Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

P.R.D-Progresívno-revolučný denník2

Piatok

UF, nultá labáky z chémie –som čítala, že je zdraviu škodlivé PRE MLADÝ vyvíjajúci organizmus takto skoro ráno vstávať, asi napíšem nejakú malú petíciu pánovi Froncovi... sa trieskame do EU a pritom nútime svoje úbohé deti vstávať za neľudských podmienok o 5:35. .

 Ako obyčajne som nultú stihla LTT(len tak tak).Výhovorka, že opäť meškal trolejbus  mi dnes neprešla. .profka si tajne zistila, že bývam cca 10 minút rýchlej sviežej chôdze od nášho gympľa , takže mi dala čierny bodík. Sa cítim ako na základke, dúfam, že namiesto jednotiek nám bude dávať budúci rok včeličky -za usilovnosť.

Inak musím sa niekoho opýtať , či je to vôbec legálne zisťovať si o svojich žiakoch takéto súkromné informácie.. na čo je nám potom zákon o ochrane osobných údajov..

 Keď  začala so vzrušujúcim  vysvetľovaním , čo nás čaká na dnešnom labáku , takmer som zaspala..naša profka by sa kľudne mohla zamestnať ako uspávačka hadov  ... našťastie ma spolužiačka  jemným drganím udržiavala v polobdelom stave, za čo sa jej chcem dnes verejne poďakovať -MERCI JE MOJE ĎAKUJEM-

... pri vypracovávaní úloh to potom tak aj vyzeralo. Neuvážene(podľa profky- riskujúc zdravie celej triedy)som pridala do zásaditého roztoku  veľké množstvo kyseliny...,alebo to bolo naopak ?.. týmto terminus technikus nerozumiem- a vybuchla mi skúmavka s roztokom v ruke. Začala som jačať, na čo pribehla rozzúrená profka s krikom, či neviem koľko taká skúmavka stojí v dnešnej dobe.. Vyjavene som sa na ňu pozrela, mohlo ma to zbiť a ju zaujíma nejaká trápna sklenená blbosť. Potom mi naparila ďalší čierny bodík za poškodzovanie školského majetku. Ak to pôjde takýmto tempom, na konci z chémie ani neprejdem ..

..doma to bol tiež boj o život holý..omylom(fakt nie naschval) som pri praní hodila do práčky medzi biele spodné prádlo čiernu ponožku..sypem si popol na hlavu, jem len 2krát denne, do konca života už  zo seba nezmyjem ten pocit viny..ách- a biela už bielou nebola..  

..starká k nám prišla na kontrolnú návštevu, naši sú preč len týždeň ...neverí nám?

Chcela som ísť včera na študentskú diskotéku, ale  starká ma pustila  iba do ôsmej..(upozorňujem, že pisateľ príspevku má už 18 rokov a už štyri roky býva na internáte Sám Bez Rodičov )+s víťazoslavnym výrazom mi strčila do ruky 25 Sk, nech to vraj roztočím..s ľútosťou musím skonštatovať, že starká žije ešte v časoch hlbokého temného socializmu, kedy napr. kniha stála 10Sk ..tak som si zbehla do obchodu kúpiť aspoň žuvačky:-))

.. si vezmite , kto už chodí na diskotéku o siedmej?..nikto..boli sme tam  len  dvaja- ja a môj chalan- to preháňam..bol tam aj DJ..chcela som, aby nám zahral aspoň slaďáky , ale vraj tie hrá len o desiatej...tak  vtedy som tam  Ja už nebola..

 

 


P.R.D-Progresívno-revolučný denník | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014