Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

nechcem ta vidiet, nechcem o tebe pocut. chcem ta nakopat doriti.

Je malo chvil v mojej uponahlanej zmatocnej existencii, ktore si neviem v hlave rozanalyzovat. Kopa veci mi trkne po par hodinach, tie narocnejsie na rozmyslanie na dalsi den. Dala som si preto odstup, aby som pochopila, co toto cele malo znamenat. Aby som pochopila ........ ze si idiot.
Modelova situacia: Ste chlap, tajne dusite v sebe city k zene. Date ich najavo, ste schopni pre nu v sekunde obetovat vsetko o co sa dva roky snazite. Snad temer simultanne ju poslete doprcic s tym, ze nemate zaujem komunikovat, ze sa kontakt z nejasneho dovodu prerusuje.
Otazka: Ste idiot ?
Odpoved: Ste.

Bloknutie na fejsbuku, ignoracia dzimejlu. Hra na city, ze potrebujes pomoct, mam ta vypocut, polutovat, poradit. Lebo ONA to nechape, s NOU sa o tom nemozes porozpravat. No ked ta ONA potrebuje, ked je s NOU zle, stojis pri nej. A ja ?
Akoby som bola automat na kondomy. Hod mincu, ochranim ta na par minut. Pouzijes - vyhodis.

Zabudni.

ty a ja | stály odkaz

Komentáre

  1. No a
    čo?
    publikované: 07.09.2011 06:26:12 | autor: feerko (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Pokus o rozbor
    Čo no a čo? Si idiot, :) to Ti chcela povedať. a ešte že ona je hrdé dievča! Len škoda že asi nemá veľmi na výber, chuderka. Inak by sa s takými chudákmi totiž asi veľmi nezaoberala. A keby sa aj zaoberala, istotne by potom nebola na nich nasratá. Alebo tú nasranosť na nás iba hrá :) aby sme si uvedomili že z jej pohľadu sa "chlap" fakt chová ako odvrhnutá ženuška.
    publikované: 07.09.2011 08:53:08 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  3. vdaka
    za rozbory :)
    @feerko - nerozumiem.
    @robentin - na vyber dievca ma, preto sa jej smeju, ze straca cas a myslienky nad niecim takym. no on je jej minulost, ktoru kedysi poslala dokelu a tak mal chlapec zrejme potrebu jej to vratit. problem bol, ze si myslela, ze tuto kapitolu zavrela prilis rychlo, ze v nej nechala kus seba. howg, mylit sa je ludske!:)
    publikované: 07.09.2011 09:25:33 | autor: dalida (e-mail, web, autorizovaný)
  4. Sa jej smejú...
    nazdar Dalida, takže som sa trafil? Ako čítam, ten Tvoj bývalý sa fakt zachoval ako taká odvrhnutá ženuška :) a Ty "hlúpa" si mu poslúžila aby Ti to mohol vrátiť - aké šľachetné od Teba. Alebo sa mýlim? To ozaj si bola na neho nasratá? No nech bolo ako bolo, hádam sa už takto preliečil a nebude Ťa už otravovať. Bolo príjemné si s Tebou takto pokecať, pa.
    publikované: 07.09.2011 10:12:16 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  5. ja v tom
    mam pohlavny+rolovy gulas,najma co do toho vstupil rob:-)rob, nic v zlom,som rada,ze reflektujes i taketo temy:-)))
    publikované: 07.09.2011 13:32:18 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  6. .
    za tie roky som sa naucil, ze nemam sancu ovplyvnit to co si ty myslis a ako veci vidis. seberozumnejsim vysvetlenim neuspejem. vyuzit som ta nechcel, ani som nemal ako... povedal som ti znova raz nieco narovinu, to je vsetko. a hej riskoval som vsetko co som dva roky budoval. a v tomto clanku viac ako seba, vidim teba. tak ako to casto byvalo v minulosti. som idiot. okej.
    publikované: 08.09.2011 10:13:44 | autor: non (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. Nemám šancu...
    nazdar Non, to Ty si tá ženuška? :) Nič v zlom ale ak si sa na ňu po čase znovu nakontaktoval len aby si jej mohol vrátiť to poslanie dokelu, hm, je to pravda?
    publikované: 08.09.2011 10:36:40 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  8. Kamarát do dažďa
    nazdar Bonnie, rád Ťa vidím :) ale neteš sa veľmi, téma zostáva: Feerko má to Dalidino precitnutie kapánek v pitchy :) a tak som sa {07.09.2011 08:53} ozval.
    - Robo Reflektor :)
    publikované: 08.09.2011 10:37:49 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  9. .
    ja som vracat nic nemusel, isto nie po troch rokoch, pre boha, citajte sa...
    publikované: 08.09.2011 10:54:01 | autor: non... (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. non
    zamyslas sa nad tym co pises ? poznal si ma vobec ? ked si za mnou vraj tolko smutil a nevedel si zabudnut ? ved pises take bludy, ze sa nasa ex koexistencia uplne vylucuje. to si naozaj myslis, ze nemam nic na praci , len si umelo vytvarat problemy ? navyse s niecim co bolo skoro tri roky uzavrete ?
    .. lol.
    cudujem sa sama sebe, ze ma toto este vobec prekvapilo. pamatas zaciatok roka ? ta ista scena, prisahala som si ze ta kopnem do guli hned ako vystupim na stanici.
    a naposledy. zabudol si ? urgentne potrebujes podrzat, spravim to s vyhradou ze na to by mala byt slecna E. a nie aktualne ja a tvoja reakcia zaklincovana "po poslednych spravach nemam chut byt v kontakte." aj lajk jor stajl boj. rili.

    *robentin - ja som sa nakontaktovala. ako zije, ako sa ma. pokial - ako tvrdil - som bola najdolezitejsie dievca/to co najviac lubil/ spriaznena dusa, tak velmi lahko sa mu fungovalo tri roky bez akehokolvek kontaktu. velmi mu na mne zalezalo;). ked sa niekto niekedy ozval, bola som to ja. nuz a ked uz, vsade prskal zlcove sliny pomsty za to, ze ako sopla som ukoncila nieco, co mohlo (mozno) pokracovat doteraz.
    publikované: 08.09.2011 10:54:32 | autor: dalida (e-mail, web, autorizovaný)
  11. .
    praveze ta poznam a tu ide o nieco uplne ine ako nejaky vztah, preto vyfičim. furt plati to co som povedal, mne to je luto, ale nebudem furt robit to, co niekto chce bez vlastneho nazoru na vec..
    publikované: 08.09.2011 11:09:10 | autor: non (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. ?
    aky vztah ? pozri, ci ako ex, ci ako kamarat, alebo hocaky trotel z ulice, zachoval si sa ako svina. horsie je, ze patris k tym, co si to nevedia priznat.
    oooh. a kedy si robil pri mne to, co chcem ja ? ked uz sme pri tom. prosim, nekomentuj toto vobec, len ma chyta hnev a smutok, stacilo. strasne som sa v tebe splietla a sklamala, uz si to nepotrebujem pripominat. len sá tu vypisem a ty maj v pici ako vzdy, vdaka.
    publikované: 08.09.2011 11:14:18 | autor: dalida (e-mail, web, autorizovaný)
  13. Prepánajána samé
    výčitky, žlčové sliny tu prskáš ty, ten chudák sa neodváži ani poriadne brániť.

    Podľa mňa, keby došlo k tomu nakopaniu, bola by to aspoň nejaká akcia
    publikované: 08.09.2011 11:56:01 | autor: lorelei (e-mail, web, neautorizovaný)
  14. ako
    rozne mozu byt nazory 2 subjektov v jednej veci.zaujimave,velmi zaujimave.skor by som sa prihovarala za to,aby ste nevyficali,ale pokracovali a skusili sa pocut...
    publikované: 08.09.2011 12:54:14 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  15. lorelei
    prosim zdrz sa komentara o tom, kto tu viac ci menej na druehho utoci (to mi z tvojich viet vyplynulo), lebo blog je len castica niecoho, do coho nik z vas nevidi . neziadam preto ziadne hodnotiace komenty, nepisem to pre nikoho z vas, len pre sebaocistu. vdaka. nepotrebujem sa staviat do role chudacika, ale taku falos aku maju niektori ludia.. nezelam ti ;)
    publikované: 08.09.2011 13:16:22 | autor: dalida (e-mail, web, autorizovaný)
  16. bonnie
    ja som chcela...preto som sa ozyvala, zaujimala.. ci zije, ci je stastny. ....niekedy je proste asi lepsie byt ticho.
    snazila som sa to ticho prelomit, zbytocne. tak si tu len prskam, a vlastne v konecnom dosledku nadavam sama sebe.
    publikované: 08.09.2011 13:18:25 | autor: dalida (e-mail, web, autorizovaný)
  17. [To] ja som sa...
    aneb {08.09.2011 13:16}: Hodnotiaci koment

    a-ha Dalida.., evidente si vtedy tú {07.09.2011 09:25} kapitolu zavrela príliš rýchlo, pravdu máš, :) a teraz (po troch rokoch) Ťa to dobehlo, hm. Si prchká ako každé správne žieňa :) a chudák Non to možno tiež vzdal bez boja. Možno keby si mu naposledy nepodržala, viac by po Tebe túžil a to zaklincovanie by neprišlo. Alebo by sa aspoň oddialilo. Ani sa veľmi nečudujem že ho chcela nakopať. Chvalabohu sa vieš ovládať. :) Však len prskaj a ponadávaj si na seba, :) možno sa Ti uľavi. - ps: Bonnie, máš moje sympatie hoci v istých situáciách si fakt blbááá, :) hand.
    publikované: 08.09.2011 13:42:30 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  18. robentin
    spravne nadavkovana ironia ;)
    vdaka za tvoj pohlad na vec, "keby si mu naposledy nepodrzala" prosim odpusti si taketo ubohe reakcie:)
    publikované: 08.09.2011 13:48:49 | autor: dalida (e-mail, web, autorizovaný)
  19. to si
    pis,ze som,ale nemusis to tu takto verejne,co ak existoval niekto,kto to este nevedel?:-)esteze vkladas ku mne do vreca dalsich "blbych" ludkov,budem si moct s nimi zalozit klub,mala by som tusim hned zkraja prizvat vasilisu:-))
    publikované: 08.09.2011 13:54:13 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  20. bonnie
    aj mna, aj mnaa :)
    publikované: 08.09.2011 13:55:53 | autor: dalida (e-mail, web, autorizovaný)
  21. Odpusti si takéto...
    ale Dalida ?, veď mu to {08.09.2011 10:54} vyčítaš a tá moja reakcia na to má byť podľa Teba akože úbohá? - A nie je to náhodou tak? Keby si mu naposledy nepodrzala, môžno by ozaj po Tebe túžil viac :) a celé sa to mohlo vyvinút inak - lepšie! Si skrátka blbá :) a ďalšej členke klubu bude Bonnie istotne len rada. No nie je to prima? :)
    publikované: 08.09.2011 14:26:54 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  22. jasneze
    budem dalsej clenke rada,zvlast,ked je doporucena znalcom robom:-)
    vitaj v klube,dalida!:-))
    inak ma celkom zajimaju nazory "na podrzanie",ja na to nemam taky cierno-biely nahlad a mozno sa mylim.a z reakcie roba mam pocit,ze chlapec ma rad,ked ho baby natahuju a nedaju.a z praxe viem,ze niektorych to stimuluje,ked im baby nedaju a ini su happy,ked im daju.ale myslim,ze ani jedna strana sa netesi,ked ide o podrzanie.myslim,ze je to nestastny vyraz a nestastny sposob,ale neviem,rob,preco by sme mali za to niekoho sudit...?
    publikované: 08.09.2011 14:37:31 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  23. Načo byť ticho
    ozvať sa je dobré, podľa mňa. Bolo by dobré hádam aj to nakopanie. Keď si nespokojná, určite to daj najavo,
    non, ty keď si nespokojný, detto

    Ak máš dojem, že ide o stratu času, prestaň na to myslieť
    lebo ťa to privedie do depresie
    publikované: 08.09.2011 14:39:06 | autor: lorelei (e-mail, web, neautorizovaný)
  24. RE
    robentin - mozno slovo podrzat ma pre teba len jeden vyznam, potom prepac :)
    *a btw, vdaka, ze ty drzis uroven blogovej kultury a intelektu, bez teba - samy plev a bacorina.

    bonnie - podrzat v problemoch, psychicky nakopnut, vypocut.. kolegu vyssie tu vidim prvy krat, ale zrejme nie posledny, tesim sa na dalsie intelektualne plodne a vsevidiace rozbory. :D nuz, pre blbeho kazdy blby :))

    lorelei - ziadna depka. len mi prislo luto.thats all
    publikované: 08.09.2011 14:46:47 | autor: dalida (e-mail, web, autorizovaný)
  25. Úbohá reakcia
    Bonnie, a máš bohatú prax? :)
    publikované: 08.09.2011 14:47:41 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  26. Úroveň blogovej kultúry a intelektu...
    a-ha Dalida, to slovko podržať neznamenalo podržať (fyzicky) ale podržať (psychicky), hm, tak ale potom prečo si ho chcela nakopať _do_gulí? To je mi teda záhada -.
    publikované: 08.09.2011 14:53:45 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  27. Dobre, tebe ako cholerikovi
    to ľúto nemusí prejsť do depresie, ale inému by mohlo prejsť a preto nie je dobre plácať sa v nasratom a ľútostnom stave donekonečna
    radšej punktum
    publikované: 08.09.2011 14:56:05 | autor: lorelei (e-mail, web, neautorizovaný)
  28. Podržať ma dostalo
    :)))
    publikované: 08.09.2011 14:58:27 | autor: lorelei (e-mail, web, neautorizovaný)
  29. punktum :)
    robertin prepac, na tieto natahovacky a la "tvarim sa ze nechapem, nemam co robit tak sedim na blogu a zabavam sa ako rozculim ostatnych bloggerov" fakt nie som.
    a nakopala by som do guli kazdeho, kto ma chce nasrat :)

    pekny den zelam
    publikované: 08.09.2011 15:03:56 | autor: dalida (e-mail, web, autorizovaný)
  30. lol,
    aj mna:-)) to bolo dobreee,dalida,rob to pochopil po svojom a ja som naletela na jeho drahu:-))a skusala premyslat v tychto intenciach,lebo s tym zasa taku prax nemam,nie som v tomto smere velky altruista,tiez to zvyknem riesit skor v psychickej rovine:-)

    rob,ja neviem,nepoznam tvoje kriteria "bohatej praxe",ale odhadujem,ze bohatsiu nez ty,lebo kde by si na nu ty vzal cas a priestor,ked sa furt placas v orwelizme?:-))
    publikované: 08.09.2011 15:07:24 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  31. Ma dostalo...
    Lorelei, veď to aj mňa. ale Dalida má dojem že sa tu chcem hrať na nechápavého Ale to nie je pravda! Bonnie, dik že si ma [v tomto (o5)] podržala.
    publikované: 08.09.2011 15:17:51 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  32. Naťahovačky...
    Nuž dobre, trochu som sa hral :) ale to len aby som naznačil prečo som to podržať poňal tak ako som ho poňal, Dalida, nechcem Ťa nasrať :)
    publikované: 08.09.2011 15:23:44 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  33. K téme
    And by the way, Dalida, to Ťa ten Non vážne tak veľmi nasral? Ja byť ženou tak asi nemám záujem o takého čo potrebuje podržať.
    publikované: 08.09.2011 15:33:51 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  34. rob,
    co sa robi?:-) zabudol si mi vynadat,ze som si aj rypla a elegantne si to obisiel,hoci mne by nevadilo,keby si ostal pri teme a povedal,ako to mas.
    dievcence,neodpalujte ho a trochu sa mu povenujte a podebatte,myslim,ze vas vazne nechcel nasrat,len je neobratny v tychto konverzaciach a ja sa ho musim zasat,lebo mam radost,ze sa,chlapec,konecne zaobera aj tymito temami,tak ho podporte,nech sa v nich moze rozvijat a priblizte mu svoj pohlad na temu.vsak na nakopnutie je vzdy casu dost.teraz by som este mala zistit,ci si tu z nas nestriela,tak sa pytam,rob,v akom zmysle si tentoraz ponal toho,co potrebuje podrzat?
    publikované: 08.09.2011 16:06:22 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  35. Sa chlapec konečne...
    Bonnie, chceš ma nasrať? :) Ja byť Dalidou a Ty Nonom, do tých gulí Ťa isto nakopem :)
    publikované: 08.09.2011 19:37:23 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  36. hmmm
    Valentíno===a ďalšej členke klubu bude Bonnie istotne len rada. No nie je to prima? :)==vrana k vrane sadá. Ja k Bonnie, ty k Non
    Bonnie==ani jedna strana sa netesi,ked ide o podrzanie==veľmi nešťastný výraz, keď vieš že Dalide išlo o úplne niečo iné. Robentin pozná len jeden význam a ja sa ho pýtam, je naozaj ne/košér, ak ľahnem do jednej postele s niekým,s niekým, ktorého som dobre poznala a spájalo nás predsa aj niečo iné?
    publikované: 08.09.2011 20:06:53 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
  37. Robertin,
    veď aj ja tebe som nie raz podržala stranu a niekto ťa aj nakopol, aj keď nie do zásobníka medzi nohami, ale zásobníka "lem"
    publikované: 08.09.2011 20:18:54 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  38. .
    co sa este o sebe clovek nedozvie...
    publikované: 08.09.2011 22:08:49 | autor: non (e-mail, web, neautorizovaný)
  39. gule mam,az
    take,ze by som ta nenechala sa do nich nakopat,ci by si bol dalida,ci nonco:-) ozaj,kto by si bol radsej?:-))

    vasilisa,nemudruj,lebo pomazes s klubu,tak bacha!:-))ale zdielam tvoj vyraz "nestastny" k tomu,vieme comu:-)
    publikované: 08.09.2011 22:14:35 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  40. Zásadná otázka
    počuj Non, mal by si záujem s Dalidou si ešte niečo začať keď vieš aká je?
    publikované: 08.09.2011 23:33:41 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  41. Pozná len jeden význam...
    Vasilisa, no ale ja som ju za to neodsudzoval :) takže tá Tvoja otázka o kóšerovitosti je pre mňa tým pádom ne-opodstatnená. A napokon ako vysvitlo, nič také sa ani nestalo. Teda načo to riešiť? Viem, chceš poznať môj názor ibaže mne je to jedno. Pre mňa za mňa, pozná nepozná, nech si chrápe kto chce s kým chce. Aj moje dievča. Vysoko pravdepodobne by som však také pustil k vode. Keby však hrozilo že sa chce utopiť, no neviem-neviem či by som mal to srdce. Doprdele, to je ale dilema.
    publikované: 08.09.2011 23:56:59 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014