Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Komédia o strašidle

Americká židovská loby: - Neserte nás, lebo prestaneme podporovať republikánov aj demokratov a nebudete mať koho voliť.

- Kto si zahrá Bambula?

Titus Maccius Plautus sa rozhliada po tvárach ochotníckych hercov.

- Ty!  Pichne prstom do uhladeného pánka. - Vyzeráš seriózne, a zároveň si hlupák.

Joe Biden sa teší. Je to pre neho veľká pocta, ísť opäť do jedinej demokracie na Blízkom východe a stretať sa ľudkami, ktorí majú rovnakého boha pri sebe. O pár hodín pristáva na Ben Gurione. Komédia sa začína sľubne - skoro polhodinovým senilným táraním predsedu JRD Perského. Pokračuje spoločným vystúpením v telke, kde Biden ukázal, aké sú USA zoči-voči Izraelu maličké a vrcholí oznámením ministra vnútra Lišaja, že Izrael plánuje ďalej rozširovať blízkovýchodný Lebensraum pre židov. Biden sa na takýto nezvládnutý timing urazí, a to aj napriek tomu, že to posral superžid zo strany Šás. Aj Clintonová sa urazí, hoci pri tom ani nebola a neužila si to priamo na tvári miesta.

Do takejto blbej nálady im neempatickí americkí kongresmani písali výhražné listy. Renomovaná agentúra promptne vyskúmala, že polovica Američanov chce, aby si židia nakradli od Palestínčanov Lebensraumu koľko chcú.

Biden aj Clintonová boli na nervy. Biden šiel na dlhé prechádzky v prírode, Clintonová odletela do Moskvy na stretnutie s Lavrovom a ďalšími reprezentantmi blízkovýchodného Kvarteta, aby sa po telefonátoch s pychopatickými "večnými obeťami" vreštiacimi ako nevychované hysterické decká konečne dostala do kontaktu s dospelými príčetnými ľuďmi.

Medzitým prichádza do Izraela brazílsky prezident Lula. Odmieta emočný teror v Jad Vašem aj pietny ceremoniál pri hrobe Herzla, ktorý chcel pôvodne zakladať židovský štát v Latinskej Amerike. Voči Lulovi zaznie pár vyhrážok od ľudí, ktorí poznajú len virtuálnu mapu Veľkého Izraela a Brazílčanov považujú za pronárod, ktorého predstavitelia si na letisku Ben Guriona vyzlečú trávové suknice a nafasujú kóšer obleky, aby nepohoršovali aj svojím výzorom.

 Zároveň do Palestíny zavíta aj Ashtonová, ministerka zahraničných vecí EÚ. Hovorí sa o nej, že je politicky neskúsená a zrejme to bude pravda, pretože sa vyberie do Gazy. Z Palestíny Ashtonová odlieta do Moskvy na strentutie blízkovýchodného Kvarteta (EÚ, OSN, Rusko a USA) a podelí sa o videné: Gaza je po plienení židovskou armádou, ktorá sa zameriavala špeciálne na ničenie civilnej infraštruktúry, na tom horšie ako Haiti znivočené katastrofálnym zemetrasením. Aj jej informácie ovplyvnili výzvu Kvarteta voči Izraelu, ktorú si veru za jarmulku nedajú.

Čoskoro - o dva dni sa začína konferencia AIPAC.  

(Republican Party, Democratic Party, AIPAC s pištoľou, Israel)

Obama chcel pred nepríjemnou povinnosťou ujsť na opačný koniec sveta - do Indonézie a Austrálie, kde treba aj tak posilniť americké pozície, pretože sa tam rozdrapuje Čína. Nepodarilo sa. Černoch dostal príkaz nepoflakovať sa, zostať doma. Či vystúpi na konferencii AIPAC zatiaľ nevedno, ale vyhnúť sa Netanjahuovi sa mu nepodarí.

V Európe sa toho zatiaľ veľa neudialo. Len historici definitívne uzavreli kapitolu bombardovania Drážďan vo februári 1945 s tým, že obetí bolo leda 25 tisíc, a nešlo teda o vojnový zločin. To len perfídni nacisti pripísali k tomuto číslu nulu a vyrobili z toho štvrť milióna obetí angloamerických zverstiev. Fotodokumentáciu z vypáleného mesta, ktoré bolo krátko pred koncom vojny plné utečencov, neuvidíme, aby nás to nevábilo popierať. Pretože popieranie čísla 25 tisíc - jeho navyšovanie bude trestné, čím sa dosiahne pekná symetria s trestaním znižovania posvätného čísla veďviemektorého. 

Trocha rozruchu nastalo len v Maďarsku, kde sa premávli dve lietadlá zo stajne izraelskej armády. Mihli sa na Ferihegyi a opäť šli het. Rutina, ako spontánne poznamenala veľvyslankyňa Izraela v Maďarsku. Čo sa však úplne vymklo rutine, bola reakcia Fideszu. To nie Izrael čosi odkazoval svojimi lietadlami v maďarskom vzdušnom priestore - ale naopak. Budúci vládca Maďarska už dnes odkazuje Izraelu, aby sa pripravil na bolestivé zmeny. V Maďarsku sa k moci dostáva ideológia, ktorá je rovnako extrémistická a arogantná ako ideológia "úbohých židov v mori Arabov." A veď nech sa pobijú kurvy s prostitútkami.

Inak sa v uplynulých dňoch nič významné nestalo.


Peri fyseos anthropu - O ľudskej prirodzenosti | stály odkaz

Komentáre

  1. to Ema
    ministertsvo obrany nevedelo o tom ze vo vzdusnom priestore Madarska lietaju cudzie vojenske lietadla.
    Izraelska armada moze vyuzivat vzdusny priestor statov v NATO. Ma taku dohodu s NATO. Do NATO boli niektore staty pridane vela krat iba preto ze Izrael chcel ich vzdusny priestor.
    To bolo pre obcanov Madarska prekvapenie. Niektory ziadaju aby lietali madarske vojenske lietadla nad izraelskym medzinarodnym letiskom.
    Zoznam clenskych statov NATO http://www.nato.int/cps/en/natolive/nato_countries.htm
    Lietadla isli cez Turecko, Bulharsko, Rumunsko
    publikované: 20.03.2010 07:34:43 | autor: attilova pata (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. pekne zhrnute
    ...a netusil som, ze brazilsky prezident sa takto postavil na zadne...co si to dovoluje? :-)
    publikované: 20.03.2010 07:58:28 | autor: mnkr (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. citajte totok:
    publikované: 20.03.2010 19:44:48 | autor: ts...ts..ts (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. K tomu Galovemu clanku len kratko:
    Kladie si tam otazku:
    "nadobudli Zidia svoj majetok poctivo?"
    Mohol doplnit aj otazkou: nadobudli arizatori svoje majetky poctivo?

    Nech uz sa nazory na dane otazky u roznych ludi lisia, iste je jedno:
    na obe treba odpovedat rovnako.
    Ak jedni nepoctivo, tak aj druhi nepoctivo. Ak jedni poctivo, tak aj druhi poctivo.

    A co sa tyka tam spominanych metoikov. je to znamy jav, ze mensiny, zamerane na parazitismuz (vytvarajuce uzavrete mafe), maju vyhodnejsi a na jednotlivca uspesnejsi zivot. Zila, je to nefer hra, nemozu tak samorejme zit vsetci, a ak ju aj akceptujeme, musime akceptovat aj snahu vacsinovej populacie zbavit sa parazita (ano, parazita, ak by to nebol parazit, ale symbioza, nositel by sa ho nesnazil zbavit - aj take pripady samozrejme sa stavaju. ).

    Ergo - vola a narok jednej strany na to, zit vnutri, nie je o nic opodstatnenenjsi ci moralnejsi, ako narok druhej strany, toto nepripustit. Je to jej pravo, je to v podstate to iste pravo, ako dnes priam posvetne "pravo na majetok". Toto je este zakladnejsia jeho abstrakcia, pravo na vlastnu integritu.
    publikované: 21.03.2010 00:28:22 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. A este prakticku analogiu:
    V roku 1918 revolucne zmeny spojene s koncom vojny sposobili, ze jednej mensine, takzvanej slachte, boli odobrate jej prava, ktore sice ziskala podla nej poctivo, podla zvysku mestanskej spolocbnosti ale nepoctivo, a boli im odobrane majetky.

    To spravila sucasna, burzoazna ci kapitalisticka revolucia.
    Takzvane "arizovanie" bolo len totoznym procesom.

    Takisto to bol proces totozny s povojnovym vyvlastnenim Nemcov Benesovymi dekretmi ci s nedavnou "privatizaciou".

    Kto s cim naraba, s tym aj hynie - to mozno odkazat roznym starym ci mladym hlupakom, ktori vytahuju taket temy. len do toho.
    publikované: 21.03.2010 00:33:13 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. A este som pri tom narazil na vybornu bajku"
    Za financnu krizu netreba vinit slobodny trh ale ludsku naivitu a hlupost.

    nasledujuce riadky by mam mali pomoct pochopit preco.


    Kedysi davno v jednej dedinke v Indi jeden neznamy muz oznamil dedincanom, ze bude vykupovat opice kazdu za $10 .

    Dedincania vedeli, ze v okoli je mnoho opic, preto odisli do lesa a zacali ich chytat.

    Muz kupil tisice opic za slubenu cenu $10. Ako sa znizil pocet opic v prirode dedincania uz nepokracovali v ich chytani. Na to muz oznamil, ze bude kupovat opice po $20. Toto znova vyburcovalo dedincanov a opat zacali opice chytat.

    Coskoro na to sa vyskyt opic znizil na minimum a ludia sa vratili spat na svoje farmy. Muz zvysil ponuku na $25, ale aj tak bolo velmi tazke nejaku opicu chytit.

    Teraz muz oznamil, ze bude kupovat opice za $50 za kus a pretoze musi odist do mesta bude ho zastupovat jeho asistent, ktory bude v jeho mene nakupovat opice.

    Ked muz odisiel jeho asistent povedal dedincanom: " Pozrite na vsetky tieto opice v klietke, ktore muz kupil. Ja vam ich predam za $35 a ked sa muz vrati z mesta vy mu ich mozete predat spat za $50 ako vam vcera slubil.

    Dedincania dali dokopy vsetky svoje uspory a kupili vsetky opice.

    Po tomto dedincania uz nikdy nestretli ani muza ani jeho asistenta, iba opice boli vsade naokolo ako na zaciatku.

    Vitajte na Wall Street !
    ----------------



    tak tak, podpisujem. Preto sucasni ludia behaju od rana do vecera a nahanaju opice, a pritom prichadzaju nielen o peniaze, ale aj zanedbavaju a ruinuju realnu podstatu svojho zivota.
    publikované: 21.03.2010 00:40:42 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. Čítajte radše totok
    publikované: 21.03.2010 00:42:09 | autor: Sionista (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. ts...ts..ts, sionista
    vlastny nazor..? ziadny?
    publikované: 21.03.2010 07:50:19 | autor: Peter (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. vysledok dvetisicrocnej kultury
    publikované: 21.03.2010 17:52:13 | autor: noname (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. To plačúce
    stvorenie je odpornejšie než zábery z jatiek.
    publikované: 21.03.2010 19:03:46 | autor: nevažno (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. Velka Britania dnes obvinila Israel ze zavrazdil palestinskeho politika v Dubaji
    Ema zabudla na Petraeusa
    Totok si precitajte
    http://www.counterpunch.org/avnery03222010.html
    publikované: 23.03.2010 08:28:55 | autor: doomsday weapon (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. Izraelské lietadlá nad Maďarskom nemali výzbroj, ani zariadenia na špionáž
    BUDAPEŠŤ. Dve izraelské prieskumné lietadlá, ktoré preleteli minulú stredu nad budapeštianskym letiskom Ferihegy, neboli vyzbrojené a nemali ani zariadenia na špionáž. Informuje o tom dnes maďarská tlačová agentúra MTI odvolávajúc sa na bulharské a turecké úrady.

    Bulharské ministerstvo zahraničných vecí na svojej internetovej stránke v reakcii na novinársku otázku uviedlo okolnosti diplomatického procesu povolenia cvičných preletov nad Bulharskom, vrátane dvoch nízkych preletov nad letiskom vo Varne s poznámkou, že stroje nie sú vyzbrojené a nemajú na palube ani prieskumné zariadenia.

    Veliteľstvo tureckých vzdušných síl potvrdilo, že dve izraelské lietadlá s potrebným povolením preleteli nad Tureckom. Turecké orgány let povolili okrem iného s podmienkou, že nemôžu mať na palube zariadenie na fotografovanie, prieskum alebo špionáž, píše sa vo vyhlásení tureckého vojenského letectva.

    Rumunské ministerstvo obrany potvrdilo, že dva izraelské bojové stroje typu Gulfstream preleteli 17. marca vzdušným priestorom Rumunska. Lietadlá vykonali na základe povolenia cvičný navigačný let, uviedlo ministerstvo.

    Rozruch okolo izraelských lietadiel spôsobil zmätok v maďarskej vládnej komunikácii po tom, čo poslanec opozičného Maďarského občianskeho zväzu-Fidesz Károly Kontrát žiadal o vysvetlenie, premiér Gordon Bajnai zasa nariadil vyšetrenie prípadu. Bajnai minulý štvrtok požiadal príslušných ministrov o okamžité vysvetlenie v súvislosti s tvrdeniami, ktoré sa v záležitosti preletu dvoch izraelských lietadiel objavili v denníku Magyar Nemzet.

    Denník odvolávajúc sa na vlastné zdroje napísal, že ponad Maďarsko preleteli v stredu dve izraelské, na prvý pohľad civilné, v skutočnosti však špionážne lietadlá. Fotografie strojov sa objavili na viacerých maďarských serveroch. Dve lietadlá izraelských vzdušný síl sa v stredu od Vecsésu priblížili k letiska Ferihegy, potom však bez pristátia odleteli, písal Magyar Nemzet.
    publikované: 23.03.2010 11:23:19 | autor: sprava tasr (e-mail, web, neautorizovaný)
  13. Kde je?
    Kde zase je nomadska chazarka?
    publikované: 24.03.2010 09:26:19 | autor: certove kopyto (e-mail, web, neautorizovaný)
  14. Organ harvesting claim
    Allegations that Israel harvests Palestinian organs have re-surfaced and are posted on the UN Human Rights Council Web site in the form of a statement written by an NGO.

    The International Organization for the Elimination of all Forms of Racial Discrimination [EAFORD] accused Israel of “ethnic cleansing and massacres” before it moved on to the issue of what it called “dead, kidnapped and killed Palestinians.”

    “Their [Palestinian] human organs, as reported in the press, can be a source of immense wealth through illegal trafficking in the world market,” wrote EAFORD.

    “Israeli physicians, Medical Centres, rabbis and the Israeli army may be involved,” it stated.

    “After Israeli physicians remove organs they think marketable, the soldiers bury the bodies in graves that carry only numbers and no names, or place them in sealed caskets and deliver them under curfew conditions to the families and supervise the digging of the graves and burial,” stated the NGO document, which is posted on the UNHRC’s Web site.

    EAFORD called for a boycott of Israel physicians and medical centers. It also asked the UN Secretary General Ban Ki-moon to report on the matter to the Security Council and to demand that it be sent to the International Criminal Court for action.

    EAFORD’s statement along with that of other NGOs can be found on the UNHRC Web site in a section for documents, which were submitted for the council’s 13th session, which is taking place this March in Geneva.

    NGOs regularly submit documents to the UNHRC relating to matters under debate. In this session the council is debating the human rights situation in the Palestinian territories.

    The fact that the allegations were on the site was first publicized by UN Watch in Geneva, which on Wednesday sent a protest letter to the UN High Commissioner for Human Rights and the council’s president.

    The council and the commissioner’s office, “however unwittingly, helped to propagate an anti-Semitic libel by publishing [the EAFORD’s charges] as an official UN document,” wrote UN Watch Executive Director Hillel Neuer.

    He called on the UN council and high commissioner to “immediately cease circulating this racist, hateful and inflammatory text to the ambassadors and other delegates of the UNHRC.”

    Neuer told The Jerusalem Post that the UNHRC in the past has asked UN Watch to change the language in documents that UN Watch plans to submit, including in this session where UNHRC asked UN Watch to edit their words with reference to Iran and Libya.

    If UN Watch can’t use the word “regime” when talking about Iran, then one would think that a “blood libel” would be unacceptable, Neuer said.

    Allegations that Israeli soldiers killed Palestinians to harvest their organs were widely publicized this summer in an article written by Swedish journalist Donald Bostrom for the country’s largest circulated daily, Aftonbladet.

    Israel has denied the story. Bostrom later admitted that he relied solely on the testimony of Palestinian families for his story.

    Foreign Ministry spokesman Yigal Palmor said it was “outrageous” that the allegations were published on a UN Web site.

    “The only organ that was stolen is in people’s brains,” said Palmor.

    “The most preposterous, ridiculous and horrendous of all lies can gain respectability at the UN,” he warned.

    “I am deeply revolted by the fact that anyone in their right mind can actually advance such horribly surrealistic accusations,” said Palmor.

    According to the NGO Eye on the UN, EAFORD was founded in Libya and accredited at the UN in 1981. Its Web site states that it has focused on the ideological systems of Apartheid and Zionism.

    The office of the UN High Commissioner for Human Rights had no response to the matter.

    Separately on Wednesday, the US chastised the UN Human Rights Council for its continued focus on the Israeli-Palestinian conflict, as it opposed four resolutions on that matter which the council passed.

    Since the council’s inception in 2006, most of its resolutions censuring countries have focused on Israel.

    US Ambassador Eileen Chamberlain Donahoe told the council “it is too often exploited as a platform to single out Israel, which undermines its credibility.”

    Out of the four resolutions which passed Wednesday, one focused on the “occupation of the Golan [Heights],” two focused on alleged human rights violations in the West Bank including settlement construction and Israeli actions against Palestinians in east Jerusalem, and the fourth called for the Palestinian right to self-determination.

    Israel's ambassador to the UN in Geneva, Aharon Leshno Yaar, said, “we have witnessed today another anti-Israel show of the human rights council.”
    publikované: 25.03.2010 08:12:00 | autor: eaford (e-mail, web, neautorizovaný)
  15. khazari oslavuju pesach
    IDF forces enter southern Gaza, take down olive groves near border.
    publikované: 28.03.2010 13:35:08 | autor: jahve (e-mail, web, neautorizovaný)
  16. метро
    publikované: 29.03.2010 16:55:28 | autor: Евгений (e-mail, web, neautorizovaný)
  17. ticho tu mate ako v kristovom hrobe
    publikované: 03.04.2010 16:36:33 | autor: vas ideovy brat (e-mail, web, neautorizovaný)
  18. vsimol som si,
    ze tu mate radi moderne umenie. Tazze mala ukazka aj so zaujimavym komentarov ...
    http://kevboyle.blogspot.com/2010/04/arcelormittal-orbit-by-anish-kapoor.html
    publikované: 03.04.2010 19:49:16 | autor: ugly art-hure (e-mail, web, neautorizovaný)
  19. Slobodna Amerika
    DRM will give Apple and their corporate partners the power to disable features, block competing products (especially free software) censor news, and even delete books, videos, or news stories from users' computers without notice-- using the device's "always on" network connection.

    This past year, we have seen how human rights and democracy protestors can have the technology they use turned against them. By making a computer where every application is under total, centralized control, Apple is endangering freedom to increase profits.

    Apple can say they will not abuse this power, but their record of App Store rejections and removals gives us no reason to trust them. The iPad's unprecedented use of DRM to control all capabilities of a general purpose computer is a dangerous step backward for computing and for media distribution. We demand that Apple remove all DRM from its devices.
    ---------

    Coonection "always on" - kazdy clanok, kde sa vyskytne slovo holocaust, bude nahlaseny:-)
    Pre istotu.:)



    publikované: 03.04.2010 20:59:20 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  20. Kapoorkovy umelec
    Kapoor was raised in an Indian home. His mother was a Jewish immigrant from Baghdad. “Her father, my grandfather, was the cantor in the synagogue in Pune. At the time, the Jewish community in Bombay was quite large, mostly consisting of Baghdadi Jews.”

    As a teenager, he moved to Israel, and then to Britain to attend Hornsey College of Art and Chelsea School of Art and Design.

    Vymalovano. Viac netreba rozmyslat preco sa do tej ohavnosti vrazia peniaze a preco bude to monstrum znechucovat miliony ludi.
    publikované: 03.04.2010 21:00:03 | autor: Babel (e-mail, web, neautorizovaný)
  21. Apple
    To nebude cenzura. To bude totalitna kontrola.
    To nebude pausalna nedostupnost urcitych myslienok. To bude sledovanie koho konkretneho zaujimaju urcite myslienky
    Chapeme sa dufam.
    publikované: 03.04.2010 21:27:00 | autor: Babel (e-mail, web, neautorizovaný)
  22. O autorovi ArcelorMittal Orbit Babel Tower
    Je ich malo a politicky korektne povedane su netalentovani. Musia preto predavat s nalepkou Umenie to co maju. Grcance.
    publikované: 04.04.2010 09:18:07 | autor: LD z Vinci (e-mail, web, neautorizovaný)
  23. Nkritizujte tolko tych zidov.
    Strategia malej elitnej mensiny je funkcna.

    Zial, sucasni zidia nie su elitni.

    Dokazu sa presadit spolocensky, ale takmer len a len solocensky, tvoria vyraznu sietovu mocensku strukturu, ale evidentne nie su elitni.
    Prave preto (da sa povedat aj nechtiac) strhavaju svet do upadku. Minimalne do relativneho upadku. Tak, ako tento mem dokazal strhnut do upadku uz anticku civilizaciu - ano, pri prilezitosti najvacsieho krestanskeho sviatku treba pripomenut, ze KRESTANSTVO je TEN ISTY ZAVAZNY PROBLEM. Bacilonosic toho isteho problemu.

    Preto sa mnohi tak cuduju, odkial sa ta choroba bere znova a znova. Cuduju sa ti, ktori veria napriklad klamom o antizidovskom postoji krestnskych cirkvi. Nic take v podstatnom rozsahu nebolo, krestania vzdy padali na zem a lizali zidom nohy - tak, ako to dnes robi Vatikan.

    Tak special katolikom posielamVelkonocny pozdrav - co robite je hnus, a tam hladajte vas problem, vy otroci.
    publikované: 05.04.2010 09:33:38 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  24. Katolíci?
    Poznáš aspoň jediného? Katolíci na 2. vatikánskom koncile skončili, už neskrývajúc temné plány otroci židov vystúpili na povrch, prijali na popud židovských našepkávačov nové herézy, mnohé z nich dotýkajúce sa práve židov, upravili liturgiu a vymazali slová čítané na veľký piatok, ktoré by sa židobandy mohli dotknúť, vlastnú sektu prispôsobili želaniam židov.
    Zásah do liturgie a omdlievanie nad holoholo podvodmi je záverečné dejstvo požidovšťovania pápežencov, už v stredoveku začala prvá fáza, popri vytváraní iných čisto židovských siekt, v ulakomení sa na majetkové výhody ulahodením židovskému vreskotu.
    Ekonomické požidovštenie jednotlivcov, neskôr už programovo, potom politické požidovštenie, náboženské požidovštenie, upravenie vlastnej doktríny v židovskom duchu a nakoniec liturgické požidovštenie.
    Ale pár katolíkov ešte predsa len dýcha, aj keď ich chrámy ukradli pokonciloví zlodeji, žiaden sedesvakantista sa pred židmi neváľa, naopak, píšu pravdu o nesemitskej židolúze, presne ako mnohí v minulosti, síce kacíri, ale čestní čo pred židmi a ich poskokmi varovali.
    kresťanstvo so satanovou synagógou bolo vždy nezlučiteľné a aj bude, so židolúzou sa paktovali len heretickí zúfalci, judaizovaní falošní kresťania, polickokorektní hlupáci, kariéristi a iná pliaga.
    http://home.nextra.sk/olinko/9.html
    publikované: 05.04.2010 16:57:02 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  25. foryou
    publikované: 05.04.2010 18:15:39 | autor: dalaohu (e-mail, web, neautorizovaný)
  26. Vsetci mame v sebe absolutno.
    A vsetci chceme alebo potrebujeme sa s nim zjednotit.

    Ovsem v nasom vedomi a podvedomi mame tisice haraburd slov, cez ktore sa prhryzame a o ktore sa potkyname.
    Pozor na tie slova.

    Povedane inac, Fon, verim v tvoju dobru volu a schopnosti.
    Ale pozor na fatalne pritaze. Riesit to, kto je pravy a kto nie pravy katolik, ja riesit ani najmenej nemienim. Pre absolutno je to uplne nepodstatne, nech si ich Boh roztriedi.
    publikované: 05.04.2010 19:24:00 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  27. S kym mame do cinenia.
    Na webe sa zjavilo video, jeden incident z akcii Americkej armady v Iraku.

    http://www.collateralmurder.com/

    Odporucam si ho dobre pozret, najlepsie v celej dlzke,nepreskakovat, pre pochopenie atmosfery a myslenia tych s kym mame do cinenia. Pre pochopenie dusevnej struktury tych bastardov, ktori sice ciastocne pochadzaju aj z indoeuropskych korenov alebo aspon hovoria indoeuropskym jazykom, ale dnes uplne podlahli a sluzia sionistickemu molochu.

    S tymto mame do cinenia a preto nie je dovod tymto zbastardenym monstram dovolit co len jedno nadychnutie navyse. Ani v prenesenom slova zmysle.

    Prirodzene, to neznamena bezhlavo na nich s vreskotom bezat. Znamena to: vtedy, ked budete moct, tak ich treba znicit.

    A budete moct, na to sa pripravte.
    publikované: 06.04.2010 15:03:10 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  28. Pekné video Arton,
    je dobre, že sú jednoduchí psychopati verejne exponovaní, možno pravdoláskarmi zdevastovanej verejnosti začnú pomaaaaaly dochádzať súvislosti. Potom začnú opatrne šepkať o sankciách voči Izraelu a USA.
    publikované: 06.04.2010 22:04:31 | autor: nevažno (e-mail, web, neautorizovaný)
  29. organ trafficking, spicka ladovca
    publikované: 07.04.2010 12:32:48 | autor: all for sale (e-mail, web, neautorizovaný)
  30. aby ste stale nekritizovali len
    publikované: 11.04.2010 01:31:39 | autor: mamamia (e-mail, web, neautorizovaný)
  31. Sulikov Poliacik priniesol recept z latinskej Ameriky ;-)
    Treba ho volit a vankusiki budu zadarmo na lekarsky predpis
    Mamamia Poliacik je hlupak ale nie je masovy vrah ako americki politici
    publikované: 11.04.2010 07:54:13 | autor: Ka (e-mail, web, neautorizovaný)
  32. Vam sa to nezda zvlastne? Kaczynski okazalo miloval zidov
    ale musel vediet ze autorom katynskeho masakra bol Beria
    publikované: 11.04.2010 07:58:14 | autor: Ka (e-mail, web, neautorizovaný)
  33. No ako pekne o Kaczynskom:
    publikované: 11.04.2010 23:52:31 | autor: Saaka (e-mail, web, neautorizovaný)
  34. Konec komedie deticky
    An Israeli strike of Iran's nuclear facilities could spark a nuclear conflict, which could spiral into a global catastrophe, Russian President Dmitry Medvedev told ABC on Monday, adding that he supported what he called "smart" sanctions on Tehran as part of attempt to make it abandon its nuclear program.

    "And nuclear strikes in the Middle East, this means a global catastrophe. Many deaths," Medvedev said.
    publikované: 12.04.2010 20:55:54 | autor: . (e-mail, web, neautorizovaný)
  35. Počet zhliadnutí:158388
    jeden prispevok na 234 zhliadnuti - v priemere.
    fantasticky blog pripominajuci autobusovu zastavku v zabudnutej dedine v dzungli amazonie: skupina apatickych cestujucich podchvilou pozerajucich k miestu, kde by sa spoza zakruty mal konecne objavit zapraseny autobus a vziat ich do eldorada.
    on sice niekedy pride, ale vsetko, coho je schopny, je doterigat sa k zastavke a nafukat na cestujucich hromadu prachu, zahrnut ich hlukom skapinajuceho motora a dat im nadej, ze mozno konecne pride ten pravy - kanapkovy autobus s klimatizaciou.
    samozrejme, do eldorada.
    mozte cakat... )))))
    publikované: 13.04.2010 21:03:37 | autor: amazonka (e-mail, web, neautorizovaný)
  36. amazonka, v .týždni dávajú hnoj
    pravidelnejšie než jazdí Emin autobus, choď si teda za hrsť uchmatnúť a použi ho bárs aj na varenie ;). Nedávno vám ho sám Hríb lopatoval skrz to natvrdlé videjko, v ktorom hájil masakre konané mladučkými oligofrenmi v Iraku. Ak do tej kopy strčíš rúčky poriadne, zahreje ťa. Aspoň budeš ľahšie identifikovateľná a bude jasné, ktorým smerom pohŕdavo pozrieť.
    publikované: 13.04.2010 22:13:52 | autor: nevažno (e-mail, web, neautorizovaný)
  37. Военная делегация Сирии посетила крейсер "Петр Великий" в порту Тартус
    publikované: 14.04.2010 14:31:47 | autor: Дмитрий (e-mail, web, neautorizovaný)
  38. Autobus nepride?
    Sme moc pasivni a cakame zbytocne?

    Neviem, ja osobne na nic necakam. Mne osobne je dost jedno, ze sucasna zapadna civilizacia ma chorobu zvanu sionfilis.

    Vdy mala nejaku chorobu, lepsiu ci horsiu. To by som musel byt krik, zidovsky chrapunsky kretenik pjotr alebo iny focusator, aby som videl IBA tuto chorobu a bud sa z nej fanaticky tesil, alebo upadal do zufalstva.
    Ved ked prejde jedna choroba, bude ina...


    Mimochodom, ja vcelku suhlasim s nazorom, ze vacsina ludstva su debili - akurat do tej skupiny zaradujem .. no, aj takmer vsetkych takzvanych zidov. Som teraz antisemita, alebo tym, ze sa zhodujem s paternami talmudu, agresivny nebezpecny a hlavne bezcitny nekompromisny sion-element?

    publikované: 14.04.2010 17:15:19 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  39. dzungla ,apatia ,prach ,skapinat a cakanie na eldorado
    Ten clovek ma velmi smutny zivot
    publikované: 14.04.2010 17:43:39 | autor: arja (e-mail, web, neautorizovaný)
  40. Tak sa nam svine krystalizuju
    a priam spolocensky znemoznuju.

    Hrib.
    Jedno prasa a zaroven uz spolocenska zdochlina.


    Upozornili ma na Drobneho vyborny komentar na jetotaku, a ten je o Hribovej obhajobe zlocinu proti ludskosti, obhajobe zlocinu, ktory US army pacha permanentne (pachatelia tohoto cinu neboli odsudeni, cim zidoamericania PRIZNALI, ze je to bezny zlocin)

    Takze do archivu (ak niekto nevidel, pripravte si pevne nervy)
    http://www.tyzden.sk/video-komentare/s-hrib-co-odhaluje-video-smrti-z-iraku.html
    publikované: 16.04.2010 10:31:58 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  41. Keby dole boli zidia
    mal by hrib Hrib iny komentar.

    Takemuto cloveku ja v zivote ruku nepodam. Je to vacsia spina ako ti americki vrahovia. Grcia okolo seba obhajobu bestiality.
    publikované: 16.04.2010 17:19:06 | autor: ahashver (e-mail, web, neautorizovaný)
  42. svet v ktorom zijeme
    http://www.informationclearinghouse.info/article25231.htm
    The Untold Story of Psychotropic Drugging:
    A Documentary – Video
    publikované: 17.04.2010 16:33:55 | autor: . (e-mail, web, neautorizovaný)
  43. Skutočne zarážajúce, že fašizoidní chrapúni ako Hríb
    môžu legitímne vysrstievať produkty ich primitívnej klanovej mysle vo verejnom priestore Slovenska.
    Pointa vypovedajúca o úrovni etiky príznačnej pre deti predškolského veku, kmeňových primitívov a mafiu: pre Hríba je hrozné, že sa video dostalo do médií. Nie to, že k masovej vražde vôbec došlo.

    Každý však podvedome chápe posolstvo toho videa: vrahovia neboli potrestaní. Lebo to, čo urobili, robí americká armáda v okupovanom Iraku úplne bežne. Vraždenie ľubovoľných ľudí z bezpečnej vzdialenosti je rutina. Preto to zdesenie - aj Hríbovo, že takéto príšerné posolstvo ľudia dostali a porozumeli mu.

    Ešte jedno špeciál veľké chrapúnstvo som tam zaznamenala. Hríbov slint, že veď sami Iračania vraždia civilistov všelikde na trhoch. Nenávistnému primitívovi bez vyšších mentálnych funkcií škoda hovoriť, že v krajine pod brutálnou vojenskou okupáciou sú to útoky na checkpointy Američanov a Američanom lojálnych okupačných spolupracovníkov, ktoré sú často - napríklad na trhoch.

    A nezostalo nepovšimnuté to, čo sme tu hovorili už dávno? Fakt, že beštialita Američanov a ich spojencov pri vybombardovávaní nemecých miest, ich holokaustový masaker civilných zón nebol potrestaný, prináša teraz svoje údesné ovocie. "Veď keď sme mohli beztrestne vtedy, môžeme aj teraz."
    Toto je výsledok selektívnej takzvanej spravodlivosti.
    publikované: 18.04.2010 11:30:42 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  44. br
    Ak si stepní nomádi s ich vyselektovanými psychotechnikami myslia, že Turkov môžu odrbávať rovnako ako Európanov, tak to padla kosa na kameň.http://www.edhardy-estore.com/
    http://www.edhardyclothing4cheap.com/ed-hardy/womens/shoes.html
    publikované: 16.07.2010 07:35:25 | autor: bgt (e-mail, web, neautorizovaný)
  45. klinik aborsi
    <a href="https://apotekamanda.com/jual-obat-aborsi-di-sragen/">JUAL OBAT ABORSI DI SRAGEN</a>
    <a href="https://apotekamanda.com/jual-obat-aborsi-di-sukoharjo/">JUAL OBAT ABORSI DI SUKOHARJO</a>
    <a href="https://apotekamanda.com/jual-obat-aborsi-di-tegal/">JUAL OBAT ABORSI DI TEGAL</a>
    <a href="https://apotekamanda.com/jual-obat-aborsi-di-slawi/">JUAL OBAT ABORSI DI SLAWI</a>
    <a href="https://apotekamanda.com/jual-obat-aborsi-di-temanggung/">JUAL OBAT ABORSI DI TEMANGGUNG</a>
    <a href="https://apotekamanda.com/jual-obat-aborsi-di-wonogiri/">JUAL OBAT ABORSI DI WONOGIRI</a>
    <a href="https://apotekamanda.com/jual-obat-aborsi-di-wonosobo/">JUAL OBAT ABORSI DI WONOSOBO</a>
    <a href="https://apotekamanda.com/jual-obat-aborsi-di-bandungan/">JUAL OBAT ABORSI DI BANDUNGAN</a>


    <a href="https://apotekamanda.com/cara-menggugurkan-kandungan/">CARA MENGGUGURKAN KANDUNGAN</a>
    publikované: 28.05.2019 04:35:46 | autor: laskar (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014