Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Málo z teba mám

no málo

Málo z teba mám

Prečo tento názov? Lebo tak sa volá pieseň, ktorá je asi najpríznačnejšia môjmu stavu. Zasa raz som sa zaľúbil ale o tom neskôr... nechám Vás aspoň si prečítať aké slová mi behajú hlavou posledný týždeň... tak nech sa páči:

Ukradnutý pohár a zabudnutý list,

Sviečka ticho dohára,

Musela si ísť...

 

Musela si ísť,

Tak som ostal sám,

Medzi zlými duchmi

Málo z teba mám

 

Izba už len slabo vonia vyprchaným snom,

Už tu nieje nikto, len ja ešte trochu som,

Muslela si ísťbol to krátky flám

Medzi zlými duchmi

Málo z teba mám....

 

A takto to pokračuje ďalej...  čo už krásna pieseň až moc bytostne sa ma dotýka...

Ozaj to bolo len nakrátko ale bolo to krásne aj keď len chvíľku, ale tá krátka chvíľka ozaj stála zato.

Možno je to divné, ale píšem o nikom, koho som vydel dvakrát vo svojom živote. Viem , hlúpe... napíšem Vám ako to začalo. (hoci aj tak viem že asi to aj tak nik nebude čítať)

               

Bol klasický večer keď sme sa s kamarátmi šli slušne povedané... najebať  začalo to ako vždy potom sme šli do baru, bol som už dosť „pod parou“ keď si k nám prisadol jeden taký by som to nazval kamarát z druhého kolena. Došiel aj z dvoma babami... s jednou zjavne bol a tá druhá bola jej kamoška. Na prvý pohľad sa mi to dievča zapáčilo proste to bol taký ten pocit že som si povedal, že je zlatá , a keď ja si niečo také poviem pri dievčati tak to vážne znamená že sa mi veľmi páči. Vzhľadom na to, že som mal už dosť vypité nepamätám si všetky podrobnosti, ale pamätám si že som sa s ňou potom vášnivo bozkával celý zvyšok večera... bol to krásny večer, neveril by som že ja by som bol schopný niečoho takého, ale stalo sa... Neľúbil som ju... v ten moment mi šlo len o to, aby som sa s ňou vyspal  porušil by som tým všetky svoje zásady a vykašlal sa na všetko čomu verím ale v ten moment mi to bolo jedno. Som rád , že som sa s ňou nakoniec nevyspal...

                Na druhý deň, mi to nedalo a zistil som si na ňu telefón, volal som jej lebo som sa s ňou chcel stretnúť no samozrejme to nezdvihla. Napísal som jej pár SMS . Nevyzeralo to veľmi sľubne z našej konverzácie... tak potom na ďalší deň som sa rozhodol, že urobím dosť radikálny krok... napísal som jej že ju brutálne chcem, a že sa s ňou chem len vyspať... jej odpoveď ma zarazila, povedala že toto nečakala proste až toľkú uprimnosť. Potom sme si začali spolu písať cez internet a pomaly som ju začínal poznávať. Zistil som že je to niekto, s kým sa chcem viac ako vyspať, že je to niekto, koho by som chcel ľúbiť.... a to som ju vydel len jediný raz v živote.

                Potom som ju ako blázon prehováral dva týždne aby sme sa stretli... nakoniec som ju ukecal na sobotu že si kukneme film spolu, že sa ešte ozve... samozrejme sa neozvala vykaslala sa na mna, a ozvala sa az vecer ze idu do baru s kamoskou, zhodou okolnosti do toho baru kde sme sedeli s kamosom... tak tam dosli, zase mala trocha vypite, a zase to skoncilo ako pred tym cely vecer sme sa bozkavali, aj ked neskorsie som prisiel na to ze som sa bozkaval len ja s nou... Potom ked som si s nou pisal, povedala ze jej dobre vobec nebolo a ze sa jej to napacilo... ved sa ani nedivym.

Potom o pár dní som sa jej narvinu spýtal že či chce so mnou niečo riešiť... odvetila že to bolo len alkoholové opojenie a že ku mne vôbec nič necíti... že to pre ňu nič neznamenalo. Čo sa nedá povedať o mne... pre mňa to znamenalo až moc, vydel som znova nádej, aj keď sa znova raz rozplynula ako vždy.

Prečo pre mňa vždy znamenajú veľa ľudia, pre ktorých ja neznamenám nič? Ja už vážne neviem... a už ma to nebaví. Ale vôbec.

Asi by som si to nemal tak brať, ja viem, ale ja si to tak beriem... čo už som raz taký. 


len tak.. | stály odkaz

Komentáre

  1. hmm
    vola sa to posun o jedneho, vzdy chceme toho, kto nechce nas a nas chce ten koho nechceme my :)
    publikované: 18.03.2009 18:08:11 | autor: vesper (e-mail, web, autorizovaný)
  2. asi tak
    čistú pravdu si napísal že posun o jedneho, ale neva nejako to prežijeme.
    publikované: 19.03.2009 13:00:29 | autor: saval (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. savalko
    poučenie - niet nad triezvu hlavu! Pod rozjareným mozočkom bývajú obrazy skreslené. Na všetko triezvo. Nielen ty, ale aj kočka, ktorú balíš...ak má vypité, ber to s nadhľadom, lebo po vytriezvení je to inak. Ak zbalíš babu v podniku, počkaj s hrkútaním na čas jasných hláv...
    ...veľa šťastia prajem..:-)
    publikované: 19.03.2009 13:26:31 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  4. žeby poučenie?
    ...že tudy cesta nevede??? inak sa mi páči ako úprimne píšeš...želám ti veľa šťastia v hladaní :)
    publikované: 14.08.2009 11:02:41 | autor: milovana (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014