Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

FICO: Keď ste si ma upiekli, tak si ma aj zjedzte!

..a.. radšej nič

Minuli sme zo štátneho rozpočtu, keď sa tendre akosi.. predražili. Tak hor sa do bezhlavého vyberania mýta! Domyslieť a vychytať muchy? Ale načo, veď predsa ujo Robo tak povedali a keďže ho 29,14% poddaných volilo. To skoro jedna tretina. To ako keď na Štedrý večer si polohnilé jabĺčko rozkrojíte a jednu časť dáte mamičke, druhú oteckovi a tretiu Ficovi. Ale nebojte sa, Fico by nikdy také jabĺčko nezjedol. On ho radšej predá a synkovi Miškovi gymnázium za 8.900 EUR ročne zaplatí. Stredná škola za vyše štvrť milióna korún ročne? Veď to stadiaľ musia samí géniovia vychádzať! Fakt nechcem vedieť, čo z Robovho synka o pár rokov vyrastie, keď Robo pochádza z robotníckej rodiny, kde ocko jazdil na vysokozdvižnom vozíku a jeho mamka predavačka a hľa, čo je z neho dnes? Jedno obrovské zakakané hovädo.

A mýto malo veľa dier a niektorí dopravcovia ho aj dvakrát museli platiť a Robo sa tváril, že je to všetko v poriadku. A keď sa tých dier našlo viac, Robo ukázal prstom, že to ten a ten a ten za to môže. A takmer 30% z poddaného stáda mu na to s hrdosťou prikývlo a naďalej sa bilo do pŕs, že to oni volili svojho Fuhrera, Hera Fitza a sú s ním nadmieru spokojní.

No a potom sa začala tá fraška s dopravcami. Postrehnúť to musel istotne každý. Veď sú toho plné médiá a dnes sa dokonca pred parlamentom jednému ujovi pokazila hydraulika a náhodou sa mu tam hnoj rozsypal. Priznávam sa k tej časti poddanej populácie, ktorá Roba nevolila a preto ma dosť mrzí, že nešiel práve náhodou okolo. Aspoň by mu už konečne niekto tie nezmyselné sračky (v zmysle hlúposti a klamstvá) vrátil tam, skadiaľ prišli. Nie vyšli, ale prišli. Čo prečo? No lebo tie lži vyšli z jeho úst a to by sa Robo udusil a to by mi 30% poddaného stáda nikdy neodpustilo a ukrižovalo by ma dolu hlavou rovno pred budovou ministerstva spravodlivosti.

Ale poďme ďalej. Dopravcovia protestovali, v Bratislave aj nejaké tie cesty zablokovali. A potom aj do krajských miest vyšli. A ja som prešla Nitru podvečer za 45 minút, inak mi to trvá v rannej špičke asi 10 minút. Ale kdežéé, vôbec to nezazlievam dopravcom! Ja som si celú tu čakaciu dobu pospevovala:

Lalala, Fico ty debil,
Lalala, čo si to urobil..
Lalala, klameš aj vo svojom stáde,
Lalala, aj tak budeš naďalej vo vláde.
Lalala, ale ja som ťa nevolila,
Lalala, lalala, lalila...

A celkom rýchlo mi to aj ubehlo. A Robo? No zruší vraj dve ministerstvá (80% z celkového počtu je tam aj tak úplne zbytočne) a všetkým ľuďom dobrej vôle vraj spotrebnú daň za naftu zníži. Ó, Róbert, Róbert, prečo si len Róbert. Ach, zapri otca, odriekni sa mena... Či? To je asi z niekadiaľ inokadiaľ.. No ale o to mi ide, že tých 30% čo bolo, to sa len potvrdí a keďže Róbert spravil takú ušľachtilú vec, tak z tých 60%, čo ostalo, sa k tým tridsiatim v tohtoročných voľbách ešte pridá. Žeby si Róbert už dosť vytendroval pre seba a začal myslieť na nás, obyčajný smrteľný ľud?

No hovno makové! V roku 2006, ešte pred vtedajšími voľbami povedal, že zníženie spotrebnej dane nafty sa bude musieť čo najrýchlejšie realizovať. Čo sa stalo s naftou? Nič. A so spotrebnou daňou? Tiež nič. A s Robovými sľubmi? Tie sa len sľubovali. A so Slovenskom? Nič. Och, pardon. Klamala by som, keby poviem, že nič. Podľa celosvetového rebríčka sme boli v roku 2006 na 8. mieste s najvyššími cenami nafty. Za dva roky, teda v roku 2008 sme v tom istom rebríčku na.... chvíľka napätia.... ešte jedna chvíľka napätia.... Áno, ctení voliči i nevoliči! Postúpili sme na striebornú priečku! Je to neuveriteľné, ale je to tak. V celosvetovom rebríčku najdrahšej nafty z celkového počtu 174 krajín sme na druhom mieste! K tomuto úspechu gratulujem a pánovi doc. JUDr. Róbertovi Ficovi CSc. želám v ďalšom volebnom období ešte veľa takýchto postupov. Len ma serie, že ho bude stádo aj tak voliť, vraj v mene sociálnej demokracie. No Amen.

 


(ne)aktuálne pokusy o fejtón | stály odkaz

Komentáre

  1. trošku drsný jazyk
    ale s obsahom nejde
    nesúhlasiť :(
    publikované: 11.01.2010 21:49:30 | autor: Petula (e-mail, web, autorizovaný)
  2. ja som len rad
    ze konecne na slovensku prebehla poriadna akcia, vyklopenie hnoja pred vladu, poriadna blokada ulic, proste take action.... keby sa nieco taketo ako nase myto stane vo francuzku, tak tam letia horiace kose do okien vlade...tu mierny protest robi z kamionistov pomaly teroristov

    hadam to aj k niecomu teda bolo/bude...
    publikované: 11.01.2010 22:32:19 | autor: noncreativ (e-mail, web, autorizovaný)
  3. súhlasím
    aj s jazykom aj s obsahom, žial, zaslúži si to !
    publikované: 12.01.2010 10:58:37 | autor: Mária (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Keby lepšie zamakal...
    ... mohli sme mať zlatú naftovú priečku. Druhé miesto je nanič! ((-:
    publikované: 13.01.2010 03:16:58 | autor: lasky (e-mail, web, autorizovaný)
  5. ano,tak,
    tupe stado ho bude zase volit.zaujimalo by ma,okdial sa ti tupci rekrutuju,ja nepoznam nikoho,kto ho volil,prosim vas,je tu niekto,kto pozna,alebo dokonca osobny volic?
    publikované: 15.01.2010 16:08:10 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  6. mimo tohto článku
    Ahoj, my sa osobne nepoznáme a určite ani nespoznáme, vďaka Bohu!!!
    Čítala som tvoje články, čo sa týkalo Staršieho kolegu a odvozu autom, tvoja záporná kritika knihy a zavŕšila som to nešťastím v bani, čo ma úplne dorazilo!
    Moja tvoje názory na svet sú úplne" skvelé" hlavne pri tvojom veku si toho už určite "veľa" zažila!!!
    Hanbila by som sa niečo také z huby vypustiť, ale veď internet znesie všetko, však? Keď si taká hustá, prečo to nepovieš tým ľuďom do očí? Hlavne matkám a rodinám tých zosnulých baníkov.Oni určite budú s tebou "súhlasiť", nedivila by som sa keby ťa niečim utĺkli. Túto tvoju stránku mi odporučila jedna známa, aby som sa zabavila na sprostosti tvojej a niektorých vyznávačov tvojej trápnej bytosti. Ak si samozrejme tie kladné reakcie nepíšeš sama!!!
    Pekný víkend a trošku rozumu do hlavy
    publikované: 23.01.2010 23:19:24 | autor: Lenka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014