Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Postavy

Patrik Bauer 

Patrik Bauer 

(Jozef Jurčišin-Kukľa)

Patrik je nevlastný syn Ivana Bauera. Práve skončil štúdium veteriny a obracia sa na otca, aby mu pomohol rozbehnúť zverolekársku prax. Patrik Ivanovi nezazlieva, že ich opustil, lebo vie, že to zariadila jeho babka. Nachádza si k Ivanovi opäť vzťah a dokonca aj miesto v jeho druhej rodine. Netuší však, že tento vzťah bude skúšaný pre jeho lásku k Ivanovej dcére z druhého manželstva, Kristíne. Patrik bude musieť bojovať nielen s okolím a osudom, ale aj sám so sebou, aby ich láska mohla pokračovať.

 Kristína Bauerová
Kristína Bauerová

 

(Kristína Povodová)

Sympatická študentka vysokej školy. Je vo vzťahu s Borisom a nečakané tehotenstvo do rodiny Bauerovcov privialo ich svadbu. Rodina sa celkom teší, lebo to tak má byť. Ale nemá. Objaví sa jej nevlastný brat Patrik a Kristína netuší, že práve on bude jej životná láska. Navyše spontánny potrat tesne pred svadbou prinúti rodinu svadbu odložiť. A tak sa otvorí priestor na prerod vzťahu k Patrikovi zo súrodeneckého na partnerský. Tento vzťah však bude skúšaný a trápený nielen zo strany rodiny, ale aj okolnosťami.

 

 

 

 

 Ivan Bauer


Ivan Bauer

 

(Maroš Kramár)

Otec rodiny vyznávajúci rodinné hodnoty. Majiteľ úspešnej stavebnej firmy. Miluje svoju manželku, napriek tomu, že nie je prvá, s ktorou mal rodinu. Predchádzajúca pani Bauerová zomrela a po jej smrti si Ivan založil novú rodinu. Vidí sa vo svojich dcérach Kristíne a Tereze. Má velmi rozpačitý vzťah so svojou sestrou Máriou, ktorej manžel Peter pracuje v jeho firme. Dcéra Kristína sa má vydávať za jeho zamestnanca Borisa Krála. Všetko je tak, ako si Ivan predstavoval. Všetko sa však v deň svadby zvrtne. Osud to zariadi inak. Namiesto svadby prichádza jeho nevlastný syn z predchádzajúceho vzťahu, Patrik a zamiluje sa do Kristíny.

 

 

 

Anna Bauerová


Anna Bauerová

 

(Lucie Zedníčková)

Manželka úspešného stavebného podnikateľa, všímavá a milujúca matka ich dvoch dcér. Rovnako ako Ivan je spokojná, že jej dcéra si ide brať šikovného a ambiciózneho Borisa. Príchod Patrika ju nejako mimoriadne nevyruší, pretože vie, že Ivan a jej dcéry mali Patrika radi a z Patrika vyrástol sympatický mladý muž. Podporuje manžela v tom, aby mu pomohol. Rada by upravila aj vzťah s Patrikovou babkou, ale tá to nedovolí, lebo má svoju pravdu. Je spravodlivá, ale zraniteľná. Stojí pri svojom manželovi aj v tých najťažších chvíľach.

Tereza Bauerová

 


Tereza Bauerová

 

(Marta Maťová)

Tereza je mladšia dcéra Ivana Bauera. Je to rodinný rebel a úspešná tenistka. Má 17 rokov a končí osemročné gymnázium. Žije pre tenis, zábavu a svojho výrazne staršieho milenca. Na prvý pohľad sa zdá, že je s ním iba preto, aby nahnevala svojho otca, no ona ho skutočne miluje a myslí si, že sú si súdení. To, že občas utečie z domu, jej rodina prepáči, až jedného dňa zmizne naozaj. Po všetkých neúspešných pokusoch sa rodina s jej zmiznutím obráti na políciu. Po Tereze, akoby zem zľahla.

Mária Farná


Mária Farná

 

(Ela Lehotská)

Sestra podnikateľa Ivana Bauera. Je učiteľka a jej manželstvo s Petrom Farným nefunguje tak, ako by malo. Napriek tomu, že sa jej v práci  darí, doma jej to tak veľmi nejde. Nerozumie si s bratom a ani v manželstve to neklape. To netuší, že jej muž má podstatne mladšiu milenku. Toto zistenie ju privedie k alkoholu a do ešte väčších problémov.

Peter Farný


Peter Farný

 

(Milo Krát)

Manžel Márie. Je zamestnaný v Bauerovej stavebnej firme ako architekt. Chcel by sa dostať vyššie, no jeho ambície často prevažujú jeho schopnosti. Nespokojnosť v manželskom živote si kompenzuje vzťahom s veľmi mladou ženou. Tá ho miluje a ušla by s ním aj na kraj sveta. Pôjde s ňou, alebo zostane nakoniec s manželkou?

Boris Král


Boris

 

(Ján Dobrík)

Úspešný zamestnanec a Ivanova „pravá ruka". Bauer mu dôveruje natoľko, že je rád, že práve on si ide brať jeho dcéru Kristínu. Je to presne ženích, akého si Bauer predstavoval. To, že má Boris slabosť na Zuzanu, ktorá s ním pracuje v jednej kancelárii, Ivan ani len netuší. Boris sám nevie, či je jeho láska ku Kristíne tou pravou. Ale byť zaťom úspešného podnikateľa, zase tiež nie je na zahodenie, preto sa vzťahu so Zuzanou bráni a chcel by byť verný, ale dokáže to?

 Zuzana Galová


Zuzana

 

(Kristína Farkašová)

Úspešná a sebavedomá zamestnankyňa Ivana Bauera. Ambiciózna a vyzývavo pekná. Predstaviteľka dievčaťa z dediny, z ktorého sa postupným procesom stala vypočítavá beštia ochotná použiť akúkoľvek zbraň, aj vlastné telo, na ceste za kariérou. Má živočíšny, na sexe založený vzťah s Borisom, napriek tomu, že vie, že Boris si má brať Kristínu.



Nevinní | stály odkaz

Komentáre

  1. oprav
    si prosím ťa Miloslav K R Á Ľ!!!!!!!!!!!!! To je môj chránenec, aj keď ten seriál nesledujem
    publikované: 17.11.2011 20:30:45 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014