Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Biela uchyláčka

Jedným z najlepších miest na svete je pre mňa voda a teplo, v našich podmienkach to teplo obvykle nahrádza sauna, voda je premenná - more nemáme, tak je to jasné – jazerá, bazény, plavárne... mláky..., mláky nie, ale keď som bola malá, cachtala som sa potajomky ručičkami a možno aj nožičkami aj v nich.

Voda + teplo je najlepším miestom pre moje telo i môjho ducha. A tuším aj dušu. Zažívam tam úžasnú škálu privátnych dobrodružstiev. Výborne sa tam zrelaxujem, uvoľním, oddýchnem, nabijem, poteším, namočím, vypotím, osviežim, vystraším, zmätiem, vyfobičím, no hocičo tam ja robím, mám a zažívam. Aj sa tam skvele pobavím, aj so mnou sa tam skvele pobavia (hádam) a keby som bola nezávislý divák a nie aktér, tak by som sa skvele bavila aj na mne, to vtedy, keď nie som divák, ale aktér a práve sa príliš nebavím, lebo panikárim, alebo stváram nejaké z toho vyplývajúce blbosti.


Mohla by som opísať mnoho skvelých pocitov, čo tam zažívam, lebo s ich pamätám a čerpám z nich aj keď tam nie som, ale od poslednej návštevy všetky tie pocity prebíja spomienka na jeden moment, či presnejšie povedané monument. Neviem prečo, moc sa mi to nepodobá, ale v širších kontextoch to pre mňa vlastne vôbec nie je netypické.


Jediné, čo ma tam otravuje, sú ľudia. Je len pár ľudí, ktorých znesiem ako svoj doprovod. Zvláštne, kedysi som si nevedela predstaviť, že by som na také miesto mala ísť sama. Vždy v spoločnosti, alebo partii. Keď som ale pochopila, ako tam nádherne môžem byť sama sebou a sama so sebou, zistila som, že spoločnosť je mi na tomto mieste na príťaž. A ruší ma z mojich kruhov a mojich „športových“ plánov a mojich meditácií. Tá sloboda, že si tam sama floatujem ako chcem, kde chcem a kedy chcem (až na tých ľudí, čo mi zavadzajú), je skrátka skvelá a hmatateľná.


Dnes nebudem popisovať ako riešim večnú spartakiádu, že plavky hore, plavky dole, plachta hore, plachta dole a sprchy bez mužov a ako nemôžem nájsť svoju skrinku v šatni a vreckovky na brehu a strácam sa v rôznych chodbách a katakombách a preliezam turnikety, keď štrajkuje prístupová karta a chodím sa „opravovať“, keď mi drbne nejaká telesná súčiastka a etc, etc.


Stačí vedieť, že posledná návšteva ma dostala do silnej eufórie, v celom objekte bolo tak neobvykle prázdno, že moja duša skoro neustála nápor kokteilu šťastných hormónov, ktoré pre ňu mozog vyplavil. V bazéne žiadne zrážky, dokonca som mohla nacvičovať potápanie, whirpoolka taká prázdna, ani živáčika, že som slobodne zhodila plachtu pod ktorou neboli plavky a žblnk do gejzíru bubliniek a horúcich prúdov. Na rade bola veľká sauna, obvykle naplnená, skôr viac ako menej. A tentoraz bola PRÁZDNA. Vliezli sme do nej s mojim spoločníkom a prekvapene a očarene si to vychutnávali. Neuveriteľné, tá prázdnota, skoro orgastický zážitok pre mňa. Problém bol ten tých 95C, čo mala, možno to bol ten dôvod – vyľudnenia. Aj spoločník sa rýchlo odobral, nie je to saunový typ.


Osamelá v saune, zababušená v plachte, natiahla som sa, upravila plachtu pod sebou na horúcich laťkách a vyžívala sa. Spomenula som si na to, ako sa tam furt pretŕčajú nahatí chlapi (u niektorých objektov to naozaj nevadí, nenápadne ich galeristicky študujem a umelecky oceňujem, ale u niektorých ma to až pohoršujúco irituje a hovorím si, že nemajú právo esteticky kaziť také prostredie a že by mali mať zrkadlo, čo asi majú, veď každý má a súdnosť... tú evidentne každý nemá) a trochu aj ženy, ale tých je menej a obvykle sú menej odhalené a menej vypracované, mierne povedané. A napadlo mi, že ak to nerobia z čírych exhibicionistických dôvodov, bude za tým iný dôvod – trebárs, že je to príjemné. Tak som si povedala, že to je skvelá príležitosť, aby som to otestovala. A poodhalila plachtu z môjho hrudníka. Áno, bol to nový, iný pocit, oproti odhaleným rukám, ramenám, tvári, vlasom a členkom. Skúmala som ho a vychutnávala, keď som zbadala za temperovanými dverami mohutnú, krásnu, elegantnú siluetu takú tmavú, až mi prišlo, že by to mohol byť černoch. Až doteraz som si bola istá, že zvonku za tie dvere moc nevidno, spomenúc si na to, ako vždy pár milisekúnd skúmam a odhadujem zaľudnenosť tejto sauny. S ich otvorením som si rýchlo nahrnula plachtu na hrudník a dnu vstúpil s priduseným smiechom ten...ten úkaz. Tváril sa pobavene a vyžarovala z neho zvláštna skromnosť a decentnosť človeka, ktorý nechcel spôsobiť rozpaky, ale situácia je taká komická, že sa nemôže udržať a zachovať neutrálny poker-face. Nešlo to, začala som sa hanblivo (veď som to bola ja, kto bol nachytaný) a pobavene (lebo ani mne to nešlo zadržať) chechtať i ja.

Vy sa hanbíte?
Áno, ešte nikdy som nebola v saune bez plachty, dnes som si chcela urobiť premiéru, keď je tu tak prázdno a … a Vy ste mi to prekazil!
To mi je ľúto, omlúvam sa, to som nechcel, ale nech sa páči, ja si sadnem chrbtom, aby som Vás nerušil a môžte pokračovať... a s milým úsmevom a veľmi spôsobne a vkusne spracovaným pridusenochechotom sa postavil z miesta, kde sa zložil, zamieril ku ležiacej mne a koxo, rozvinul priamo na lavičke podo mnou torzo svojho mramorového tmavého tela, ako dosadol a oprel sa lakťami o stehná. Ku každej končatine a vôbec všade (hopľa, skoro všade, ale nie preto, že by to tak nebolo, ale preto, že neviem, či to tak bolo, zas mi treba uznať, že som bola zaskočená a nestihla som zmapovať všetko) si pridajte prídavné meno, že „vypracované“, ja nemusím, ja som to videla. Čo som si mohla viacej priať na relax? Už iba to, byť tam sama. Ale tento človek ma príliš nerušil. Naopak, poskytoval mi lepší výhľad ako nejaká plazma, ktorá našťastie, v saune nie je a poskytoval mi important informácie, ktoré som z neho ťahala, typu, že kedy je v objekte najprázdnejšie. To je dobré zistiť od domicilov, he, on je tam vraj každý deň, tak sa celkom vyzná.

Vy nemáte rada ľudí?
No, ja sa im vyhýbam, nemám ich rada, mám z nich strach, ale to je môj problém, to s Vami nič nemá, dodala som, lebo mi čojaviemprečo napadlo, že by mohol myslieť, že som rasistka a kravka, čo sa bojí byť v saune sama s černochom.


Ten chrbát, tie ramená, tá silueta, čo podo mnou spočívala, ach, to by ste museli vidieť, začalo mi byť ľúto, že je tam v ten deň tak vykúrené a ja začínam byť dizzy, lebo sa vyvíjala celkom milá a zábavná konverzácia a ja som si ju nechcela pokaziť tým, že by som pri zliezaní z môjho saunového bydielka a vyliezaní zo sauny odpadla a zložila sa na drevenú dlážku. Tak nacvičené zas tieto pády nemám. Rovnako ako odpadávanie na verejnosti.


Práve, keď sme sa spiklenecky dvojhlasne smiali, normálne to bol že black&white smiech a možno aj man&woman smiech, tak začudovane a vyjavene vstúpili dvaja mladí bieli borci a zarazene, normálne s hlavou vbok si nás prezerali.

Pche, to už je moc ľudí na to, aby sme sa mohli nerušene baviť a smiať a moc teplo, aby mi nedošlo nevoľno a nezatočila sa mi hlava. Nechcela som nikoho žiadať o pomoc, ale som navyknutá, že obvykle mi spoločník galantne podáva ruku a robí mi oporu v situáciách, keď je niečo vratké podo mnou a okolo mňa. Úplne bežné to asi nie je, všimla som si, že to nepraktikuje nikto okrem nás a že ľudia začudovane pozerajú, keď natiahnem (alebo príjmem podávanú) ruku, zľahka sa opriem, nadvihnem kúsok plachty, akoby to boli šaty s vlečkou a zostupujem dolu. V tej chvíli mi býva dosť jedno, ako mimozemšťansky to posobí, hovorím si, že furt lepšie, akoby som sa zamotala a hodila držku. V tej chvíli proste prijímam to, že som žena a ťažím z toho z iluzórneho ideálu, že ženy sú slabšie pohlavie a treba im galantne pomáhať. Treba. Práve tak na šmykľavých dlaždičkách a kachličkách a iných ťažších terénoch. Sú to dobré tradície, treba ich kultivovať. Zvlášť, keď už kondícia neni čo bývala a všetky chlapské prvky už nezvládnem a vlastne ani zvládať nechcem. Asi som sa zmierila s vlastným pohlavím, lebo čo.


Dosadla som na ľavičku pred saunou a referovala čo ma tak zdržalo, hrdinsky som tam vydržala fakt dosť dlho. Alebo aspoň relatívne dosť dlho. Chvíľu po mne vyšiel i on a zamieril do sprchy. Vidíš, môj saunový kumpán, ukázala som spoločníkovi nenápadne, ochkajúc, vidíš tú figúru? Oh, to mi hovor, je úžasná, pritakal mi, nikto, okrem black guys nemôže takú dosiahnuť. Zo sprchy teraz na nás svietil čierny ebenový zadok, na ktorý som sa chtiac-nechtiac zamerala, pretože predsa len, chrbát som si už vyobzerala v saune. Myslíš, že to nie je nevhodné, očumovať ho tak aj keď to nevidí? Ale nemôžem si pomôcť, je to fakt dielo!, skúšala som si ospravedlniť svoju nediskrétnosť a fascinovane zavesený pohľad. Zreportila som aj milé chovanie toho čierneho boha a opäť sa mi dostalo výkladu o ich skvelých a kultivovaných ľudských vlastnostiach. Asi sa mi nemalo dostať. Lebo dneska sa vyslovene teším, či ho tam zase nestretnem a keď nie dnes, tak hádam niekedy nabudúce.

Ballans motto:
Bože, drahá, ty si úchyl
zavolaj do blázinca
a požiadaj o príchyľ.

 


Len tak | stály odkaz

Komentáre

  1. "Vypracovaní" muži
    sú vo väčšine prípadov dosť duchovne jednoduchí
    ale si ty zažila výnimku, je to len k dobru,
    veľa tých výnimiek nie je
    publikované: 23.04.2011 19:06:57 | autor: lorelei (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. A nikdy nedokážem
    pochopiť, čo žena môže vidieť na chlapskom zadku
    veď to môže zaujať najtiaž homosexuála, ale ženu ??

    No vysvetli mi to, prosím
    publikované: 23.04.2011 19:08:50 | autor: lorelei (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. lor,
    to samozrejme viem a trpim adekvatnymi predsudkami.preto je to mily zazitok,ak sa zadari stretnut telo+ducha v jednom a de facto je jedno o ake pohlavie ide,vdacne sa pokocham na oboch dielkach prirody,kedze nejde o moc beznu zalezitost.

    ad zadok muza - to mi je zase jedno o aky objekt ide,vnimam to esteticky a ked vidim krasny tvar,proste mi je jedno,ci ide o zenske,ci muzske pozadie.tvary ta skratka uchvatia a ked su pekne designovane,nezalezi na pohlavi,aj ked by sa dalo povedat,ze zenske zadky su pritazlivejsie,nadhernejsie tvarovane,neni to tak,ak porovnas nevydareny,alebo priemerny zensky zadok a prirodou,ci fitkom vytesany zadok chlapsky,pripustis,ze tie linie su proste uchvatne,dokonale a nechas sa unasat obdivovanim.vobec to neni tazke,skratka na seba nechas posobit krasu a dokonalost prirody a zbavis sa predsudku,ze obdivovat panske zadke je vyhradene len gayom... ale pls,neobmedzuj sa len na zadok,tych linii, ktorymi sa mozes kochat,maju daleko viac...
    publikované: 24.04.2011 00:49:13 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  4. bonnie
    si ty moja krvná skupina, čo ocení krásu, a krása ducha i tela v harmónii sú nádherný zážitok a nie prežitok... a sexi zadok mužský je náhodou super!..a fertich! a nie si úchyláčka! si iba labužníčka...:-)))
    publikované: 24.04.2011 09:31:19 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  5. hm,
    mh,to bol preklep v nadpise,ale nechala som ho,lebo som sa zamyslela a vymyslela,ze sme labuznicke uchylacky.ak nam bude niekto nadavat,aspon si dolame jazyk:-))ale ja som uchylacka,musim povedat,vcera mi vliezla do prazdnej virivky skareda zena,mala si vidiet,jak som z nej vystrelila.az mam pocit,ze diskriminujem nekrasu:-)
    publikované: 24.04.2011 12:48:14 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  6. :)
    po dlheeeeeeeej dobe ale zasa aspoň vynahradené bohatou dĺžkou zabespečenou detailným opisom situlácie :)
    publikované: 24.04.2011 20:48:16 | autor: pamp (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. hihi
    nie, celkom dobre ťa chápem, lebo nie sú na svete škaredé ženy, sú len také, čo sa nevedia o seba pekne postarať a upraviť a to chce disciplínu, no a tie pohodlné a nedisciplinované.... takže ok...:-))
    publikované: 25.04.2011 10:30:17 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  8. Bonnie
    No najskôr že ups, to je dĺžka. Potom som sa rozčítal a zistil som že je to také saunové. Veru niekedy som sa pristihol že by sa aj potiť patrilo. A to sa mi nepáčia mužské zadky :)
    publikované: 25.04.2011 11:52:05 | autor: believer (e-mail, web, autorizovaný)
  9. pampo,
    ani neviem,ci to bolo "grafomanskym"pretlakom,alebo obavou z tvojho neuspokojenia:-))

    MH - tato bola,aj spolocnik o par sekund vystrelil,vystrasila aj jeho:-)o nediscipline a pohodlnosti mi radsej nehovor,vysledky tohto sa uz prejavuju aj na mne,hovorim si,zatim dobry,ludkovia neutekaju - ale to pride,ak nezacnem nieco robit:-))

    Bel - patrilo,prichadzam tomu coraz vacsmi na chut,az sa mi zda,ze by z toho mohlo byt hobby...pravda nezalezi na tom,ake je obdobie?pocula som,ze to sa hodi iba v zime,ale ja myslim,ze kludne aj v teple sa moze saunovat...?...pacia sa ti aspon zenske?ja sa priznam,ze mne sa lubia aj detske - ked vidim nejake mimco s rozkosnym zadockom,hned by som ho umagala,ten vankusikovsky tvar si to priam pyta a vyzyva k tomu:-)))
    publikované: 25.04.2011 12:32:04 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  10. Bonnie
    Tak ženský zadok to je iné kafé:). To sa už dá zhodnotiť, pochváliť a pokračovať v pozorovaní. No čo sa saunovania týka tak v tom som barbar. Jedine čo som okúsil, bola para na plavárni a ani tam som dlho nevydržal. A saunovania sa bojím čo sa nahoty týka. Možno ešte tak sauna pre dvoch. Ale masová ma neláka. Asi by som bol po uši do plachty :)
    publikované: 25.04.2011 12:53:47 | autor: believer (e-mail, web, autorizovaný)
  11. bel,
    v saune sa daju najst:-)inak,para je super,ja ju vzdy striedam so suchou.nahy nemusis byt,len nesmies mat plavky,s uterakom,plachtou by si to zvladol,za predpokladu,ze by si vydrzal tych,co s plachtami a uterkami len zamavaju,ked si ich odkrucaju a pokladaju vedla seba,ci pod seba...no a az po usi by ti asi plachta nevydala,to som este na nikom nevidela,ani na sebe a ze sa teda halim:-))
    publikované: 25.04.2011 14:20:28 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  12. Bonnie
    Ako by mi plachta po uši nevydala? Zoberiem plachtu z postele a tú aj cez hlavu pretiahnem .. a potom už len saunujem:)
    publikované: 25.04.2011 15:19:25 | autor: believer (e-mail, web, autorizovaný)
  13. som
    chcela na to,ze keby si bol kratky,tak by to slo,ale potom mi napadlo,ze by si ani nemusel byt,aby to slo,lebo myslim,ze domace plachty su vacsie ako tie co fasujes v saune...vyskusam,len si musim zaistit navigatora,ked budem az nad hlavu v plachte,ze aby ma posuval spravnym smerom,lebo mam neblahy pocit,ze uvidim h...o takto zababusena:-)
    publikované: 25.04.2011 15:41:24 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  14. Tak sa dobrovoľne hlásim
    za navigátora. Hlas mám, pravú a ľavú stranu si často nepletiem. Len neviem či pri náhlom kontakte s krátkou prípadne spustenou plachtou nespanikárim a nezadám nesprávny smer :)
    publikované: 25.04.2011 15:48:41 | autor: believer (e-mail, web, autorizovaný)
  15. :-)))
    vies si predstavit dvoch vypanikarenych na takom mieste?:-)) pekloooo,vsetko by lahlo rehotom:-))
    publikované: 25.04.2011 15:59:01 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  16. a vieš si predstaviť
    prekračovať rehotajúce sa telá a pritom hľadať únikový východ? :)
    publikované: 25.04.2011 16:05:18 | autor: believer (e-mail, web, autorizovaný)
  17. praveze
    vieeeeeem:-)tento scenar raz musime niekde naaranzovat...len si asi budem musiet zohnat pampersky:-))
    publikované: 25.04.2011 16:28:04 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  18. Načo pampersky?
    Plachtu budeš mať posteľnú a vlhko tam bude tak či tak, pár kvapiek cvrknutých sa stratí :)
    publikované: 25.04.2011 16:39:24 | autor: believer (e-mail, web, autorizovaný)
  19. Vďaka za inšpiráciu, Bonnie
    tak až sa vrátim z nedobrovoľného výletu, už viem kam si to môžem namieriť :-)
    apropó, lorelei → duchovne jednoduchí muži, sú najužitočnejší pre ženu, a ver, že viem o čom hovorím, taký duchovne zložitý chlap, vie dať poriadnu "facku", napokon v jednoduchosti je krása :-)
    publikované: 27.04.2011 11:46:21 | autor: Derechura (e-mail, web, autorizovaný)
  20. beli,
    mas to vyskusane?:-))
    publikované: 27.04.2011 12:35:58 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  21. derechurkaaaa
    vitaj v saune,moja:-)))bude sa ti tam pacit,ja medzitym zistim uradne hodiny toho zazraku a pojdeme spolu:-))
    s tym komentom pre lorelu mas pravdu,ak aj nie su,je dobre,ak to aspon predstieraju,zrovna tak ako baby,lebo v jednoduchosti je fakt krasa:-))
    publikované: 27.04.2011 12:39:57 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  22. tak, vidím že to musím
    čítať po kúskoch... prvú tretinu mám za sebou... tak čakám kým sa pimpulo skľudní :D

    ech zvládol som to :D
    Vidíš ja som sa ešte nesaunoval s černoškou... ale asi by som ani nemohol, lebo by som sa nezdržal a myslela by si že som úchyl... a mala by pravdu :D... ale predstava je to zaujímavá
    publikované: 27.04.2011 13:16:14 | autor: Iviak (e-mail, web, neautorizovaný)
  23. icko,
    ani ja,ale to urcite pride,aspon dufam,keby bola taka krasna mramorova ako moj cernoch,tak tam proste vydrzim aj ked sa uvarim,lebo ten vyhlad proste stoji za to:-)))
    publikované: 27.04.2011 13:27:32 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  24. Bonnie,
    ja ti blahoželám! Tak riedko zaviešaš a tak nahusto informácie podávaš! A ako dychtivo som ich čítala. Aj kŕč v sánke som skoro od úsmevu dostala.
    Píšeš, že sa okrem iného vo vode nabiješ-nemyslíš elektrickým nábojom? Nevznikajú okolo teba skraty? To sa len nabíjaš elánom, dobrou náladou, vláčnou chôdzou a jedlom, po toľkom vylačnení.
    Aj ja sa pri tebe dobíjam ne/známymii výrazmi==floatujem== neviem či myslíme to isté, no skús vysvetliť.
    Mňa na mužoch očarujú predlaktia. Je to normálne? Myslím, že by som mala začať od tých zadkov. Lenže, ja nechodím do sauny a po vonku sa veľa zadkov neukazuje, tak mi aj tie predlaktia stačia. A ešte keby boli horkočokoládové , ako trebárs Lewisove.
    Ďalším pozitívom je, že sa tešíš na ďalšie saunovanie s ebenom. Len čo tvoj spoločník? Pôjde s tebou, alebo ho pre istotu necháš doma, aby zbytočne neperlil, aj keď obľubuješ perličkový kúpeľ?
    publikované: 28.04.2011 20:38:59 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
  25. vas:-)
    skraty okolo mna vznikaju,aj vo mne,dokazem vyradit skratom spotrebice,aj seba:-)...dobijam sa tam vsetkym moznym,ale dost sa vybijem z tekutin,takze moja prva cesta s este mokrou hlavou vedie do pubu,kde niekedy neostane len pri pive,lebo sa vybijem aj z pochutin...dost blbe na liniu:-(
    ponala som to vo vznasajusom sa zmysle,ale vystihuju to i ostatne vyrazy viz:http://translate.google.cz/?hl=cs&tab=wT#en|sk|floating - vyplynulo to tak na teba?:-)
    je to normalne,predlaktia su tiez dobry objekt:-))ktoreho lewisa mas na mysli?:-)
    ebena som odvtedy nevidela,ale zas na druhej strane,ked som tam prisla,zabudla som,ze som dorazila s umyslom ho stretnut,nejak som sa rozptylila dalsim dianim a tiez tym,ze cim je vonku vacsie teplo,tym viac vykuruju sauny,to sa potom aj z hlavy vykuri vselico.takze len dufam,ze aj ked ho nebudem vyhliadat,bude opat taky neprehliadnutelny,ze ho identifikujem:-)spolocnik chodi,lebo vie,ze vzdy ked ma vysle samu,tak sa tam nedostanem,tak sa obetuje a doprevadza ma:-)musim sa ho zastat pred tym zbytocnym perlenim,ked totiz zaperli,tak to stoji za to a perli,nastastie,casto,takze som vysmiata jak mesiacik a nestiham sa stresovat okolitym zaludnenim.vcera sme pri saunach obdivovali jeden velmi zaujimavy zensky zadok,nazvali sme ho samurajsky,uz neviem preco,asi preto,ze velmi rychlo rotoval medzi saunami...a tiez bol vynimocne prazdny bazen,tak ma ucil nove plavacie a potapacie techniky,ak to takto pojde dalej,pristupime aj ku skokom.ak by to s nimi nevyslo,tak uz sem nic nezavesim,lebo ako by som mohla,ak sa nevynorim?pod vodou sotva dycham,keby som tam mala este pisat,tak to uz si ani neviem predstavit...:-)
    publikované: 29.04.2011 15:07:53 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  26. Bonnie,
    začnem od zadu-opováž skákať hlavičku. keď skočíš nohami a nie hlavou, určite sa vynoríš. A okrem toho, načo máš tam toho perliveho? asi aj na lovenie, nie len na tvorbu perličiek, aj vodových.
    Lewisa som nemyslela toho riflového, ale toho, čo výborne behal /možno sa to ako malý v gete naučil/ a skákal do piesku. aj tromi skokmi. teraz už vraj skáče iba do reči. ke´d mu dovolia.Tomu Carlovi.
    A čo sa týka floatu - ty plávaš a nič okrem vody sa na teba nelepí, ale! keď pláva sklo, premení sa na zrkadlo, lebo pláva v kovovom bazéne. Len prosím, teraz netúž zrkadlom stať sa, lebo by si mohla sublimovať.
    Ja sa veľmi radujem, keď vyskratujem "nem ľudí " z rečí, z môjho okolia. Možno i tu niektorých.
    Ja ťa tak rada čítam, takže žiadne nedýchanie pod vodou a písanie sem na blog. prosím, prosím....
    publikované: 29.04.2011 17:41:11 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  27. vas,
    lenze voda je jedno z mala miest kam neviem skakat po hlave.mala by som sa to uz dakedy naucit ved sa mi to moze dakedy zist a tiez hrozi,ze raz moze byt neskoro ked s tym zacnem...perlivy mi to predvedie,vysvetli,som si ista,ze to si postup budem moct vyobzerat nad vodou,vo vode i pod vodou,ale dost pochybujem o tom,ze by bol taky vynaliezavy,aby nasiel sposob,ako mi bude davat zachranu,vies,jak sa to napriklad robi pri preskoku cez kozu...a keby to nevyslo a prichlostila som ho,kto by so mnou chodil vyhliadat ebena?:-)on ma v ramci doporovodu vela uzitocnych funkcii,napr. ma vzdy caka kava v prijemnej pozivatelnej teplote,kym sa vyhrabem zo satne a najdem spravne exitove dvere.keby sme mohli pouzivat spolocnu satnu,urcite by som bola vonku o par minut skor lebo ma aj lepsiu orientaciu nez ja:-)
    jaj,tak ten?no,hm,velka skoda,ze ten sa v mojich galeristickych sprchach nepohybuje.to by som pohotove naklusala vyobzerat si /nielen/ jeho predlaktie:-))
    to neni ziadna pravda,ze sa na mna nic nelepi okrem H2O,plavky sa na mna lepia,vselijake plavajuce koncatiny o mna zavadia a keby rychlo nezdrhnem,isto sa na mna prilepia a tiez dalsie serepeticky,co sa vyskytuju vo vode-okuliare,plutvy,tie snurky,co rozdeluju drahy,plavajuce dosky,atd.pretoze som akasi nepotopitelna,nelepi sa na mna dno bazenu,ale da sa to povazovat za vyhodu,ked je to moj potapacsky ciel?:-)chcela by som vidiet premenu skla na zrkadlo,aj zrkadlom sa stat,aj sublimovat...zatial sa mi dari len to posledne...:-)
    jj,to je prikladne hobby,ale si tak pokrocila,ze dokazes vyskratovat i sama seba?ja hej,ale moc sa za to nechvalim,hm,vlastne vobec,taka samodestrukcia,pche,je nebezpecna a neefektivna:-))
    ze vraj,ked koza prijima O2,tak by sme mali vediet dychat aj pod H2O bez pouzitia dalsich organov-neviem presne ktorych,lebo prakticky v tom znacne tapam a moc mi to nejde,co je ale skvele,lebo potom dobre vidno kazdy progres:-))
    premyslam, co ma tam este vyraznejsie poslednu dobu zaujalo...snad penisy,ale koho by bavilo to citat...?:-)))
    publikované: 29.04.2011 18:21:01 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  28. Bonnie,
    zasa od zadu-tak najprv čítam koza príjma kyslík...a rozmýšľam , či tá od Jalovca, keď som si uvedomila, že chýba hokejkové zmäkčovadlo a potom zasa penisy-prepáč, že ťa opravujem, ale po česky peníze a o tých veru nie je zábava čítať. Ak som zle prečítala a je tam to, o čom by som aj rada prečítala, tak popíš, veď o ebenových sa kadečo povráva...
    samu vyskratovať dokážem obdivuhodne ľahko a hlavne vtedy, keď musím voliť slová, ktoré ťažšie opúšťajú dutinu ústnu a vtedy to vyzerá,teda počúva sa, akoby som bola retard, alebo retardér?
    Extrémom bolo, ešteže v ranej mladosti, keď pri rysovaní som sa opýtala , či musí mať matica dieru-dostalo sa mi veľmi výbojnej odpovede, že ak sa mám opýtať na kraviny, nech sa ani nepýtam. Tak mi vtedy odpovedal vtedajší sprievodník. Hnusák necitlivý(..)
    Hej, hej trošku zadrž! žiadnu sublimáciu! premenu zrkadla ti nemôžem zaistiť, museli by sme do Čiech cestovať a to neviem, či by sa oplatilo. Ale môžem ťa potešiť-ty si zrkadlo. Dobrej nálady, milých slov a tvrdého uzemnenia, keď treba. Nerozbitná, keď do teba búšia.
    V bazéne obtierajúce veci aspoň neublížia, pokiaľ to nie je nejaká upažiaca sa ruka. Alebo z tých penis gumené ostatky, ktoré by náhodne zablúdili.
    A keď sa chceš na dno nalepiť, tak chyť sprievodcu za nos, zavri oči, uši, ústa a nedýchaj aj ty. Potom možno preskúmaš aj dno. Len sa snaž byť vo vrchnej pozícii, aby si nebola telom sprievodníka udusená.
    Prilepené plavky, pastva pre oči -na moje možno iba údiv, či tam mám i výrobok z Matadoru?!
    K tomu skákaniu po hlave-vidím, že si ako ja. Aj ja sa tlačím hocikde hlava-nehlava, aj sa otlčiem, aj si poviem brzdi-vydrží mi to len krátky čas a vo vode mi hlava musí trčať, aby mi nič neušlo, aby sa mi nič neušlo, alebo aby mi ju nikto pod vodou nepodržal, lebo panika by svoje zohrala a ja by sa ku dnu pobrala.
    publikované: 29.04.2011 20:26:46 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  29. vas,
    ty si kolik:-))))citaj slovensky,nie cesky,teda pekne s dlznom:-)btw,koza od jalovca?pomoc,nedoslo mi,aka to ma byt koza:-)
    myslim,ze si spravne pochopila,ale zadanie,ake mi davas asi nesplnim,lebo do takych detailov som este neprenikla,mohla by som len tak obecne,zo saunovej galerie spravit report:-)
    s tym retarderom si to posunula este inam nez som mierila ja,ale hovadsky si to tym doplnila,diky,viem o com hovoris:-)
    tvoja maticova otazka ma dostala,viem si ju predstavit skor u seba nez u teba:-)a ze vtedajsi,to hovori za vsetko,nech mu je minulost lahka:-))
    urcite oplatilo,musi to byt inspirujuci pohlad,sla by som s tebou za tym aj do mongolska:-)a dakujem za to potesenie,potesilo,pobavilo,az dojalo,ale trochu si to idealizujes,len zopar ludkov oceni moje zrkadlo,castejsie vzbudzuje nevolu a strach,co je smutne a matuce:-)
    dostala som po hlave uz aj nejakou upaziacou rukou,fakt nemam rada vo vode ziadne okolite koncatiny ked na ne nie som koncentrovana:-)
    vo vode sa nemusim byt snazit hore,som tam prirodzenym sposobom,praveze sa nechavam zatlacat dole,ale obvykle ako guma vyletim hore:-))
    za ten zaver mas 1000bodov,draha!:-))))
    publikované: 30.04.2011 09:11:53 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  30. Bonn bónic,
    vďaka za vysokohodnotové ocenenie. bodlo by 1000, ale euríkov.
    Ja nič neidealizujem. Ja rovno stojím nohami, aj keď krivými, na zemi. Cíťim ťa z komentov, kto asi si.predstavujem si ťa ako levicu. A kto sú levice v prírode, si doplň. teplé slniečko, čo pretepľuje i zákutia zimných vzťahov. Strach môžeš vzbudzovať iba ak z pravdy, ktorú cez zrkadlo ukazujeaš.
    Ha! Do Mongolska! S tebou sa teším! Radšej by som ale išla tam, kde aj voda tečie z neba, nielen slnečné lúče. Ale čo by sme tam robili? Po stepi sa túlali, jaky chovali a spievali? Tú o tej koze: Uvázali kozu, u tr tr tr, u tr tr tr, u tŕňa. Ona sa im v noci u tr tr tr , utrtrtrt utrhla....Vysoký Jalovec.....
    publikované: 01.05.2011 20:27:48 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
  31. Bonnie,
    publikované: 01.05.2011 20:31:16 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
  32. vas,
    aj mne by bodlo a tiez skor eurasov nez cukakov,sak ide leto...:-)hodnotenie si zasluzis,ved nemusis byt hodnotena len ako tupec,no nie?:-)s tou selmou si to trafila,len neviem,ci som levica,niekedy som aj puma a gepard a aby si nemyslela,ze idem len krvilacne po krkoch,tak obcas som aj maciatko,co je vlastne moje najoblubenejsie prevtelenie,lebo maciatkam je veselo a dobre...do zbierky mi uz chyba len cicuska,lebo tak mi este nikto nepovedal,ba dokonca ani ja sama:-))samozrejme,ze sa prevtelujem aj do kravy,tavy,sliepky,rybky,vtacika,tucniaka,tulena,vorvana,delfina,korytnacky,slona a mojej oblubenej utrhnutej kozy,ako mi mohlo nedojst,co myslis:-))
    v mongolsku by sme rybarcili a jazdili na konoch.vraj je tam krasna priroda a bolo by celkom zaujimave spoznat aj obyvatelov.a ucili by sme sa po mongolsky,to je jasne:-)lebo som zabudla povedat,ze obcas som aj mongol:-)
    publikované: 04.05.2011 08:44:52 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  33. Bonnie,
    ide sa do Mongolska! Na koňoch sa budeme po stepiach preháňať, piesne o pustatine vyspevovať a na Amure ryby chytať.
    Neverím, že ti tvoj sprievodník nepovedal, že sa mu páči svoja, tvoja, cicušku.
    Tak, že by som trafila ešte raz na 5.8.? Viem si ťa predstaviť, ako si v zime s pumou na pleciach vykračuješ, ladne ako gepard sa vznášaš a dokonca, aj ako mača sa obšmietaš. Lenže mačku si hoc kto nezíska.
    To prevtelovanie, bude asi celonárodnou schopnosťou žien. Akosi je mi to všetko zverstvo povedomé, len tuším k delfínovi ma ešte nikto nepriradil, zato k moriakovi áno. Aj k slepúchovi. A to ja plazy neznášam. Vidíš, vidíš. Ja so vedela, že čím ti tú našu sestričku-kozičku pripomeniem. Mne niekedy k tej koze aj prívlastok-s......á .. ...zle si botky sčítala,dávajú, vraj strapatá
    publikované: 04.05.2011 20:46:28 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
  34. vas,
    dobre,ide sa:-)spat budeme v jurte?mam len stan,je to dost stylove?:-)hm,matne si spominam,ze stara mama mi hovorila cicuska,nenabera to v suvislosti s tvojim kontextom zlahka pedofilny vyznam?:-)koxo,tak hortenziu si trafila,to uz som bola,ale je to to,co si mienila?:-)ako macka aj vrnim,ked som zachripnuta,tak skor chrcim a aj prskam a mrskam chvostom,ked som vytocena:-)to je jasne,ze macku si hoc kto neziska,vrana k vrane sada,ku mne macky idu,aj ked mam asi alergiu na ich chlpy:-))joj slepuch som uz bola aj ja,aj slimak,aj do chrtov mi mama nezne nadavala a komotny spoluziak do rychlych psov a jeden ozrala do suk:-)a aby som nezabudla,este aj veverickou som bola...nejdem pokracovat,aby sme sa nedostali k bobrovi:-))a uz som bola aj parohac,asi si mozem vybrat,ci jelen,los,alebo sob,ale ved sobov je aj tu viac:-))
    publikované: 05.05.2011 10:41:27 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  35. klopem nesmelo
    Tu sa vraj ide do Mongolska. Do Mongolska idem aj ja, len ešte jurtu zošívam. Potom ešte zo dva soby zohnať, aby bolo čo dojiť a ide sa :)
    publikované: 05.05.2011 10:51:40 | autor: believer (e-mail, web, neautorizovaný)
  36. beli,
    super,pribal aj tie svoje skvosty,nech mame harmonizovanu energiu v jurte:-)s tymi dojivymi sobmi bude problem,ale vas daco vymysli,snad ma konexie kde treba:-))
    publikované: 05.05.2011 11:04:03 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  37. Bonnie
    To má vas konexie až v Mongolsku? Tak to sa báť nemusíme o mlieko. Ešte som si spomenul že pribalím radiátor. Mongoli rozbíjajú špikové kosti o radiátor aby sa k pochúťke dostali ... nech sme nakomplet:)
    publikované: 05.05.2011 11:13:01 | autor: believer (e-mail, web, neautorizovaný)
  38. bel,
    skor som mierila na severny pol,ci kde to sidli st.claus:-)ale bohvie,ci ma aj dojnice...:-)ten pribal,ja som zimomriva a poistime to aj ohnivou vodou,keby mal vypadky a sluzil len dekoracne:-)
    publikované: 05.05.2011 11:33:35 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  39. bonnie
    Radiátor slúži len na rozbíjanie stravy. Ak by sme ho chceli použiť na hriatie, to by som musel pribaliť do igelitky aj potrubie a kotolňu. No a keď by nám bolo teplo, nevidel by som na tebe aká ti je zima :)
    A dobre že nejdeme na severný pól, lebo tam by sme dojili nanuky a tie by nám v tej zime aj tak nechutili :)
    publikované: 05.05.2011 11:55:25 | autor: believer (e-mail, web, autorizovaný)
  40. moje nervy
    "Radiátor slúži len na rozbíjanie stravy"=to je dobreeeeee a tak fasa neprakticke:-)))to vykurovanie ale treba nejak doriesit,ak nie,tak spim v strede a mucim obe strany,lebo vraj hodne kopem a metam rukami:-)ozaj,to mi budes pozerat do oci ked budes checkovat,ci mi je zima?:-)a veru dobre,ze tam nejdeme, o nanukovu rozkos by som sa nechcela pripravit:-))
    publikované: 05.05.2011 19:41:02 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  41. Bonnie, chichi
    ano, myslela som hortenziu.
    Som rada, že do Mongolska máme aj chlapskú spoločnosť. Veď kto by nám drúčiky nosil, keby sme sa za pašou museli sťahovať a jurty, jutre prenášať?. Soby mať nebudeme, ale jaky. Také mlieko som ešte nepila, ale naučím sa.Ale napadlo ma, že jedného SoB, čo je teraz zakuklený v inom zámotku, by sme so sebou aj mohli zobrať. Síce nebude dojnicou, ale klebetnicou, aby sme sa navzájom mohli chichúňať.

    Believer,
    tá igelitka musí byť aspoň taká veľká ako taška z ikey. Takže žťiadne radiátory. A veď my nemusíme byť na severe. Na juh k džinchischánovi pôjdeme, alebo k samurajovi?
    publikované: 05.05.2011 19:45:23 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  42. vas,
    teda,pochopila som napovedu,to je vec,uf:-)aj ja som rada,sice neviem,co su druciky,viem,co je druk,poznam ich zopar,ale ked sa s belim ma pocitat na nosenie,myslim,ze uz by mal zacat s kondicnym treningom a posilovanim:-)(nikdy nevyslovim posilnovanim,lebo sa mi to nepaci) vidis,bel,som hovorila,vas vybavila jaky,dufam,ze ich vies obsluhovat:-) take mlieko som nepila ani ja,dufam,ze nan nebudeme mat potravinovu alergiu a hlavne,ze chuti dobre...:-)SoBka by sme rozhodne mali pribalit,ci uz v kukle,alebo bez,lebo ako vieme,mimo chichotania a klebetenia aj vyborne vari a riady umyva:-)
    publikované: 06.05.2011 06:51:38 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  43. Bonnie, moja drahá,
    žiadna alergia z jakymlieka na obzore! Ale alegórie dáke by sme mohli pripraviť. Z tých rádiátorov, drúčikov a igelitiek by to v stepi mongolskej bolo veľmi zaujímavé.
    Počuj, ale mne sa vidí, že si sestru asi nahnevala /alebo žeby ja/, keď je niekde zakuklená a nie a nie sa vymotať. Alebo žeby sa jej tak riady nahromadili, že ich nestíha umývať? Možno aj hlavy k tomu pridala a teraz nemá čas sem chodiť klebetiť. Ako by sme jej prezvonili?
    publikované: 06.05.2011 21:07:56 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
  44. vas,
    budem ti verit,ale zoberiem zasobu toaletaku pre istotu:-)to by sme mohli pripravit,prave na tie druciky som tusim zvedavejsia nez samotni mongoli,ale hadam,ze ani oni nevedia,co to je,tak budu zvedavi rovnako:-)
    jake zeby?urcite ty!ja sa specializujem na hnevanie robka,posledne uz ma chcel trafit cimsi do cela,si predstaf:-)dovody mozu byt rozne,mozno sla na huby a zabludila,mozno ju uniesli,mozno ma ruky v sadre,mozno vypli v ich meste prud...hm,ako by sme jej prezvonili,zeby mailom?:-)nech nezmeska vypravu...
    publikované: 06.05.2011 21:57:30 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  45. Bonnie,
    keď vieš, čo je drúk, tak drúčik je to isté len v tenšom. No ako vyburcovat sobku, to ja neviem, ja nemám na nu ID adresu a keď tvrdíš, že ja som zapríčinila sváry a preto o nej nechýrovať, tak by sme mali zohnať nejakého vyjednávateľa. Believer ide s nami do mongolska, čo keby sa na diplomata zahral Iviak? On je od elektrikárov, určite prúd vykúzli, ak elektriku vypli. Ak by mala sadru, bude za ňu písať a ak náhodou na hubách zablúdila, zblúdilú ju správne nasmeruje. Do Mongolska! Len verím, že ju neuniesli. To by sme museli zapojiť aj iných a potom, keby chceli s nami do tatarov, nepomestili by sme sa všetci do jurty. A išli by aj tí, čo nám do tupolevov nadávajú. A museli by sme ísť Tupolevom a nemusel by nás uniesť a neuniesli by sme to ani my. teda naše zdravie, keby spadlo z oblakov. Čo myslíš, ty na toto?
    publikované: 06.05.2011 23:43:39 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
  46. no vas,
    ja uplne neviem,k comu nam budu v mongolsku druky a druciky to uz vobec neviem.ale ked ich bude nosit beli,tak nedbam:-)

    iiiickoooo,haloooo - mas elektrodiplomaticku misiu, ujmi sa jej zodpovedne,co v preklade znamena,bez soba sa nevracaj:-))alebo by si nas nechal letiet s tupolevom...?

    vas,ja potrebujem priestor,vela priestoru,takze ziadne masove jatky v jurte:-)
    publikované: 07.05.2011 12:09:51 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  47. Bonn bónic,
    tie drúky budú na konštrukciu tej jurty. Jeden drúčik sa vytiahne, stavba padne, drúčiky naložíme Belimu a ideme za ďalšou pašou. Cestou pozbierame vysušené h...., aby sme mali čím kúriť a takto sa budeme sťahovať. Dobre, pristanem! nikoho viac brať nebudeme, aby sme sa v jurte nepodusili. Len aby sme nedostali jurtovú chorobu. Ako tí na lodi.
    Tá dlhodobá absencia SoB mi začína vŕtať v hlave. Tá je určite niekde v zahraničí a neinformovala nás. Bála sa, že by nás musela so sebou vziať. Potvora
    publikované: 07.05.2011 19:20:37 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
  48. vas,
    ze by uz pripravovala tabor...?:-)ona by bez nas nesla...
    aspon uz viem,na co su nam druciky:-))
    publikované: 08.05.2011 12:58:55 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  49. :)
    ...a potom, ze len chlapi su chlipaci, a kukaj na nu, jak slinta nad negrom v saune! :P no tu mas, kochaj sa, slintaj sa! len sa neutop v tych slinach svojich! :P http://www.jamati.com/online/wp-content/uploads/2008/06/seal-human-being.jpg
    publikované: 01.06.2011 12:31:44 | autor: yumanoid (e-mail, web, neautorizovaný)
  50. .
    opisujes neinteresantne detajly rovnako dlho ako interesantne alebo originalne, coz pri citani ma dovedie do stavu priemerneho- ale niektore komentare boli velmi podarene :)
    publikované: 01.06.2011 13:58:50 | autor: sygon (e-mail, web, autorizovaný)
  51. yos
    pocula som,ze na ich "body" nikto nema a zda sa,ze mne neostava nez suhlasit a plano slintat:-))dik za obrazok,celkom vystizny,len ten moj bol este impozantnejsi...boze moj,v akych casoch tam chodim,ked ho prehliadam...?:-(

    sygon - tvoje komenty by sa sem velmi hodili,su v takom mojom nezrozumitelnom duchu:-)))
    publikované: 01.06.2011 18:05:25 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  52. NO
    ešte že som hnusný, nevypracovaný, chudobný alkoholik a nechodím do sauny, inak by som sa bál do sprchy, že ma niekto bude voyeurizovať :D
    publikované: 12.07.2011 23:38:50 | autor: Jugoprozor (e-mail, web, autorizovaný)
  53. jugo,
    veru tak,v sprchach cihaju rozne nebezpecenstva...napr.nikoho som nevidela zohybat sa po mydlo...:-)
    publikované: 13.07.2011 12:19:28 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  54. Jak tak koukám, nemám tady vlastně co dělat.
    Vod čtyřiceti sedmi v důchodu, nějakejch osumdesát kilo, z toho šestnáct tuku, zade spíš placatej, no stane se, že doskok neustojíš))) Do sauny zadarmo nechodím, když se chtěj pobavit, ať si zaplatěj, né? Je to korektní.
    To vo tom horku a vodě doporučuji předestřít při vhodné příležitosti v Panamskym průplavu.
    Když jsem žádal vo poloviční palubní vstupenku do Fort Bragu, že zbytek doplavu, tak jsem nesměl na palubu. No chápete to? Tak každej nemá na celej, né ?
    publikované: 13.07.2011 13:55:12 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  55. ty si
    raz kolík,mito:-)jak by si ale plaval aj s kuframi?to mi raz nejde do hlavy:-)
    publikované: 13.07.2011 14:02:25 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  56. paráda
    už aj mám chuť ísť do sauny ;-)
    publikované: 10.10.2011 18:00:46 | autor: Secretor (e-mail, web, autorizovaný)
  57. secret,
    diky za pripomenutie,to je to,co ma zahreje v tomto strasnom pocasi:-)
    publikované: 11.10.2011 09:58:35 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014