Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Piatok 8. novembra 08

Dnes pisem skor, pretoze vecer nebudeme doma.
Uz som ale stihla urobit par veci ktore stoja za zmienku (a za pochvalu).

V noci o jednej nasho casu som bola na Skype s mojou Janulkou. Dlho sme sa nerozpravali, iba sme si vymienali mailiky. Ma teraz nejake starosti vo vztahu, a tak sme sa dohodli, ze si zavolame ked jej skonci praca.
Bolo to uzasne znova ju pocut! Rozpravali sme sa o vsetkom moznom, nie iba o jej starostiach - ale aj o nich, samozrejme. Ak jej nas rozhovor pomohol tak ako mne, tak si myslim, ze sa po nom citila ovela ovela lepsie. A o tom to je, no nie?
Potom som jej este poslala nejake fotky nasho bytu, ktore som nafotila vcera.

Dalsia vec ktora ma nakopla, je ze mi Renatka konecne poslala prefotenu knizku o zdravej vyzive. Su tam skvele jednoduche recepty, a aj vela teorie o tom, co je zdrave a preco.

Oh, a mam este dve veci, ktore vlastne patria ku stvrtku!! Boli sme vcera v Seoul Finance Fitness Centre.
A tak som pokusne, na mesiac, clenom. Chcem tam skusit chodit, uvidim ci sa mi tam paci, a pripadne zostanem clenom nadlhsie. Je to velke fitko, so saunou, velmi prijemne. Tiez je to jedna z veci ktore mi prospeju.

No a posledna vec, vcera som varila moju oblubenu mrkvovu polievku. Mnam, prave som vypila poslednu salku.

Co sa tyka dneska, okolo stvrtej odchadzame na firemnu akciu niekam do hor ... prenocujeme tam (neviem zatial nazov :-) a zajtra okolo obeda sa vraciame naspet.
No a potom, o siestej vecer, som objednana ku kadernikovi. Skontroluje mi moje vlasky, zastrihne konce, a ofinu. No a chcem sa s nim poradit, co by mi najviac pristalo.
Takze, dalsia vec na ktoru sa celkom tesim.

Zatial by to bolo vsetko. Zelam vam vsetkym kraaasny vikend, a vela dobrej nalady!

Drobne radosti | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014