Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Brutálna pravda o inflácii a finančnom otroctve

!!!Upozornenie!!!

Obsah článku je krátenou citáciou kapitoly z knihy s nižšie uvedeným názvom a môže v čitateľovi evokovať dojem k nabádaniu k rasovej prípadne národnostnej nenávisti. To ale neznamená, že Ja tieto názory propagujem. Tento citovaný text má iba čitateľovi na základe historických zdrojov umožniť pochopiť podstatu fungovania monetárneho systému, ekonomiky a politiky. Preto sa výhradne spolieham na Váš inteligentný úsudok.

 

Biblia Bieleho Človeka

Ben Klassen

Rok vydania 1981

 

Brutálna Pravda o Inflácii a Finančnom Otroctve


Federálny Finančný Úrad


Najgigantickejší Falšovateľský Kruh na Svete

Ako Si Prisvojiť Svet Bezcenným Papierom.

*****

Ak ste chceli trápiť svoje mozgy aby ste našli najpriamejší, najrýchlejší spôsob dosiahnutia monopolu nad všetkým bohatstvom sveta, či už férovo, alebo podvodom, určite Vám hlavou prebehne myšlienka založenia gigantickej tlačiarne peňazí. V skratke, vstúpiť do falšovateľského biznisu na masívnej, celosvetovej úrovni.


Všetok Profit.

*****

Čo je rýchlejšie než mať obrovské tlačiarenské lisy, vydávajúce milióny bankoviek v hodnote desať, dvadsať, päťdesiat, sto, dokonca aj tisíc a desaťtisíc dolárov? Je to len zisk, teda okrem atramentu a papiera, ktoré mimochodom nestoja viac než pol percenta za bankovku, či už sa jedná o dolárovú, alebo tisícdolárovú bankovku.


Ohromná Sila.

*****

Je tu len jedno riziko. Falšovanie je trestné a vlády porušovateľov trestajú tvrdo a tresty sú drsné. V skutočnosti, zakladatelia USA, uvedomujúc si úžasnú silu, ktorú má vydávanie peňazí, jasne vyhradili tieto práva len kongresu. Prvý článok, ôsma časť, piaty paragraf konštitúcie USA vraví: "Len kongres má právo raziť peniaze a regulovať ich hodnotu."

Vlastnili Tlačiarne, Kúpili Vládu.

*****

No čo ak by ste vy, so svojim gangom, boli taký úspešný, že by ste nielen vlastnili tlačiarne, ale mali by ste dosť peňazí aby ste mali monopol médií a nasledovne vlastnili vládu? Ak by ste to dokázali, vaša vláda by vám potom mohla zlegalizovať vlastnenie tlačiarní a tlač peňazí podľa vlastnej vôle. Mohli by ste vydávať peniaze vo vagónoch. No nielen to, ale ak by tlačiarne peňazí fungovali vo vašich rukách pod patronátom vlády a poskytli by vám všetky vytlačené peniaze bez poplatku, opäť okrem málo významných výdajov za papier a atrament, mohli by ste si zaistiť veľké šťastie. Vami uchopená vláda by Vám nielen legálne umožnila podnikať vo falšovateľskom biznise vo veľkom, ale mohli by ste dosiahnuť aj legálny monopol, a tak udržať všetkých ostatných konkurentov von z hry. Nebolo by to skvelé?

Nie Je To Fantázia Ale Uskutočnený Fakt.

*****

Divoká myšlienka vravíte? Možno. No nie celkom nemožná. Nielenže je možná, ale je i dosiahnutá. V skutočnosti je to drsná, chladná realita, dosť škodlivá.- tie krehké, zelené bankovky, ktoré máte vo svojej peňaženke sú produktom začarovaného kruhu. Medzinárodní židovskí bankári dosiahli tento divoký sen už v decembri 1913, keď zviedli kongres aby schválil zákon o federálnych rezervných bankách a tým vytvoril Federálny Rezervný Systém, súkromnú (nie vládnu) spoločnosť pre samých seba.

Zločinecký Gang.

*****

Tento židovský gang kriminálnikov si rýchlo nahromadil nielen všetko bohatstvo USA, ale i sveta. Divné vravíte? Nie až tak veľmi. Keď si preštudujeme históriu týchto slizkých zločincov, nie je až také divné, že sa o to pokúsili. Boli chamtivým, pirátskym druhom už niekoľko tisíc rokov a manipulovali s peniazmi sveta podobne dlho. Preto nie je divné, že sa Židia pokúsili zmonopolizovať tvorbu a kontrolu peňazí, najmocnejší nástroj na svete. Bolo by divné ak by sa o to nepokúsili. Monopolizovali peniaze a kontrolu financií Bielych národov po tisícročia. Vec, ktorá je na tom divná je, že Biely Gojim sa nechytil a neuvedomil si, že žid pre seba uchopil mašinériu tvorby peňazí v USA a zbytku sveta. Dnes sú neporaziteľnými manipulátormi mašinérie úverov, bánk a finančnej sily sveta.

Súkromná Spoločnosť.

*****

Federálne Rezervné Banky sú vlastnené, zásobené a plnené kriminálnym gangom medzinárodných židovských bankárov, gangom, ktorý nemal ani najmenší záujem slúžiť najlepším záujmom amerického ľudu. Naopak, tento podlý gang zločincov má zlovestný záujem na ničení Bielej Rasy, ktorá USA vybudovala, napriek faktu, že Biela Rasa je jediný element, ktorý môže udržať Ameriku (a svet) pred kolapsom v chaose.
Federálny Rezervný Systém, Federálne Rezervné Banky, ich pobočky a pomocné sily môžeme považovať za jedno. Pre zjednodušenie ich budeme jednoducho nazývať Federálne Rezervy.

Vláda Je Federálnou Bábkou.

*****

Nielenže vláda USA nevlastní Federálne rezervy, ale je to celé úplne naopak. Federálne Rezervy vlastnia vládu USA a manipulujú s ňou ako s bábkou, hlavne v záujme lakomého, medzinárodného gangu židovských šakalov, ktorí ovládajú svet, jeho peniaze a ekonomiku.

Predstieranie.

*****

Pre mnohých je to veľký šok. Neuveriteľné vravia. Opýtajte sa akéhokoľvek bankára kto vlastní Federálne rezervy a žalostne Vám vysvetlí, že akcie Federálnych rezerv vlastnia členské banky, rozdelené na dvanásť obvodov, že prezident vymenúva členov rady guvernérov Federálnych rezerv, atď.
Celé je to pravda, no je to čisté predstieranie. Pár detailov, ktoré sú o Federálnych rezervách známe sú šírené. Ich jediným cieľom je účinkovať ako dymová clona skutočného vlastníctva, skutočnej kontroly. To málo, čo je verejnosti známe (a o Federálnych rezervách je toho známe naozaj málo) sú vyberané informácie, ktorými sú kŕmení aj miestni bankári aby ich radšej zmiatli, než informovali. Aj väčšina miestnych prezidentov bánk voči skutočnej povahe Federálnych rezerv takí ignorujúci, že veria, že ide o vládou vlastnenú spoločnosť, než o súkromne vlastnenú spoločnosť len pre zisk.

Brutálna Pravda.

*****

Skutočné fakty sú však odlišné do toho čo si priemerný bankár myslí. Sú nasledovné:

I.                    Skutočné vlastníctvo a kontrola Federálnych Rezerv sú zabezpečené akciami triedy A. Mená vlastníkov akcií je nemožné získať. Opýtajte sa vášho miestneho prezidenta banky a bude veľmi prekvapený, že existujú nejaké akcie triedy A. Nebude ani tušiť o ich vlastníctve. No nie je sám. Tie mená neboli nikdy prezradené, ani prezidentovi, alebo kongresu. Ani žiaden výbor kongresu nikdy nemal dosť odvahy aby čestne vyšetroval otázku vlastníctva. To by Vám mohlo dať istú indíciu o sile Federálnych rezerv a vyvolať poplach.

II.                  Ich založenie, formácia a spojenie s inými inštitúciami v zahraničí (Okrem iných napr.: BIS, Svetová banka, Medzinárodný menový fond) indikuje, že nepochybne sú vlastnené mocným klišé medzinárodných židovských bankárov, z ktorých väčšina nie je ani občanmi USA.

III.                Pre lepšie znázornenie akú absolútnu moc má toto monštrum nad vládou a ekonomikou, si Federálne rezervy prikúpili niekoľko nezvyčajných a vysoko ilegálnych privilégií. Napríklad, neplatí daň z príjmu tak ako ostatné spoločnosti a neplatí ani iné dane.

IV.                Federálne rezervy neboli nikdy verejne auditované od svojho založenia v roku 1913.

V.                  Federálne rezervy so silou vydávať peniaze, môžu "vyrobiť" peniaze tak ľahko ako ktorýkoľvek falšovateľský gang vlastniaci tlačiarenský lis. Jediný rozdiel je, že Federálne rezervy tak môžu konať a masívnej úrovni a majú na to "legálne" povolenie. Obrovské zisky z tejto falšovateľskej operácie vzrastajú medzinárodnému gangu židovských bankárov na úkor amerického pracujúceho ľudu.

VI.                Američania, len pred niečo viac ako generáciou vlastnili skoro polovicu zlata sveta. V roku 1934, Roosevelt, šabez-goj, bábka v rukách Židov, pre amerických občanov zneprávnil vlastnenie zlata, hoci ktorýkoľvek zahraničný podvodník, zlodej koní, alebo vláda, mohla a stále môže vymeniť doláre za americké zlato. Z amerických občanov spravil pre vlastnenie zlata zákonitých zločincov, no toto privilégium vláda USA s radosťou venuje ktorémukoľvek zahraničnému zlodejovi.

Američania Prišli o Svoje Zlato.

*****

Vďaka tejto diskriminačnej politike už ani vláda USA ani americký občan nevlastnia významnejšie množstvo zlata. Boli obraní do čista. To čo bolo originálne predané americkému ľudu ako politika papierových peňazí podložených zlatom skončilo tak, že je Amerika, jej ľud a vláda okradnutá o svoj vzácny kov, aj keď je najproduktívnejšou krajinou sveta. Zlato vo Fort Knox bolo poslané do cudzích krajín, hlavne do Švajčiarska, ktoré si Židia vybudovali ako súkromné, "neutrálne" nebo.
Aj to málo čo vo Fort Knoxe ostalo je teraz ťažko zaviazané cudzincom a Federálnym rezervám.

Američania Opäť Obraní.

*****

Po tom čo úplne obrali americkí ľud, v roku 1975 Židmi ovládaná vláda USA opäť zlegalizovala obyčajným občanom vlastniť zlato. Američania si teraz môžu kúpiť uncu zlata za 175-195 dolárov (Dnes sa cena zlata pohybuje nad 1100 USD za jednu uncu), ktoré bolo od ich predkov zakúpené za 20,50 za uncu pred štyridsiatimi rokmi. Tí, čo padli do tejto pasce a kúpili si ho boli opäť obraní špekuláciami a padajúcimi cenami, z čoho zbohatli zase len židovskí špekulanti.

A Opäť.

*****

Takáto bola situácia v roku 1976. Mnoho Bielych Američanov prišlo o peniaze pri manipuláciách špekulantov so zlatom. Keď v roku 1979 začala byť inflácia zrejmejšia a nekontrolovanejšia, dôvera v nepravé papierové doláre sa ešte prehĺbila. Ľudia doma i v cudzine začali panikáriť a opäť sa obrátili k zlatu, dvíhajúc cenu na 800 dolárov za uncu. Židia potom všetkých neočakávane prekvapili a cena sa znížila na 500 dolárov za uncu. Opäť mnohí Bieli Američania stratili, no Židia, poznajúc vopred s čím manipulovali, z ich strát profitovali.

Takto To Plánovali.

*****

To nie je nehoda. Bolo to takto naplánované. Židia splnili čo si predurčili – nazbierali si, okrem iného bohatstva, všetko zlato na Zemi.

Späť k Začiatkom.

*****

Už skôr sme povedali, že Židia majú monopol v tlači falošných peňazí a ošklbali Američanov o obrovské zásoby zlata kedysi vlastnené Amerikou a americkými jednotlivcami. Pre najľahkovernejších, neinformovaných Američanov sa to zdá tak šokujúce a nemožné. No je to pravda. Ako dosiahli takýto prekvapujúce dielo, takéto očividné pirátstvo?

Opatrné Plánovanie.

*****

Je to dlhý príbeh. V tejto zrade si môžeme len načrtnúť hrubé obrysy tejto židovskej konšpirácie, ktorá mala hrôzostrašný dopad na Bielu Rasu. Je to príbeh, ktorému za ohromné možnosti, ktoré sa dajú dosiahnuť úzkostlivým plánovaním, trpezlivosťou a húževnatosťou patrí česť. Toto všetko Židia použili v dostatočnej miere.

Začalo To Židovskými Zlatníkmi.

*****

Začiatky siahajú k raným predkom dnešných židovských bankárov, až do stredovekej Európy a ešte ďalej do starovekého Ríma, kde už židovskí obchodníci so zlatom dominovali na trhu. A je tomu tak aj dnes. Zlato bolo prostriedkom výmeny a využívalo sa ako platobný prostriedok už od dávnoveku. Najmä Židia boli zlatom divoko fascinovaný a nepochybne propagovali ideu, že zlato má mystické a vrodené hodnoty, ďaleko presahujúce skutočné hodnoty. V každom prípade, v dávnych časoch ľudia, ktorí získali zlato ho dávali do úschovy istým (židovským) zlatníkom. Zlatníci potom za prijaté zlato vydali majiteľovi "potvrdenku". Tieto "potvrdenky" mohli byť použité na získanie zlata každým kto ich vlastnil a nemusela to byť nevyhnutne osoba, ktorá zlato uložila. A tak boli tieto potvrdenky prenosné a v praxi tieto potvrdenky za zlato začali obiehať ako papierové peniaze. S predpokladom boli tieto potvrdenky rovnako dobré ako zlato, nakoľko ktokoľvek kto ich mal si na ich základe mohol nárokovať od zlatníkov zlato kedykoľvek si zaželal.

Židia Vynašli Tento Trik.

*****

Dosiaľ to šlo dobre. Ďalším krokom bolo, aby sa ľudia naučili, že môžu naďalej obchodovať a kšeftovať s výmenou týchto zlatníckych potvrdeniek bez záujmu získať zlato. Ich "viera" v hodnotu tohto papiera bola založená na myšlienke, že sú kedykoľvek vymeniteľné za zlato.
Tretím krokom bolo objavenie (veľmi výnosného) kľúčového princípu, samotného bankovníctva, židovským zlatníkmi.
Nazýva sa to "čiastočné rezervy".

Požičali Zlato, Ktoré Tam Nebolo.

*****

Židovským zlatníkom sa podaril úžasný objav. Zistili, že s potvrdenkami obiehajúcimi ako peniaze len pár ľudí prišlo žiadať svoje zlato. Prišli na myšlienku, že môžu "vypožičať" zlato za úroky – zlato, ktoré im však v skutočnosti nepatrilo, ale bolo len v ich "úschove".

"Peniaze" z Ničoho. S Úrokmi.

*****

Veriteľom napísali akúsi "potvrdenku" a upriamili záujem na zlato, ktoré v tom istom čase požičali. Tieto "potvrdenky", vytvorené len tak potom tiež pustili do obehu, rovnako ako tie, ktoré už vkladateľ zlata dostal. Židia všeobecne vypisovali a vydávali niekoľkonásobne viac potvrdeniek ako mali zlata a nikto, ako sa zdá, nebol dosť chytrý.
Žid udrel na úžasnú zlatú baňu bez väčšej námahy, stačilo, že nahádzal plno špiny!

"Čiastkové Rezervy" Boli Trikom.

*****

Zlatníci požičiavali „zlato“, ktoré za

a, nebolo ich na požičiavanie a za

b, ktorého bolo niekoľkonásobne väčšie než mali v „držbe“.

No so zriedkavými žiadosťami vlastníkov uloženého zlata o svoje zlato sa cítili relatívne isto, že so svojimi "čiastkovými rezervami" zlata môžu pokryť ktorúkoľvek žiadosť o vydanie zlata. Mohli tak s predpokladom spraviť, lebo nebol žiaden "nájazd" na zásoby zlata, ktoré im nepatrili ale ich len mali v "úschove". Inými slovami zlatníci písali potvrdenky na možno päť až desaťnásobné množstvo zlata než mali v depozite, staviac na teóriu, že väčšina z ich veriteľov nepríde so žiadosťou o vydanie svojho zlata v ten istý čas. No úroky zhromažďované za fiktívne zlato, ktoré "požičali" no ktoré v skutočnosti nemali, boli skutočné. Napríklad, ak si zlatník účtoval desaťpercentné úroky za rok a požičal ("potvrdenkou") desaťnásobné množstvo zlata ako mal v "úschove", mohol získať za jediný rok toľko zlata aké mu bolo zverené do "úschovy".

Dosiahli Monopol.

*****

A tak už v stredovekej Európe títo židovskí lakomci dosiahli monopol nad zlatom a peniazmi v Benátkach, Amsterdame, Londýne, Paríži, Viedni a ostatných finančných centrách Európy.

Židia Mali Čisté Pole

*****

 Vhodenie monopolu peňazí a kontroly zlata do rúk židovských nenásytníkov bolo silne podporované a podnietené samotnou kresťanskou cirkvou. Počas stredoveku (známeho ako Doba temna, keď sa rozbehlo "duchárčenie") katolícka cirkev zakázala kresťanstvu zapájať sa do pôžičiek, nazývajúc to "úžera" (z latinského „usura“ používanie peňazí druhých za poplatok). Nakoľko bolo požičiavanie peňazí úžerou a úžera bola hriechom, kresťania boli vyhnaní, ponechávajúc toto pole široko otvorené pre úžerníckych a majetných Židov. K tomuto sa pridala hlúpa kresťanská doktrína, že "peniaze sú koreňom zla".

Čoskoro Zmonopolizovali Všetko Bohatstvo.

*****

Jedna európska praktika toho času pomohla vstúpiť Židom do monopolu manipulácie s peniazmi. Mnoho krajín, miest a kniežatstiev malo zákony zakazujúce Židom angažovať sa v mnohých obchodoch a biznise, lebo si boli vedomí ako by Židia, so svojou chamtivou náturou, tieto obchody čoskoro zmonopolizovali a zruinovali. No akosi bláznivo nechali Židom zmonopolizovať nervové centrá obchodu – peniaze a tak Židia dosiahli svoje. Ostalo im to až dodnes a dnes majú nielen neprevýšiteľnú kontrolu peňažných búrz sveta, ale kvôli tomu majú Židia aj monopol nad všetkými významnými a hodnotnými obchodmi.

Prišli a Odišli.

*****

Títo židovskí zlatníci svojich klientov účtovali hneď dvakrát. Vkladateľovi účtovali poplatky za "údržbu" ich zlata a taktiež získavali úroky od dlžníkov zlata, ktoré im síce nepatrilo, často požičiavajúc, ako sme uviedli, formou papierových potvrdeniek až 5-10 násobne viac zlata ako mali v zásobách.

Základ Moderného Bankovníctva.

*****

Z týchto "čiastkových rezerv", trikov vynájdených ranými židovskými zlatníkmi, sa vyvinuli všetky princípy moderného bankovníctva, hoci s tisíckami variácií a vylepšeniami.

Strach z "Nájazdov".

*****

Moderný bankár, tak ako staroveký zlatník, sa bojí "nájazdu" na jeho banku, času paniky, alebo zmätku, že by si niekedy chceli všetci vybrať svoje vklady v rovnakom čase. Keď sa to stalo ranným zlatníkom, a ono sa to stalo, rozčúlení veritelia, zisťujúc, že ich zlato tam nie je, obyčajne takýchto židovských manipulantov obesili na najbližší strom. V starom Amsterdame, židovskí zlatníci navrhli zákon, aby bol každý "nájazd" na zlatníkov, uznaný za trestný čin. To okamžite zalarmovalo veriteľov a vyvolalo práve takýto "nájazd", vec ktorej sa tak veľmi báli. Samozrejme mali títo židovskí lakomci vydaných primnoho potvrdeniek a nemohli zaplatiť. Veritelia to skončili obesením zlatníkov.

Židia Sa Stali Úžasne Bohatými.

*****

Nie je nutné dodať, že židovskí zlatníci, ktorí neboli obesení, a stali úžasne bohatými, práve vďaka zlatu, ktoré za

a, nebolo ich; a za

b, neexistovalo.

Ako šiel čas, vďaka poplatkom, úrokom a úžere, niekedy až 30-50% vysokej získali väčšinu zlata, ktoré našetrili a vlastnili ich gojimskí klienti. Čoskoro sa stali úžerníkmi, nielen pre jednotlivcov vo všetkých civilizovaných krajinách sveta, ale aj pre ich vlády. Energicky a agresívne dosiahli, zvýšili a posilnili túto pozíciu až dodnes. Dnes, ako sme povedali na začiatku, dosiahli absolútny monopol všetkého bankovníctva, vydávania peňazí, financovania, pôžičiek, búrz a zlata vo svete. Je to ich najmocnejšia zbraň. S ňou získali ostatné zbrane ktorými zotročili ľahkoverného Gojima. Monopolom peňazí ľahko dosiahli monopol v propagande a všetkých nervových centier moci, vrátene samotnej vlády.


Súčasný Stav Dosiahli Zradou, Podvodom a Falošou.

*****

Teraz sa chceme dostať k poslednej časti nášho príbehu – menovite k tomu, ako Židia získali "legálnu" kontrolu a monopol tlačenia peňazí v USA založením Federálneho Rezervného Systému. Z predošlého môžeme vidieť že základ tejto finančnej, mocenskej skupiny bol položený mnoho storočí pred osudným dňom v decembri 1913.

Zrada a Prefíkanosť.

*****

Je to fascinujúci príbeh naplnený zradou, podvodom, úplatkami, trikmi a hlavne – dlhým, trpezlivým, spletitým plánovaním zo strany Židov. Taktiež je poznačený hlúposťou a zradou členov našej vlastnej rasy.

Rotschild Vlastní Polovicu Sveta.

*****

Medzinárodný židovskí bankári so základňou hlavne v New Yorku, mali pevný monopol nad finančnými zdrojmi v USA už dávno pred rokom 1913. Rotschildov dom dlho predtým založil svoje chápadlá v priemyselných krajinách Európy, hlavne v Anglicku, Francúzsku, Nemecku, Taliansku a Rakúsku už počas 19. storočia. V každej z týchto krajín (rovnako ako aj v menších) zorganizovali centrálny bankový systém akým je Reichsbank v Nemecku, alebo Bank of England v Británii. V základe centrálna banka znamenala, že bude kontrolovať banky v krajine, využívajúc plnú dôveru vlády na vydávanie peňazí. Okrem toho mala aj legálne povolenie od vlády, ktorej ľudí obrala monopolom vydávania, teda tlače peňazí.

Zúrivo Ničili Každého Kto To Narušil.

*****

V USA, v súlade so schválením zákona o federálnych rezervných bankách v roku 1913, kde mali židovskí bankári kontrolu nad peniazmi národa takmer od jeho založenia, sa táto kontrola stále pohybovala medzi rivalmi a mohla byť zničená buď vyburcovanými ľuďmi a/alebo kongresom. V skutočnosti, počas Občianskej vojny, v dočasnom úpadku Abraham Lincoln vyzval legitímne sily kongresu a vydal 450 miliónov dolárov v bankovkách, ktoré nepochádzali z rúk medzinárodných židovských bankárov a na ktoré neplatili žiadne úroky. Tento jednoduchý akt tak rozčúlil židovských bankárov, že dali Lincolna zavraždiť jedným zo svojich agentov. Bol ním Botha alias John Wilkes Booth, Žid.

Umelé Paniky.

*****

Pri každej príležitosti, po Občianskej vojne, kvôli manipuláciám týchto židovských bankárov, ktorí umelo vyvolali finančnú paniku v rokoch 1873, 1893 a zo všetkých najkrutejšiu v roku 1907, bolo zo strany ľudí a nekontrolovaných členov kongresu počuť vážny nesúhlas, hrozbu zlomenia židovskej moci.
Aby sa vyvarovali takejto možnosti, rozhodli sa "zlegalizovať" svoje protiústavné ťahy federálnym zákonom – všetko v mene "reformy proti Newyorským bankárom." Bola to skvelá obrátená psychológia.


Paul Warburg – Hlavný Mozog.

*****

Aby sa položil základ pre takýto zákon, z Nemecka pricestovalo malé klišé bankárov na čele so Židom Paulom M. Warburgom a stretli sa na ostrove Jekylll v klube v Georgii. Odišli v súkromnom vlaku z Hobokenu v New Jersey 22. novembra 1910. Stretnutie bolo také tajné, že prvé správy o ňom sa objavili až o šesť rokov.
S týmto malým gangom bankárov bola aj jeden senátor, senátor Nelsom Aldrich, ktorý bol so Židmi zapletený v mnohých holdingoch a monopoloch. Paul M. Warburg prišiel z Nemecka len pred ôsmymi rokmi. Reprezentoval M. M. Warburg Company, ktorá ovládala Reichsbank v Nemecku a bola pobočkou domu Rotschildovcov.

Židovská Pýcha.

*****

Meyer Amschel, patriarcha domu Rotschildovcov, arogantne vyhlásil: "dajte mi kontrolu nad peniazmi národa a bude mi jedno kto robí jeho zákony." Domu Rotschildovcov toto chvastanie urobilo dobre a dnes ovláda ekonomiky (a zákonodarstvo) sveta.

Na Ostrove Jekyll.

*****

Pod vedením Paula M. Warburga, malé klišé na ostrove Jekyll vytvorilo hlavný náčrt listiny, ktorá by im zabezpečila legalizovaný a privilegovaný monopol bankovníctva, založený na rovnakom systéme aký mali centrálne banky v Európe. Srdcom toho bolo neohrozené tlačenie peňazí a jediný monopol.

Politický Podvod.

*****

Kongresu bol predstavený ako Aldrichov plán senátorom, ktorého meno nieslo pod záštitou Republikánskej strany. Listina bola dookola napádaná oponentmi Wall Street ako listina uprednostňujúca bankárov v New Yorku.
Vo voľbách v roku 1912 spravili republikáni Aldrichov plán (v mene reformy) časťou svojej oficiálnej platformy. Neznámy univerzitný profesor Woodrow Wilson, náhle odnikiaľ vystupujúci, sa stal demokratickým kandidátom na prezidenta. On a demokratická strana dookola útočili na Aldrichov plán a ponúkali namiesto neho legislatívu, ktorá (s predpokladom) bola "pre ľudí" namiesto pre bankárov. Nazývali to zákon o federálnych rezervných bankách. Kongres i ľudia boli príliš hlúpi na to, aby si uvedomili situáciu. "Opozičný" plán bol v základe rovnaký ako Aldrichov plán, tak ako ho vymyslel Paul Warburg a jeho sluhovia na súkromnom stretnutí na ostrove Jekyll. Voči listine existovala aj akási čestná opozícia takými oddanými straníkmi ako bol kongresman Charles A. Lindberg z Minesoty, senátor LaFallette z Wisconsinu a iní. Prijatie republikánskej, alebo demokratickej verzie bolo neisté, napriek obrovským snahám na oboch stranách.

Vyčkávali Na Svoj Čas.

*****

No zrada a prefíkanosť Židov sú takmer nekonečné. Vyčkával na svoj čas. 23. decembra 1913, keď už väčšina kongresmanov a senátorov opustila hlavné mesto kvôli vianočnej dovolenke, ich vyvolený sluha ostal a prehnal listinu kongresom. Ich zaplatená bábka, W. Wilson, okamžite listinu podpísal. Židia tak mali svoju centrálnu banku európskeho štýlu.

Katastrofa Pre Američanov.

*****

Pre Američanov, ktorí sa tomuto zmätku rozumeli len málo, to bol deň hanebnosti, katastrofa omnoho väčších rozmerov než by bol tucet Pearl Harborov.


Míňanie Deficitu.

*****

Bez akéhokoľvek predstierania si povedzme, ako vôbec Federálne rezervy fungujú? V základe fungujú na míňaní deficitu a rovnakých princípoch "čiastkových rezerv" aké praktikovali židovskí zlatnícki predkovia.
Židia neustále a úmyselne posúvajú federálnu vládu hlbšie a hlbšie do dlhu, lebo každá miliarda dolárov dlhu znamená miliardu dolárov do ich vlastných pokladní, plus úroky.

Mechanika Manipulácie.

*****

Následne federálna vláda vo Washingtone potrebuje ďalšiu miliardu dolárov. Kde ich vezme? Idú za Federálnymi rezervami, súkromným kriminálnym gangom medzinárodných židovských bankárov. Z Federálnych Rezerv získajú pôžičku.
Odkiaľ ale Federálne rezervy majú tieto peniaze?

Jednoducho Ich Tlačia Len Tak.

*****

Aby mohli Federálne Rezervy len tak poskytnúť pôžičku, najprv požiadajú úrad pre tlač a rytie aby vytlačil nových desať miliárd dolárov v bankovkách rôznej hodnoty. Tie sú potom bezplatne odovzdané Federálnej Rezervnej banke, teda okrem platieb za papier a atrament na ich tlač, čo je ale bezvýznamné. Vláda USA potom vytlačí desať miliárd dolárov v amerických vládnych cenných papieroch a ako záruku ich potom dá Federálnym Rezervám. Tieto vládne cenné papiere sú dlhmi a musia byť zaplatené s úrokmi. Federálne rezervy potom dajú ministerstvu financií úver na sumu desať miliárd dolárov na ktoré môže vypisovať šeky.

Ľudia v Dlhu Aj s Úrokmi Za Bezcenný Papier.

*****

Krátka štúdia tejto transakcie odhaľuje:

I.                    Federálne rezervy prispievajú len papierom a atramentom, teda minimálnymi položkami.

II.                  Vezúc sa na cti a prestíži vlády USA, "vydali" (vytvorili z ničoho) desať miliárd dolárov nových bankoviek.

III.                Vláda môže tieto peniaze minúť, no musí ich vrátiť aj s úrokmi.

IV.                Federálne Rezervy sú okamžite bohatšie o desať miliárd dolárov – plus večné úroky, ktoré im budú z tohto účtu pribúdať.

V.                  Vláda USA a ľudia sú o desať miliárd dolárov hlbšie v dlhu voči Federálnym rezervám a musia ich zaplatiť späť aj s úrokmi.

VI.                Ak by si kongres splnil povinnosť a uplatnil svoje konštitučné právo a povinnosť, mohli si vytlačiť presne tých desať miliárd dolárov v bankovkách na vlastné náklady za atrament a papier, tak ako to spravil A. Lincoln, bez platenia židovským bankárom čo i len cent. To ich konštitúcia oprávňuje a zaväzuje spraviť.

Hitler Sa Postavil Na Odpor Židovským Bankárom.

*****

Pokiaľ viem, v modernej dobe, okrem 450 miliónov dolárov, ktoré si A. Lincoln vytlačil, bolo jedinou krajinou, ktorá sa postavila Židom a vytlačila vlastné peniaze Hitlerove Nemecko v rokoch 1933-1945 (ešte prezident J.F. Kennedy). Pred Hitlerom, Rotschildom vlastnená Reichsbank držala Nemecko tak tesne a zadlžené, že nemeckí ľudia boli prakticky otrokmi svojich židovských pánov. Všetok biznis, všetok priemysel, všetky farmy, každá krava bola buď vlastnená Židom, alebo na ňu mali beznádejné záložné právo. Milióny ľudí bolo nezamestnaných a hladovalo. Krajina, totálne vyplienená Židmi, bola v najhorších možných ťažkostiach, finančne, morálne a v prakticky každom zmysle.

Nemecko Tlačilo Vlastné Peniaze.

*****

Hneď ako sa Hitler dostal k moci, uchopil privilégiá tlačenia peňazí z rúk Židov. Namiesto toho boli tlačené legálnym úradom nemeckej vlády, opierajúc sa o produktívnu silu národa. Neplatili sa zato žiadne úroky a vláda nebola zadlžená voči žiadnym Židom alebo komukoľvek inému ani jedinú marku, ktorú vytlačila.

Zázračná Obnova.

*****

Okamžitá finančná a priemyselná obroda, ktorá v Nemecku nasledovala bola skutočným zázrakom. Kým sa omnoho bohatšie krajiny, ako USA, váľali v kríze, nezamestnanosti a zúfalstve, Nemecko zaneprázdnene budovali nové továrne, diaľnice, domy, autá, lode, atď. Zakrátko zmizla aj nezamestnanosť. Každý pracoval a budoval. Prelomením židovského finančného zovretia nemeckého ľudu boli Nemci, počas Hitlerovho krátkeho, šesť rokov trvajúceho obdobia mieru, produktívnejší a prosperujúcejší než kedykoľvek vo svojej histórii.

Židia Vtiahli USA Do Prvej Svetovej Vojny.

*****

Keď zákon o federálnych rezervných bankách, vydaný v roku 1913 porušil konštitúciu (a stále ju porušuje), v ktorej sa píše, že len kongres "má právo raziť peniaze a regulovať ich hodnotu", Židia už mali "legálnu" moc tlačiť toľko peňazí, koľko len chceli, kontrolovať, brať a manipulovať s financiami najbohatšej krajiny sveta. Spravili to s pomstou. Teraz boli pripravený túto silu použiť. Menej ako rok po uzákonení zákona o federálnych rezervných bankách, mali Židia prvú svetovú vojnu naplno rozhýbanú. V roku 1917 do nej zatiahli USA, hoci tie nemali o zapojenie sa čo i len najmenší národný záujem.

Financovali Obe Strany.

*****

No Židia ten záujem mali. V Nemecku, židovská M. M. Warburg Company pomáhala Kaiserovi "financovať" vojnu. V USA, Paul Warburg zo spoločnosti Kuhn, Loeb a Co., a ich už fungujúci Federálny Rezervný systém "predávali" americkej vláde vojnové cenné papiere na financovanie "amerických" vojnových úspechov. Obe centrálne banky, v Nemecku i USA, boli vlastnené a kontrolované tým istým židovským domom Rotschilda. Kým tí najlepší muži Bielej Rasy umierali v zákopoch a blate bojiska, židovská tlač na oboch stranách Atlantiku tlačila peniaze a propagandu. Biele národy sveta zabíjali to najlepšie čo mali, ponárajúc sa hlbšie a hlbšie do dlhu, a Židia sa stávali bohatšími a tučnejšími.

Hrozná Sila.

******

Federálny Rezervný systém je samozrejme úplným zlom, jedovatým dychom monštra, ktorý dusí amerických ľudí na smrť. S neohraničenou silou peňazí a financií sveta, môžu Židia svojvoľne vyvolávať a manipulovať vojny, krízy, dlhy a dane podľa vlastnej vôle. Silou peňazí si nahromadili televízne siete, médiá, burzy, banky, priemysel a v skutočnosti aj samotnú vládu. Židmi ovládaná vláda dnes pomaly zotročuje Bielu Rasu v uváženom programe deštrukcie.


Rasové Zúčtovanie.

*****

Čo s tým môžeme spraviť?

Túto časť som zámerne vynechal. To už bolo príliž silné kafe.


Overte Si To Sami.

*****

Myslíte si, že dokážete spochybniť správnosť a vierohodnosť môjho príbehu o krádeži Federálnych Rezerv, pokojne si to overte. Je tu pár dôležitých otázok, na ktoré musíte dostať priamu odpoveď.:

Prvá a najpodstatnejšia:

Komu pribúda zisk vždy keď je vytlačená nová bankovka?

Určite nie verejnosti a určite nie vláde. Ak by mala vláda zisk zo všetkých vytlačených peňazí, nebola by v dlhu a nemusela by ľudom zdaňovať ďalšej miliardy ročne na pokus o jeho vyrovnanie. Zisk jasne pribúda medzinárodnému gangu židovských falšovateľov.

Druhá:

Kto vlastní vo Federálnych Rezervách akcie triedy A?

Nech Vám len povedia, že žiadne neexistujú.

Tretia:

Prečo Federálne Rezervy neplatia dane, keď všetky ostatné súkromné spoločnosti a jednotlivci musia?

Štvrtá:

Prečo Federálne Rezervy neboli nikdy auditované?

(Aj s auditom podnieteným Ronom Paulom to vyzerá blede).


Je omnoho viac otázok, ktoré by sme sa mohli opýtať, no tieto budú stačiť.
Aby ste dostali odpovede, môžete napísať Vášmu kongresmanovi, alebo možno tuctu kongresmanov a senátorov a uvidíte s akou rozdielnosťou odpovedí prídu. Nečakajte nejaké čestné odpovede. Ani nečakajte, že Váš bankár, alebo médiá prídu s nejakou priamou odpoveďou. Bankári, lebo to v skutočnosti ani nevedia, a médiá ak by to aj vedeli Vám budú klamať, lebo sú vlastnené Židmi a sú súčasťou tej istej medzinárodnej židovskej konšpirácie.

Červená Vlajka.

*****

Samotný fakt, že na uvedené otázky je tak ťažké dostať priame odpovede by mohol vo Vašej mysli rozvinúť červené vlajky na poplach voči škodlivej náture konšpirácie, ktorá nás všetkých pohlcuje.

Záver.

*****

Čo to pre priemerného, pracujúceho, Bieleho daňového poplatníka znamená? Čo to znamená pre priemerného Bieleho Američana, ktorý musí pracovať a šetriť aby mohol nasporiť dostatok na decentný život pre seba a svoju rodinu, ktorý musí pracovať do polovice júna by uspokojil pažravého židovského vyberača daní?
Znamená to veľa. Dopad na pracujúceho belocha zo strednej triedy je devastujúcejší. Prakticky je z neho otrok na galejach v takzvanej zemi slobody, ktorú Biely Človek vybudoval z divočiny.

Mali by ste počúvať a to dobre. Neférový podvod známy ako Federálne Rezervy znamená nasledovné:

Ø  I. Znamená to, že musí za každý zarobený dolár päťkrát zaplatiť:
a, najprv dolár zarobí a predpokladane ho dostane na výplatu.
b, musí zaňho zaplatiť opäť podvodníkom z Federálnych Rezerv, ktorý ho požičali.
c, zaplatí Federálnym Rezervám úrok za dolár za každý deň, čo môže skončiť platením dvoch dolárov za každý zarobený (požičaný) dolár.
d, viac než polovicu z zarobený dolár zaplatí späť v množstve daní, ktoré nakoniec aj tak končia v rukách rovnakých židovských podvodníkov, o ktorých falošné doláre musíte v prvom rade prosiť.

Ø  II. Taktiež to znamená, nakoľko títo zradní Židia majú podvodnícke spôsoby na vlastné tlačenie nekonečného bohatstva, že si môžu kúpiť všetky spôsoby propagandy – noviny, časopisy, vydavateľstvá, distribúcie kníh, rádiové a televízne stanice, atď. to spravili už dávno a majú úplnú kontrolu. Nemilosrdne to použili na ovládanie myslí a myslenia ľudí po celom svete, vrátane zmäteného a zvráteného myslenia Bielej Rasy.

Ø  III. Vďaka kontrole myšlienok a manipulácie mysle môžu ovládať vlády sveta.

Ø  IV. Vďaka ich obrovskej finančnej sile môžu taktiež kupovať, predávať a manipulovať s tými vládnymi úradníkmi, ktorí nie sú presvedčení. V skratke si môžu kúpiť, predať, vlastniť a kontrolovať čokoľvek a kohokoľvek.

Ø  V. Nakoľko je programom Židov úplné skríženie a zničenie Bielej Rasy (čo dosahujú v zrýchľujúcom tempe), aj ty, môj drahý Biely Rasový Druh, si cieľom ich deštrukcie. Či sa ti to páči alebo nie, si na rade.

Ø  VI. Kvôli ich neukojiteľnej lakomosti a hltavosti, Židia, pomocou konfiškačného zdaňovania okrádajú Bieleho Človeka aj o to málo čo mu ostalo po rokoch tvrdej práce a sporenia.

Malá konečná suma úspor Bieleho Človeka je ešte znížená rastúcou infláciou. A čo zapríčiňuje infláciu? Nekontrolované tlačenie falošných papierových bankoviek skorumpovanými a zlovestnými Židmi, ako to dokazujú Federálne Rezervy.

Zamyslite Sa Nad Tým.

*****

Mysli na to Biely Človek. V stávke je veľa. Či už necháš, alebo nenecháš skorumpovaného a podlého žida pokračovať vo svojom podvode tlačenia bezcenných papierových bankoviek a vydávaním ich ako "platidlo".
Mal by si sa radšej prebudiť a niečo spraviť, a to teraz. "Ale" pýtaš sa, "čo môžem spraviť?"


Skutočne, Čo Môžeme Spraviť?

*****

Dobrá otázka a my si tu na ňu odpovieme len v krátkosti, no ukážeme si cestu.
Len málo Bielych ľudí si bolo vedomých škodlivej židovskej hrozby. Neustála chyba, ktorú pri svojich slabých pokusoch bojovať s touto rakovinou robil bola tá, že bojoval proti symptómom a nie proti jej príčine.


Ekonomika | stály odkaz

Komentáre

  1. prečo mažete?
    Prečo ste vymyzali môj komentár?
    publikované: 14.11.2009 22:03:10 | autor: ffffffff (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. dobry clanok
    Davnosi kladiem otazku,kde su vsetky tie peniaze.Lebo ony na beton u niekoho su.Vyzera to,ze u zidov ,ale aj u niektorych ich bielych prisluhovacov?
    Existuju vsak aj chudobni zidia,existuju vsaj aj chudobni bieli.Takze tymto zmrdom treba najst nove meno:napr:zidovsko-belosski zmrdi.Mylim,ze to takto bude presnejsie.
    Ale clanocek sedi,vyzera velmi logicky apreto mu verim.Este ako sa zbavit tychto zmrdov pretahujucich sa hystoriou ako hadi.
    publikované: 15.11.2009 13:56:05 | autor: oo (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. 2 oo
    suhlasim s tebou. v tomto idu s nimi prakticky vsetci politici sveta bez ohladu na farbu pleti, na narodnost...otazka je ci vedome, alebo nevedome. skor by som tvrdil, ze nevedome, lebo je to banda tupcov, nevzdelancov a vymytych mozgov.

    dovod preco existuju chudobni bieli, chudobni cierni, chudobni zlti a aj chudobni zidia je prave tento sposob fungovania monetarneho (penazneho) systemu. kym sa ten nezmeni, a staty "neznarodnia" vydavanie penazi, tak dovtedy bude chudoba, dovtedy budu krizy.
    publikované: 15.11.2009 14:12:12 | autor: krija (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. 2 ffffffff
    tvoj nazor zaujima viacerych, takze ak mas chut a moznost ho napisat este raz, tak mozes napr. tu:

    http://dolezite.sk/Ako_moze_penazna_reforma_zmenit_svet.html
    publikované: 15.11.2009 14:37:46 | autor: krija (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. re
    Autor článku by mal neodkladne navštíviť psychiatra. A dávať si veľký pozor na to, keď otvorí chladničku, aby odtiaľ nevyskočil žid.

    Toto je úbohé. Na takú antisemitistickú nenávisť len tak ľahko človek nenatrafí. Toto je primitívna protižidovská propaganda, celý text je týmto znehodnotený. V každom jednom odstavci sa spomenie slovo Žid. To je choré. Autor musí nad židmi aj masturbovať. Toto by nenapísal snáď ani Hitler (sám bol židovského pôvodu). Toto je posadnutosť. Ja takýchto primitívov ľutujem. Celý život prežijú v nenávisti voči nejakej pomyselnej rase, ktorá z antropologického hľadiska ani neexistuje. Chudák.
    publikované: 15.11.2009 17:25:07 | autor: Slayer (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. 2 Slayer
    autor urcite nad nimi nemasturbuje a ak ano, tak iba na onom svete (predpokladam, ze to bude asi v pekle).

    PS nie nadarmo tam je hned hore pisane to cervene upozornenie. lenze ak uz nie je clanku co vytknut, tak si nieco najdeme, vsakze?
    publikované: 15.11.2009 19:35:37 | autor: krija (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. slayerom slayer..ts ts ts
    kto by už len veril tomuto "serióznemu" článku? - bieli človek? :DDD

    Jeden by povedal ze peniaze vynasli feničania
    ale pravdupovediac som sa neskutočne smial na celom článku ako je to napísané
    jeden by ho už už zobral vážne keby to nebola čistá ... (a k tomu plagát tina)

    publikované: 16.11.2009 07:29:55 | autor: iviak (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. 4 krija
    To ale neznamená, že Ja tieto názory propagujem.

    - a ako ináč by si to nazval?
    budeme sa tu hrať so slovíčkami? to nie je propagácia to je..
    publikované: 16.11.2009 07:32:25 | autor: iviak (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. už to mám
    vieme to nazvať aj
    podnecovanie k rasovej nenávisti
    publikované: 16.11.2009 07:34:59 | autor: iviak (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. 2 iviak
    sam za seba mozem napisat, ze mam medzi zidmi priatelov. ty si zida mozno videl v tv alebo na obrazku.

    celkovo si to pomenoval zle. to tu uz naznacil slayer-zidia nie su rasa!

    no a o ekonomike vies tak asi velke...

    PS: fenicania nevynasli "papierove" peniaze
    publikované: 16.11.2009 10:47:46 | autor: krija (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. neviem
    neriesim povod mojich známych takže neviem či sú židia alebo nie.. čo dodať..

    vieš ked povieš fetakovy ze je fetak tak ti povie že nie je on je hulič, lebo nefetuje ale huli.. podla mna je taky istý fetak ako ten co fetuje - tj berie drogy..

    a teraz k veci: sa tu ohanas ze nie si rasista ale nacionalista, trpíš xenofóbiou...alebo čo? alebo ako tomu mám rozumiet?

    nezaoberám sa ekonomikou, ale viem že ked nemám peniaze sú to moje sračky a moja hlúposť.. to že si niekto vie zarobiť (akýmkolvek sposobom) je jeho sikovnosť a nebudem z mojej neschopnosti viniť niekoho iného..
    publikované: 16.11.2009 11:58:14 | autor: iviak (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. 2 iviak
    neohanam sa nicim. rozlisujem obranny nacionalizmus a utocny nacionalizmus. ten utocny nacionalizmus je kvazi xenofobia. nepoznas ma tak ako to mozes tvrdit? a k tomu niekomu, kto ma za predkov cechov a madarov?

    tak sa zacni ekonomikou zaoberat. aspon tu nebudes zavadzat citalov na vedlajsiu kolaj a k tomu takymi nezmyslami ako si tu napisal. toto nie je o sikovnosti, toto je o okradani! dosledky tohto stavu si kludne mozes pozriet v krajinach tretieho sveta.
    publikované: 16.11.2009 12:23:37 | autor: krija (e-mail, web, neautorizovaný)
  13. len otazka
    ty naozaj veríš tomu článku čo si sem prepísal?
    publikované: 16.11.2009 12:43:34 | autor: iviak (e-mail, web, neautorizovaný)
  14. 2 iviak
    pozri sa aj na ine clanky na mojom blogu. zistis, ze sa tejto otazke, hlavne penazi (penazneho systemu) a ich vplyvu na nas zivot dost venujem.

    http://www.krija.blog.sk/detail-urok-ako-ho--pravdepodobne--nepoznate..html?a=08c05dd6bf5ac0f9856693b62dc61fe6

    http://www.krija.blog.sk/detail-o-uroku-opat-trochu-inak..html?a=035981dec220f19dafa900d93e36b0ce

    ale aj v inych clankoch, kde som do nich vlozil volne dostupne knihy od rudolfa vaskeho a margrit kennedy.

    a porovnaj ich s tymto clankom. samozrejme, ze tento krateny citat je oproti ostatnym brutalne napisany, ale v zasade je v nom opisana PRAVDA, pravda ktorej sa bojime pozriet priamo do oci.

    ty mi napis, ze preco nemame verit pravde???
    publikované: 16.11.2009 13:04:51 | autor: krija (e-mail, web, neautorizovaný)
  15. BANDA TUPYCH HLAV A POSLUHOVACOV
    2 IVIAK
    Mas uplnu pravdu a plne ta podporujem vo vsetkom. Tito somari ani nevedia, kde sa nachadzaju a tesia sa dobijaniu svojej pravdy, ktora mimochodom nie je vobec ich! Proste maju vymeneny nazor a ani to nevedia
    publikované: 16.11.2009 20:17:01 | autor: LONGCHI (e-mail, web, neautorizovaný)
  16. uf,
    tu sa to nejako rozbehlo:)
    publikované: 16.11.2009 21:47:37 | autor: Slayer (e-mail, web, neautorizovaný)
  17. 2 slayer
    zial nie tym smerom ako som chcel ;-/

    keby boli ti chytraci aspon trochu googlit. 99% toho co klassen napisal sa da overit aj na sieti. ale aj o tom som priniesol na svojom blogu nieco:

    "Když se dva slované rvou, pouští si krev, zdravomyslící žid při tom vždy vyhrává. Tváříce se objektivně, štvěte je proti sobě, rozdmýchávejte závist jednoho na druhého, ale rozumně, abyste ukázali svůj dobrý úmysl.

    (...)

    Jestli se najde nějaký vzdělaný gój a prohlásí, že semité jsou arabové, najděte argumenty k důkazu, že skuteční semité jsme my. Semitský původ arabů plně nepopírejte, ale zmiňte se o nich jako o směsi národů, pročež antisemitismus není proti arabům, nýbrž proti nám.

    V takovém chápání vlastně skoro všichni slované jsou antisemité, ale jakmile dáte tuto cedulku jednomu z nich, ten se stane bezbranným. Ostatní nám ho předhodí coby oběť a zničí ho vlastníma rukama. Podle situace, pokračujte v cejchování."
    publikované: 16.11.2009 22:56:20 | autor: krija (e-mail, web, neautorizovaný)
  18. sakris usla mi "nit"
    keby boli ti chytraci ochotni aspon trochu googlit....
    publikované: 16.11.2009 22:57:57 | autor: krija (e-mail, web, neautorizovaný)
  19. sakris usla mi "nit"
    keby boli ti chytraci ochotni aspon trochu googlit....
    publikované: 16.11.2009 22:58:47 | autor: krija (e-mail, web, neautorizovaný)
  20. I AGREE
    100% suhlas s clankom...Vyjebaní sektári...nastastie aj tu plati: DOvtedy sa chodi s dzbanom po vodu kym sa nerozbije" odvisnu na stromoch ( pripadne pokusne objekty v medicine nech je aspon nejaky uzitok zo spekulantov )
    publikované: 12.07.2010 05:27:53 | autor: sakraaaa (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014