Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

O modrej pilulke

Bola si bledá. Viem, že si bledá stále, lebo si aristokratka, ale bola si bledšia, než bývaš. Splývala si s bielymi prúžkami našich zebrových návliečok, ktoré sú to jediné so zvieracím vzorom, čo vlastním. Opakovala si, že ti je zle a puchne ti hrdlo, že máš pocit, že sa dusíš a stále dookola si kýchala a bolelo ťa všetko. Odmietala si obklady, lieky, aj nápad zavolať pohotovosť.
"Chcem len v pokoji zomrieť," povedala si a smrkala nos do vreckovky, ktorú si si vytiahla z rukáva pyžama.
"Ale už ma neser a ľahni si," povedala som, strčila ti teplomer pod pazuchu, radiátor nastavila na päťku a hodila na teba dva paplóny. Vraj 37,6. Nie je to veľa, ale na teba je to dosť.
"Na, prehltni to. Nie je to viagra," povedala som a podala ti malú modrú tabletku proti bolesti. Poslúchla si, lebo som vyzerala odhodlane a nebezpečne s teplomerom v jednej a ľadovým obkladom v druhej ruke. Prehltla si tabletku, zakuklila sa pod perinu a ja som ti na spuchnutý krk dala studený uterák.
"Veľmi ma bolí tu," povedala si vyčerpane a ukázala na miesto medzi obočím, kde spiritualisti hľadajú tretie oko. Inak je to presne to miesto, ktoré ak niekto zručný masíruje, tak po chvíli človek upadne do stavu akéhosi tranzu - niečo medzi hypnózou a spánkom.
"No ukáž," stlačila som ti ho palcom a krúžila ním asi polhodinu. Zaspala si.

Po chvíli si sa prebrala a niečo si si mrmlala popod nos.
"Čo?" spýtala som sa.
"Domi?"
"To som ja, mici," hladkala som ťa po spotených vlasoch. Vyzerala si, ako keby sa ti snívalo niečo zlé a horúčka sa to snažila z teba vyhnať.
"Domi?" stále si volala meno svojej sestry.
"Áno?" povedala som, lebo som nevedela, ako reagovať a nechcela som ťa rozrušiť.
"Povedal ti to?"
"Kto?" nechápavo som sa nad teba naklonila.
"No ocko. Povedal ti to?" opakovala si dokola a ja som nevedela čo, tak som povedala, že nepovedal.
"Tak dobre," mykla si ramenom a spala ďalej.
Keď som si uvedomila, že neblúzniš, ale prehovára ku mne tvoje podvedomie, ten šialenec vo mne chcel skúsiť, ako sa dá sila sugescie a pozitívna imaginácia využiť v praxi bez toho, aby bol človek zhúlený alebo šialený.

"Porozprávaj mi niečo," povedala si a usmiala si sa. Pevne si ma objímala a hlavu mala položenú na mojom ramene. Triasla si sa horúčkou a ja som ťa stále bozkávala na ľavý spánok. Vyzerala si veľmi choro a bezmocne.
"Kúpime si československého vlčiaka, čo ty na to? Budeme ho volať Asperger. Po tebe," povedala som.
"Áno," usmiala si sa a ja som za tvojimi privretými viečkami videla, ako ho už pohľadom hladkáš po kožuchu.
"A malý domček niekde pri lesíku. Taký so záhradou, v ktorej ti budem pestovať jahody, dobre?"
"Oh, áno," uškrnula si sa zasa.
"A každý deň ti na raňajky upečiem niečo sladké a miniatúrne, aby si toho mohla zjesť veľa," zavadila som špičkou nosa o tvoje líce.
"Áno," vzdychla si slastne a tvoje kútiky zasa vyzerali, ako keby ich kreslil Disney.
Otočila si sa na druhý bok a na chvíľu otvorila oči.
"Veľmi ťa ľúbim," povedala si, vtisla mi bozk a zaspala.

Nahla som sa k počítaču, že budem pracovať, kým sa z teba dostane ten diabol a keď sa moje ruky dotkli medzerníka, opäť si z polospánku jemne roztvorila viečka, vzala moju ruku a strčila si ju do šedých nohavičiek s malým kľúčikom vpredu.
"Hraj sa so mnou," zapriadla si a moje mokré prsty boli zrazu v úzkych...

Po troch hodinách, dvoch šálkach čaju, jednej modrej tabletke, štyroch orgazmoch a nespočetnom množstve halucinácií, si sa prebrala k životu. Chcela si sa milovať tak veľmi, ako ešte nikdy. Zabárala si mi nechty do ramien, tlačila tvár k lesknúcemu sa lonu, hlasno vzdychala a často vzývala Boha. Roztriasla si sa pod mojimi dotykmi toľkokrát, že som to nestíhala rátať. Mala som ťa všade, voňala mi tebou celá spálňa a ty si ma prosila, aby som neprestávala a kňučala, že chceš ešte, viac a poriadne.
Tie modriny a kusance na zadku mi prepáč.

Kým si sa sprchovala, ležala som v plachtách mokrých našou láskou a premýšľala, čo za instantnú emóciu som ti to v tej tabletke podala, že si ma videla najprv ako sestru, potom ako matku svojich detí a nakoniec ako milenku.
Čo za liek to bol, ktorý ma v tebe ukotvil ako ženu tri v jednom...

Vrátila si sa omotaná mojou osuškou a ja som pozorovala, ako sa krémuješ, obliekaš, balíš a odchádzaš, lebo práca nepočká a ja predsa vždy áno.
"Prestaň sa tak usmievať len preto, že si dnes chvíľu randila s mojim neovládateľným podvedomím," povedala si a hodila po mne svoje použité nohavičky.
Mám ich v šuflíku stola položené na tých modrých tabletkách a premýšľam, čo by sa vo vesmíre stalo, keby som si jednu z nich vzala a obliekla sa do tvojej vône...

Skúsim a dám ti vedieť.

Mimochodom... Aj ja teba.

- | stály odkaz

Komentáre

  1. Modrá pilulka
    No musím říct že vážně sexy příběh a co vlastně byla ta modrá pilulka? Bylo to něco jako toto https://kamagraprodej.net/ a nebo jen nějaká metafora. A ještě mě zajímá jestli se ten příběh opravdu stal a nebo je to jen nějaký smyšleny eroticky story.
    publikované: 18.10.2021 11:30:28 | autor: Jiří (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014