Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Som fakt psychicky labilna?

Vraj ano ...

Teda ... nooo ...

Ked som sedela u psychologicky a narozpravala som jej vsetky tie chutovky o mojom otcovi ... Povedala po cca 15 minutach, ze som psychicky labilna. Ok chapem. Ved otec sa parkrat pokusil o sebevrazdu a mna trapi uz velmi dlho bolest noh, ktora sa akosi medicinsky neda vysvetlit. Mozno tomu fakt vsetko nasvedcovalo. Dala mi antidepresiva - jedni rano, druhe večer ... Sla som odtial zmierena so vsetkym. Este vecer som si dala jednu tabletku ... rano som mala problem vstat a cely den som mala pocit, ze ked ja otocim hlavou ... obraz ide par sekund potom ... Nechala som tabletky tabletkami, psychologicku psychologickou a kaslala som aj na bolesti ..

Keďže mi bolesti ale nadalej spavat nedali ... sla som za neurologickou, ktora zahlasila, ze mi da antidepresiva, lebo si bolest moc beriem ...

No a teraz mi to dokonca povedala aj homeopaticka ...

S odstupom asi 2 rokov som totalne zmatena.

Fakt som psychicky labilna? Co to vlastne znamena? Mam toho za sebou pozehnane ... no nikdy som nehystercila, nenervacila ... Snazim sa brat vec s odstupom a mozno sa mi to obcas nedari. Mozno obcas vybuchnem ale skrotnem ...

Nikdy som nemala chut skocit z okna, utopit sa, podrezat si zily, vzdy som chcela a chcem veci riesit. Prist im na "koren" a vyriesit ich.

Tak ako to je potom?


Ja som | stály odkaz

Komentáre

  1. Potom je to o tom, že si normální a bolej Tě nohy!
    Jestli nekecáš. Ale tuším, že asi né, jinak by jsi vo tom nepsala.
    Moje babička, co už je hrozně dávno v nebíčku, tak ta mi kladla na srdce: Nelez k dochtorovi, pokaváď nechceš bejt nemocnej! Vono je to vo tom, tělo si řekne, co potřebuje. Vem si, že některý maminy lízaj zeď, nebo maj chuť na jahody s feferonama!
    Poslouchej své tělo a nepotřebuješ doktora. Nech je těm, co maj rakovinu nebo žlučník bolavej.
    Nepotřebuju je už roky a žiju. Mám problémy jako každej, ale vylížu se z toho sám:-))
    publikované: 25.12.2009 17:49:25 | autor: Mito (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. milá riverka!!!
    kašli na to...s boleťami nôh žijem od detstva, som taký hlásič zmeny počasia...ako malej mi mama dávala acylpirín, ale t toho sa zbytočne človek potí a prd pomáha...antidepresíva treba brať skutočne len v závažných prípadoch, majú kopu vedľajších účinkov a zbytočne si zaťažíš organizmus. Pomáha otužovanie a šport. Aj keď už nejak extra nešportujem, najo´ľúbenejší je u mňa vo forme rýchlej chôdze, ideálne po kopcoch, po lesoch. Stačí len sledovať zmeny počasia, niečo mi hovorí, že ťa to tiež postihlo. Takých ja na svete veľa...jednoducho s tým nič nenarobíš, len sa tie pocity môžeš naučiť ovládať. A kúpanie ak počasie dá, tak pekne od konca apríla, len treba meniť plavky, nezostať v mokrom....Najlepší liek je vybrať si druh vyhovujúceho pohybu....prajem ti veľa síl a lieky šup do koša!
    publikované: 25.12.2009 18:22:12 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  3. tiez pridam svoj nazor
    Suhlasim s Mitom aj s Matahari :)
    publikované: 27.12.2009 07:38:33 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014