Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Istanbul - mesto plné ľudí - rybári

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

moje cesty | stály odkaz

Komentáre

  1. checht, tam by mali ísť slovenskí rybári na školenie
    pretože žiadny, i keď sedí u kdejakej mláky, nie je už dnes schopný loviť len tak s obyčajným prútom v ruke, každý má výbavu jak na veľryby, držiaky, stojany, pípáky, špeciálne hento, a špeciálne tamto ...
    publikované: 01.07.2009 08:52:44 | autor: Petula (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Pekné
    Pekné zábery. Môže to byť zaujímavá rybačka, ale nie moc pre mňa. Ja chodím na pstruhy, do čistých bystrín. Vyžaduje to pohyb. Obyčajne prejdem tak 3-6 km po bystrine, proti prúdu a potom peši nazad k autu.Koľko chytím? Niekedy nič a vtedy po kilometri končím...:)) Inokedy vyše 100, ale ich vraciam späť vode. Nikdy nezoberiem viac ako v ten deň zjem, to je 1-2 kusy alebo aj nič. Najchutnejšie sú ihneď po vylovení , tak okolo 25 centimetrové,urobené priamo na mieste.Zabalené v žihlave a prísadách(maslo, sol, petrželen) a to všetko v hlinenom zábale alebo alobale, keď nie je hlina,v pahrebe.
    publikované: 01.07.2009 09:27:04 | autor: Jan (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Petula,
    asi máš pravdu... veľmi do toho nevidím, hoci som si rybačku vždy chcela skúsiť
    publikované: 01.07.2009 09:30:37 | autor: zelenarusalka (e-mail, web, autorizovaný)
  4. Jan, lákavý komtár
    normálne by som s Tebou na tie pstruhy šla... /dostal ma najmä popis prípravy pstruha po rybačke:-) /

    Musí to byť nádherné...
    publikované: 01.07.2009 09:32:20 | autor: zelenarusalka (e-mail, web, autorizovaný)
  5. :-)
    O_ô
    publikované: 01.07.2009 10:08:26 | autor: Derechura (e-mail, web, autorizovaný)
  6. Rusalka
    aj táto séria fotiek je fajn. Dobrú atmosféru má pre mňa najmä 1. a 9. fotka.

    Jan, zaujímavý recept, musím vyskúšať. Práve v sobotu budeme opekať... Takže cibuľu neodporúčaš? :-)
    publikované: 01.07.2009 10:14:33 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  7. he, idú na to z mosta do prosta...
    ale kde je tá rybárska rozkoš, užívať si ticho a pokojnú hladinu? Hold, iný kraj, iný nemrav....:-)))
    ...a fešáci nebudú žiadni? Ztiaľ chlapci nič moc.....
    publikované: 01.07.2009 11:49:10 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  8. Marti
    Cibuľa má príliš výraznú chuť. Na pred "minútou" živé pstruhy z čistej vody nie je až tak výhodná. Tam ja mám radšej vôňu a chuť pstruha ako dochudzovadiel. Cibulu a výraznejšie koreniny je vhodné použiť na dlhšie skaldované ryby, alebo ryby z nie zrovna čistých vôd. Upraví, prehluší niektoré nepríjemnejšie pachy.
    Ale ak uprednostňuješ všade cibulovú chuť, tak asi by to nemal byť problém ani pri čerstvých pstruhoch.
    publikované: 01.07.2009 11:55:32 | autor: Jan (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. Petrov zdar ! :-)
    Jan, neobľuboval som tak isto cibuľu k rybe ... až kým som nemal kapra na cibuli ... treba skúsiť, dá sa :-)
    publikované: 01.07.2009 12:08:01 | autor: saguari (e-mail, web, autorizovaný)
  10. skvělá hra
    zkuste skvělou hru, která nezabere mnoho času, stačí si jen vytvořit postavičku a zaregistrovat heslo...
    http://vyjednavac.mybrute.com
    publikované: 01.07.2009 12:59:42 | autor: robot (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. Parádny Turkey
    pozrel som aj predošlé časti.
    Alah akbar ... akoby niekto povedal tam žijúci :)
    publikované: 01.07.2009 13:13:56 | autor: believer (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. zelená rusalka
    učarovali ti rybári alebo ryby
    publikované: 01.07.2009 13:21:53 | autor: yola (e-mail, web, neautorizovaný)
  13. dobre si si zachytala fotakom :)
    publikované: 01.07.2009 14:01:49 | autor: TPnetopier (e-mail, web, autorizovaný)
  14. Jan...
    Ďakujem Ti za reakciu. K čerstvým rybám sa dostanem málokedy, iba ak na dovolenke, ale vtedy ich nepripravujem ja. Kedysi som bola párkrát na rybačke na východnom Slovensku. Tie ryby mali vynikajúcu chuť, aj halaszlé. Žiaľ, tie moje sú iba z mrazáku.
    publikované: 01.07.2009 15:10:38 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  15. joj
    ja na ryby rada.... a bola aj tá fajka?
    publikované: 01.07.2009 17:58:06 | autor: majamaja (e-mail, web, neautorizovaný)
  16. :-)
    tak ja rybu moc nemusím... jem ju pravidelne na vianoce... ale tam je to tuším buď národným športom, alebo úchylka? :-)Páči sa mi tá predposledná fotka... vetrom ošľahaný námorník... :-)
    publikované: 01.07.2009 18:13:45 | autor: snezka (e-mail, web, autorizovaný)
  17. Ránko,už som tu a prajem pekný večer ;)
    Fajné atmošky
    publikované: 01.07.2009 23:24:15 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  18. Mňam ryby,
    Ale radšej lovím v mrazáku. Je to istejšie. Celé hodiny kúpať červíka a odísť od vody vyhladovaný bez úlovku, no veď to je na mŕtvicu!
    publikované: 02.07.2009 03:01:00 | autor: plpko (e-mail, web, autorizovaný)
  19. Rusalka,
    páči sa mi tvoje tematické rozdelenie :-)
    fotky navodzujú veľmi príjemnú atmosféru všehochuti ..a nie len tej rybacej :-)
    publikované: 02.07.2009 08:50:44 | autor: piratka (e-mail, web, autorizovaný)
  20. Matahari, stále žiadneho fešáka nevidíš? :-)
    A čo tí v čapičkách?
    publikované: 03.07.2009 19:40:05 | autor: zelenarusalka (e-mail, web, autorizovaný)
  21. Sagi, believer, yola, netopierik, martha
    pekný večer po čase :-)
    publikované: 03.07.2009 19:41:24 | autor: zelenarusalka (e-mail, web, autorizovaný)
  22. Majamaja, fajka bude dnes večer :-)
    publikované: 03.07.2009 19:42:04 | autor: zelenarusalka (e-mail, web, autorizovaný)
  23. Snežka, tí starí ujcovia sú tam skutočne parádni :-)
    publikované: 03.07.2009 19:42:53 | autor: zelenarusalka (e-mail, web, autorizovaný)
  24. Pirátka, plpko, Teide, vďaka
    a pekný podvečer :-)
    publikované: 03.07.2009 19:43:40 | autor: zelenarusalka (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014