Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Očami alternatívy

Stále tie isté tváre… tie isté miesta a pochmúrne chodby. Svet tu vo vnútri Ghetta je iný, no stále rovnaký. Ale je to naše Ghetto. Chceme sa vyjadriť. O tom to je.

Minulý týždeň sme konečne (hlavne ja a Gnaag) po dlhej príprave spustili prvý väčší projekt - Ghetto k2. Dúfam, že časom dosiahnu úroveň a vysokú návštevnosť. Momentálne sa len rozbieha a hľadajú sa prvé nedostatky, pretože staviame na kvalitu nad kvantitou.

Ide o nezávislý študentský projekt, webovú stránku, internetový časopis, zbierka študentských výtvorov - príbehov, básni, fotografií a grafík.

Na našej škole už existoval čiastočne podobný projekt - Akty Gk2. Na internete existuje aj ich elektronická podoba Médium - Akty gk2 + TimeOut. Nechcelo sa mi prispievať na už existujúce Médium, tak som sa rozhodol ísť vlastnou cestou. Založili sme si Ghetto k2.

Názov projektu vznikol náhodnym využitím písmen zo skratky školy (GK2), keď sme šli s kamošmi zo školy. Presne vystihuje niektoré naše pocity z prostredia školy.

Dizajnovo a technicky som sa na tejto stránke podpísal ja. Vyzerá možno pochmúrne, ale ghettá nikdy neboli veselé. To vystihuje ich náladu.

Na stránke je zatiaľ niekoľko poviedok, pár básni a pár grafických a fotografických diel. Poviedky sú zatiaľ pochmúrnejšieho charakteru, ale dúfam, že časom sa objavia aj veselšie. Doporučujem prečítať si poviedku Poprava?, ktorú napísal blogger Gnaag.

Ghetto k2 je naša šanca a cesta vyjadriť sa a ukázať to, čo je v nás, ostatným.


Pozerať na svet... | stály odkaz

Komentáre

  1. vitaj DAMAGE
    vyzera to dost dobre, velmi fandim takymto projektom, drzim palce
    publikované: 29.03.2006 22:05:26 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014