Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Košičan sa chystá narušiť základy parlamentnej budovy

Plánuje to spraviť počas schvaľovania rozpočtu...

  Držiteľ piatich svetových rekordov Košický silák pán Juraj Barbarič intenzívne trénuje v jednej z hál košického dopravného podniku, kde po špeciálnej dráhe ťahá trolejbus. Juraj sa totiž chystá urobiť to, čo sa zatiaľ nikomu na svete nepodarilo. V septembri bude na Ukrajine ťahať najväčšie transportné lietadlo na svete, Antonov 225 Mrija.

   Silák musí predtým absolvovať na ukrajinskej pôde tri skúšky, aby sa na "ostré" ťahanie pripravil čo najlepšie - naťahal a nadvyhal už tony železa.

  Lietadlo bude mať prázdne nádrže - čaká ho boj s 300 - tonovým kolosom.
Chce pomôcť svalovým dystrofikom, ktorým už neraz pomohol. Zdôraznil, že ak prvá skúška dopadne úspešne, možno začne hľadať sponzora, aby dal akcii aj charitatívny rozmer.

    Je to obdivuhodný chlapík, ten pán Barbarič.  Zaslúži si obrovské uznanie, lebo pomáha nezištne nadáciám a ešte aj robí dobre meno Slovensku, len je na škodu veci, že sa tak nedá napísať aj o našich politikoch. Práve z tohto dôvodu som ho verejne vyzval na takýto špás: pán Barbarič urobte pre národ toto: uviažte lano okolo budovy parlamentu a zapriahnite sa doň vtedy, keď budú vnútri všetci poslanci a budú schvaľovať zvýšenie svojich platov!  Možno, že keď im tam urobíte riadne zemetrasenie o sile aspoň 4 stupňov Richterovej stupnice, tak sa konečne spamätajú a budú schvaľovať zákony, ktoré budú užitočné pre celý národ a nie iba také, ktoré vyhovujú im a ich straníckym prisluhovačom.

Ladiskav Serenča


Nepochybujem, mnohí ste to skúsili... | stály odkaz

Komentáre

  1. Nemám známost o tom, že Mrija by byla největčím éroplánem na světě,
    ale nemusím vědět všechno,že? Jestli ho utáhne zubama, tak je frajer, myslím Barbanič.
    Náš Parlament neutáhne, to si piš. Posíláš ho na předem stracenou misi, Laci:-))) To se nemá, pokud není stav nejvyšší nouze:-))))
    publikované: 10.02.2010 06:47:31 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  2. hned zrana mi usmev na tvari tvoj clanocek vycaril :-
    no parlament neutahne,to si pis - dobre MITO dis...
    chcelo by to daku "melu" a poslat ICH kdesi do kelu!

    neviem ako to tito silaci zvladnu-nemam o tom predstavu ziadnu.
    ked to vidim-az mi chlpy stoja-ze oni sa nic obrovske tahat neboja..

    drzim mu palce!
    publikované: 10.02.2010 06:57:33 | autor: radost (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Miťo, vieš ja som iba strojár a Ty sa predsa len...
    vyznáš lepšie v tomto odbore. Ale neboj to nie je z mojej hlavy, to som si prečítal na internete.

    Čo sa týka stavu najvyššej núdze, tak tá je tu po celý čas ato od čias veľkého Muftiho.

    Laco
    publikované: 10.02.2010 06:58:27 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. radost
    Viem, že keď toto tu zverejním, tak neviem, neviem či si Fico nevymení ochranku?!
    9.10.2009 som si na Fica počkal pred kultúrnym domom na Smetanovej ulici u nás v Košiciach. Ochrankárom som oznámil, že s Ficom chcem hovoriť osobne a aby ma prijal, tak som im ukázal moju knihu, ktorú som mu chcel venovať (aj som mu ju venoval). Hneď si knihu prezreli, či v nej náhodou nemám ukrytú voľajakú zbraň, no najviac som sa pri tom v duchu pobavil, že akí sú sprostí, lebo keby som vtedy bol chcel ublížiť Ficovi, tak takú príležitosť akú som ja mal, - to sa jednoducho len tak ľahko nevidí, možno v nejakej komédii -, ale pri takých pripečených ochrankároch ako má pán premiér, tak toto je možné. Totiž ja som mal môj bicykel opretý v blízkosti vchodových dverí kulturáku. Samozrejme na tom by nebolo nič mimoriadne, ale na bicykli a na jeho nosiči som mal v stojatej polohe uviazanú škatuľu od topánok, tá mi poslúžila k tomu, že som mal k nej upevnený protestný transparent, aby si Fico pri vystupovaní z auta ihneď všimol, že kvôli čomu s ním chcem osobne hovoriť. (Asi sa nemýlim, že už tušíš, že prečo to spomínam). Jednoducho tých pajácov ani nenapadlo, a ani si to vôbec po celý čas (2 hodiny), čo som tam bol, tak si to neuvedomili, že keby mi skutočne nezáležalo na živote, tak mi stačilo v tejto škatuli umiestniť bombu a letíme tam všetci do pekla aj s celou budovou. (Píšem do pekla, lebo s takým hriechom by som sa do neba určite nemohol dostať.)

    Laco

    publikované: 10.02.2010 07:31:38 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Jsi frajer Laco.
    Když jsme školili některý lidi na zónovú ochranu a osobní obranu, tak se ukázalo, že vůbec nic nevědí vo typologii. A je to vo tom. Nemůžeš dát dolu každýho, koho potkáš. To nejde, člověče!
    Musíš se umět vcítit a vodhadnout, jestli je to nějakej hajzl, co chce panu premiérovi ublížit. Na kolo se vyprdni,dneska se vyhazujou do luftu lidi na tržnici nebo před Parlamentem úplně jinak!
    Ale byli dobří. Odhadli Tě správně. Jsi hodnej člověk:-))))
    publikované: 10.02.2010 07:45:52 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  6. Miťo
    Oni ma síce odhadli, ale vieš si predstaviť ako bude peniť Fico, keď sa táto správa dostane do jeho uši?

    Laco
    publikované: 10.02.2010 08:26:25 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014