Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

OnBux

Možno si práve teraz hľadáte formy ako zarobiť ľahko nejaké peňiažky na internete.Verte,že spôsobov je mnoho,len treba byť troľku šikovný.Ja vám teraz predstavím jeden z mnohých spôsobov.

Volá sa PTC(pay-per-click).Je to veľmi jednoduchý a ak viete ako na to,tak aj účinný spôsob rýchlych zárobkov na nete.Ide vlastne o to,že mnohé veľké internetové stránky sú ochotné vyplatiť za svoju reklamu milióny dolárov.Preto sa prihlásia do spoločnosti zaoberajúcej sa PTC.Tá potom zháňa ľudí,ktorí by na ich reklamy klikali a tým za to vypláca peniaze.

Zo začiatku budete zarábať možno 0,04 eur denne,ale verte mi,že tak o mesiac bude chodiť do vašej internetovej peňaženky PayPal pravidelný príjem okolo 20 dolárov,ktoré potom môžte minúť v internetových obchodoch,ale si ich previesť na svoj účet v banke.

Pre začiatok potrebujete internetovú peňaženku,ktorú si môžete založiť na www.paypal.com/sk

Keď budete mať hotové vytvorenie int.peňaženky,tak sa môžete prihlásiť na svoj prvý PTC systém.Všetko je bezplatné,takže nepotrebujete žiadny kapitál na začiatok,ale hneď dostávate za klikanie peniaze.

Momentálne je jednotkou na trhu spoločnosť OnBux,na ktorej sa dajú zarobiť naozaj pekné peňiažky a navyše s ňou nikdy nebol problém,takže vypláca svojich klientov pravidelne behom pár hodín od požiadania o vyplatenie výplaty.Minimum aby ste si mohli vyzdvihnúť sviju výplatu a dať si ju poslať na paypal sú 2 doláre.

Tu sa môžete prihlásiť:  onbux.com/

A aby vaše zárobky boli vyššie,tak skúste naverbovať priateľov,aby cez váš refferal link sa prihlásili a za každého,koho takto dotiahnete a bude pravidelne klikať,tak zinkasujete ďaľšie peňiažky:)

Za vyskúšanie to určite stojí,veď nepotrebujete vstupný kapitál a ak vás to prestane baviť,tak proste skončíte:)


PTC-Zárobok na internete | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014