Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Podozrivý z vrážd v Michigane zatknutý pred odletom do Izraela

Izraelský občan bol na palube lietadla do Izraela,keď ho polícia zatkla v súvislosti s tri mesice starými vraždami,keď bolo bodnými ranami zabitých 5 mužov a 13 bolo zranených...

USA

  

Vo chvíli keď bol muž v sandáloch a šortkách zatknutý,cestujúci ho videli nervózne hovoriť do telefónu.Po zatknutí trval na tom,že nebol násilný.Elias Abuelazam má americké občianstvo.Vo štvrtok bol obvinený len z jednej zo série vrážd,ale očakávajú sa ďaľšie obvinenia.Väčšina obetí bola čiernej pleti,ale je nejasné,či boli útoky rasovo motivované.Obyvatelia mestečka Flint,kde sa vraždy odohrali dúfajú,že týmto zatknutím sa končí ich strach.Zhruba,každé štyri dni od konca mája sa vrah v noci priblížil k osamelým mužom pri cestách so žiadosťou,aby mu pomohĺi opraviť pokazený vagón.Potom vytiahol nôž a anpadol svoju obeť.V jednom prípade použil kladivo.Najmladší z obetí mal 15 a najstarší 67 rokov.Abuelazam bol zatknutý v stredu na medzinárodnom letisku Hartsfield-Jackson v Atlante krátko pred svojim odletom do Tel Avivu.Abuelazamova matka,Iyam Al Azzam,povedala,že hovorila so svojim synom pred jeho nástupom na lietadlo a jeho hlas znel rovnako ako vždy,ticho a pokojne.Povedala,že sa chystala vyzdvihnúť svojho syna na letisku,keď jej príbuzný oznámili,že bol zatknutý."Neverím,že tieto obvinenia sú pravdivé.Elias je bohabojný muž,ktorý pomáha každému kto potrebuje pomoc."dodala jeho matka.


Amerika | stály odkaz

Komentáre

  1. A je to tady!Bohabojný Američan si jenom na chvilku vodskočit do Izraele a už ho maj!
    Von vraždil jenom barevný.Ve městečku si voddychli, že už se tam nebude vraždit.Já teda nevím, každej tam má pomalu kanón a vraždí se tam.Když můžeš v případě vohrožení zastřelit kho chceš. Jdou Ti domorodci po kukuřici? Tak je vodbácneš, však jsou na Tvým pozemku bez Tvýho souhlasu. Dobrá správa pro Cikány je ta, že u nás jim to nehrozí.Tady jim hrozí maximálně pokuta za odvoz odpadků, kterou stejně nezaplatěj, protože nemaj z čeho, tak se musej koukat, jak jim to Městskej úřad vodváží přímo pod rukama.A je to. Občane , ty sociálně založenej plať, nebo dostaneš takovou pokutu, že tři měsíce nebudeš mít co žrát.
    A nebuď nenávistnej. Nauč se žít bez peněz, jinak půjdeš do želez.
    publikované: 14.08.2010 17:07:13 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014