Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Cirkus s Gašparkom v kráľovskom kresle

Iné som „ani neočakával, ako šalamúnsky výrok“ nášho prezidenta...

   Lebo, keď hlava štátu pri menovaní sudkyne do funkcie ministerky spravodlivosti vyriekne – (citujem): budete krátko v tejto funkcii a nikto od Vás neočakáva veľké reformy (koniec citátu). Tak takéto „povzbudivé slova“ prinajmenšom niečím zapáchajú.

 

  Myslím si, že normálne by bolo, aby pán prezident pri takom menovaní povedal tieto slová: aj, keď budete v tejto funkcii iba krátku dobu, tak sa snažte robiť svoju prácu svedomito, aby s Vašou prácou boli spokojní všetci občania našej vlasti.

 

  Ale takto: To už jej mohol rovno povedať – čím menej budete do niečoho vŕtať, tým to bude lepšie pre Vás, ale aj pre Fickovú vládu a aj pre mňa ako prezidenta. Bonusovým dodatkom to mohol ešte spečatiť týmito slovami: že, za to jej ničnerobenie bude ešte o to viac finančne ohodnotená.

 

   Nová ministerka však prehlásila  (citujem) : Svoju nadstraníckosť vraj za tých dvanásť mesiacov nestratí. „Túto funkciu beriem ako apolitickú,“ povedala o ministerskom poste(koniec citátu) . No nechám sa prekvapiť.    

                                                                                                         Ladislav Serenča


Politika | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014