Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

(Ne)obyčajný týždeň!!

Keď vám život ukáže, že bojovať sa oplatí.
Tento týždeň bol pre mňa asi jeden z najdôležitejších v živote. Životnú lásku som nestretla a dokonca ani tu prázdninovú. Bože chráň. Boli to vlastne celkom obyčajné prázdniny u mojej babičky. A bol tu ešte niekto. Moja sesternica. O pár rôčkov mladšia ako ja. Ale v niektorých názoroch neskutočne vyspelá. A má jede dar. Dokáže ľudí vypočuť, načúvať im a pomôcť. A rovnakú vec spravila aj pre mňa. V čase, keď hľadám odpovede na niektoré otázky mi pomohla nájsť moju životnú cestu a presvedčiť ma o tom, že za to čo chcem sa oplatí bojovať. Najmä ak je to láska. V jeden večer sme dlho do noci debatovali o všetkých možných problémoch, až som sa jej priznala, že mám svoje plány ale neviem či ich chcem realizovať. V tom mi strčila do rúk hárok papiera a ceruzku som slovami: "Kresli!" Najskôr som nevedela čo myslí. Až keď mi vysvetlila: "Nakresli mi aký máš plán." Tak som začala kresliť. V tom momente som si uvedomila, že presne toto chcem a budem sa toho držať. Už skoro týždeň sa mi to darí. A pomáha mi v tom aj týchto pár citátov: "Keď nevieš nájsť dôvod prečo POKRAČOVAŤ, spomeň si na dôvod prečo si ZAČAL!!" "Ak je to pre teba dôležité VŽDY si nájdeš cestu. Ak to nie je dôležité nájdeš si výhovorku."

Osobné | stály odkaz

Komentáre

  1. :) papiere a čmáranice
    mi veľa pomáhajú utriediť si myšlienky a zistiť čo vôbec chcem. Keď to dám na papier akoby som napísal zmluvu sám so sebou. Môžem niečo vyškrtnúť, niečo pridať, ale podstata tam ostane.
    Máš múdru sesternicu. ;)
    publikované: 08.07.2012 20:23:06 | autor: Iviak (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014