otazníky, tak už mi napsal. Krásně sme si psali, fakt krásně, ale najednou mi napsal: zatím čau! Co si o tom mam sakra asi myslet.... Já ho tak nesnášim a zároveň ho tak miluju! A hrozně mě to užírá!  


Deníček | stály odkaz

Komentáre

  1. :(
    skoda, ze nerozumiem po cesky ..
    publikované: 05.05.2005 11:56:17 | autor: siajen (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. ja ta
    naucim par slovicok ;)))
    publikované: 05.05.2005 12:18:24 | autor: zoll (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. no...
    vztah je naozaj komplikovana vec a kedze kazdy clovek je iny, nemozes predsa xciet aby sa spraval podla toho ako xces ty..musis ho nielen prijat taky aky je ale sa ho snazit aj poxopit..

    mozno ma nejake problemy..
    mozno ta xce brat iba ako kamosky a nexce ti davat zbytocne nadeje..
    mozno..
    tyx mozno je vela..
    publikované: 08.05.2005 20:21:54 | autor: blondie (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014