Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Človek milión- L

L je dievča. Nie veľmi pekné, ani veľmi škaredé, také normálne. Chodila na základnú školu v Bratislave, potom prešla na gymnázium a našla si partu dievčat, ktoré sa stali jej najlepšími kamarátkami, ako to už býva. Stredná škola bola plná zážitkov, odporu proti autoritám, pitiu alkoholu, pocitu dospelosti a dôležitosti, lások a spoznávania svojho aj cudzieho tela, seba samého a ešte aj všeličoho iného.

Problém L bol ale v tom, že nebola ani pekná, ani škaredá, pričom jej kamarátmi boli väčšmi pekné ako škaredé. A tak oni prežívali svoje lásky, flirty, smskovanie do zbláznenia, motýliky v bruchu, ten pocit "špeciálnosti a výnimočnosti", dávania a dostávania kopačiek. L mala tiež jedného frajera počas strednej školy, ale ten nebol veľmi dobrý, skôr zlý a tak sa k L aj správal.

Prišla výška a všetky kamarátky L prešli z takých občasných lások do lások väčších a z týždňových a mesačných vzťahov do vzťahov niekoľko ročných. L sa zatiaľ zaľubovala, platonicky obdivovala a potrebu psychickej blízkosti kompenzovala blízkosťou fyzickou. Pila a chodila na žúry. A potom sa to stalo- prišiel On. Aj keď zo začiatku on veľmi nevedel, či chce byť On a skúšal všemožné vyhýbky, nakoniec to predsa len vyšlo a z jeho sa stal plnohodnotný On. A L je teraz už len Ona.

A kopačky plné otázok a nedorozumení nakoniec konečne aj ona dala. Ale nie frajerovi, ale kamarátkam.


Ľudia okolo mňa | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014