Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Róbert Fico a Google

Podaril sa mi ďalší úspech :-)

             Na svojom starom blogu, ktory mi bol po zasahu administrátorov (ako odpoveď na uverejnenie článku v japončine) zrušený, som sa po dlhšom čase prihlásil do systému a pozrel si štatistiku článkov a ich návštevnosť. Aké však bolo moje prekvapenie, keď v článku Róbert Fico a jeho propaganda, uverejnenom 19. decembra 2005 svietilo číslo 30 návštevníkov / deň. Môj blog síce existuje na internete, ale nedá sa k nemu dostať cez www.blog.sme.sk, posledný aktívny článok je starý viac ako mesiac.

         Jediná možnosť teda bola, že sa k nemu dostali tí návštevníci z nejakého vyhľadávača, najväčší a bezkonkurenčný podiel na trhu má Google, ktorý je synonymom pre searching. Tak som to skúsil. Na moje prekvapenie, ak zadáte výraz "Róbert Fico" do Google.sk môj článok sa objaví hneď na druhom mieste. Takže vďaka google sa záujemca o Fica priamo dozvie o jeho propagande. Snáď toto nebude mojich "warholovských" päť minút slávy :)

 


Absurdity | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014