Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Legion.cz - dobry napad, zle prevedenie

Zahral som si legion.cz a dosť veľa z toho ma nepotešilo.

Pomerne dávno ma upozornili na damokles.cz, založil som si tam konto a vyskúšal to. Keďže som tam prišiel až v čase, keď bola táto virtuálna realita pomerne rozbehnutá (rozumej, už bežala dlhší čas) a teda všetci čo tam prišli predo mnou mali veľký náskok, tak to bolo dosť demotivujúce. Zároveň celé to bolo postavené na tom, že sa tam MUSELO chodiť stále, inak identita vykapala.

Pri tvorbe legion.cz sa autori z toho pravdepodobne poučili a po pár týždňoch sú všetci opäť na začiatku. To ma dosť prekvapilo. Jedného dňa som sa nalogoval a môj štát nebol, musel som si ho založiť znovu a všetko hrať odznova. Naučil som sa pár vecí, ktoré vedú k efektívnejšiemu využitiu jedného kola. Hra sa však v každom ďalšom reloade "vylepšuje", menia sa pravidla. Občas k lepšiemu, občas k horšiemu. Jedno z obmedzení, je tzv. protektorát, teda akási ochrana pri rozbehu. Nesie to v sebe i určité obmedzenia (napr. počet založených miest a teda celkovo možnosť expandovať). V posledom reloade sa v tomto smere pravidla oveľa pritvrdili. Je nutné splniť pomerne prísne kritéria. Pribudla však "komerčná" skratka, poslať za 30Kč SMS a tak si to zjednodušiť. (podobné vylepšenie identity bolo i v damoklese, pokiaľ ma pamäť neklame) Hneď na začiatko to nemalo význam, lebo kto by zbytočne platil a prínos, keď je človek sám bez protektorátu a má málo miest je nulový. Nikdy som za podobné služby neplatil, tak som si vravel, že to aspoň raz skúsim. A hneď také fijasko.

Po odoslaní SMS sa nestalo zhola nič. Moja "autorizácia" neprebehla. Keď som odpísal na e-mail, ktorý som dostal ako autorizačný e-mail zo systému, neprišlo nič. Na stránkach www.legion.cz nie je žiaden e-mail ani telefonický kontak. Na stránkach TANGER interactive s.r.o. (autora hry) je to rovnaké. Napísal som do diskusie, ktorá nesie názov ohľadne hlásenia chýb a rovnaké ticho.

Obávam sa, že jediná možnosť je v pondelok začať pátrať po adrese na ochranu spotrebiteľov. Už len samotný fakt, že na stránke nie je absolútne žiadny iný ako poštový kontakt je zarážajúce!!!!


net | stály odkaz

Komentáre

  1. Problem a podvod
    Chcem sa obratit s problemom na vasu spolocnost. Dlhe roky ( asi 2 ) hram jednu z vasich hier Damokles. Mam tam nick Beck proste som tam naj naj skoro vo vsetko resp. bol som tam naj naj pokial mi niekto nenaheckoval moj nich a zistil heslo a zmenil ho. Dal som do toho uz dost vela penazi mozno 100 000 kč je mala suma asi viac. Preto sa obraciam na Vas sprosbou o pomoc. Dakujem
    publikované: 16.07.2006 23:32:47 | autor: Bohumír Luzar (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Damokles nie je nasa hra
    Musim Vas sklamat, ale damokles nie je nasa hra. ja som o nej pisal len preto, ze som ju sam skusal...
    publikované: 16.07.2006 23:40:56 | autor: wa (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014