Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

O vyvaľovaní šuniek...

... a čo?! ;-)
Opäť vás zdravím... takmer po mesiaci...

A možno vás aj prekvapilo, že som sa vzkriesil z blogového záhrobia. Ale takto to býva a nech to znie akokoľvek neuveriteľne MÁM DOVOLENKUUUU!!! Teda zatiaľ. Dovolil som si vybrat týždeň voľna. Po vyše roku, kedy som dovolenku bral len v nevyhnutnom prípade. Minulé leto som mal tri dni voľna a z toho som ešte aj dvakrát bol v robote. A potom som bral voľno asi dvakrát, keď som ležal v posteli s teplotami... bodaj by som tam ležal s nejakou peknou slečnou, ale čo už. To už by bolo sexuálne voľno, a neviem, či na toto by sa bežná dovolenka vzťahovala. ;-))))

No a späť k téme. Mám dovolenku. Hoci víkendy som mal posledný rok voľné, mať dovolenku je o niečom inom. Mal som teraz plány vypadnúť preč, ale bohužiaľ stroskotalo to. Možno som si vybral dovolenku v nesprávnom čase. Ale začiatkom mesiaca nemôžem, ani na konci mesiaca nemôžem. Takže vychádza táto zlatom vydláždená stredná cesta. Ale ten relax a pohov som už potreboval ako soľ. Nooo a keďže moje plány nevyšli tak sedím doma, občas sa idem prevetrať na jedno pivko (teda zatiaľ len raz)a tak. Aj moja virtuálna farma už prekvitá, nehovoriac o tom, že som si kúpil ďalší ostrov a pravidelne kŕmim moje rybky a dokonca už mám aj 4 žaby - páriky.. dve zelené a dve zlaté. Ja sa totiž nudím. Tak veru. Ale tú nudu si aj napriek tomu užívam. Veď, aké je to krásne, nič nerobiť! Celý týždeň. A popri tom počúvam všetky cédečká, ktoré som už dlho nepočúval a relaxujem. Vonku je hic ako na Madagascare a ja sa pýtam, prečo tu nemáme po ruke dlhé piesočnaté pláže, pár paliem a šíre priezračné modré more alebo oceán. Lebo len toto mi tu k dokonalosti chýba. Vážne. Veď presne takéto počasie je určite aj niekde v Grécku, Chorvátsku... tých pár stupňov hore-dolu nerátam. V podstate tu na Slovensku máme všetko, čo k letu treba. Áááá asi píšem zase niečo mimo témy o váľaní šuniek.

Týmto blogom som chcel povedať len toľko, že aj vyvaľovať šunky pri hudbe a internete môže byť prospešné. Hlavné je nemyslieť na robotu (teda zamestnanie)a oddychovať. A je jedno, kde šunky budete vyvaľovať, proste ich vyvaľujete. A navyše, ak máte okolo seba ľudí, ktorých okolo seba mať chcete, tak nie je problém. Prajem vám krásne leto a verím, že ešte snáď v auguste sa mi podarí jeden takýto dovolenkový týždeň zažiť, ale to už rozhodne aj dúfam, že tie šunky budem vyvaľovať niekde inde. Hoci aj tu za rohom mesta v lese na chatke. A budem môcť mať opäť všetko na háku.

Letu zdar! ... pre jednu stálu čitateľku upozornenie: letu, nie Letu s veľkým el. hahaa. ;-))))

Váš Dodow.
;-)


O Dodowi | stály odkaz

Komentáre

  1. mne more nechyba
    byvam kusocek od Vahu, nadhernej rieky s uzasnymi zakutiami... rano vybehnem na hradzu, vychutnavam farbu oblohy, vone trav, vody, labute na hladine..aj dovolenku mam rada doma, bez unavneho cestovania, staci vybehnut do hor, zhlboka sa nadychnut a nezabudnut vziat ludi, s ktorymi je vsetko este o kusok krajsie...ale fajn je aj lenosenie doma s knihou, melonom, dobrou hudbou...
    publikované: 15.07.2010 19:27:31 | autor: SOB (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. :-)
    chápeme sa a letu zdar :-))))
    publikované: 15.07.2010 20:18:32 | autor: lilikova (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014