Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Po čase...

aj niečo málo z behu môjho života... Možno toho bude málo, možno viac...uvidíme!
Možno toho bude málo, možno viac...uvidíme!
Tento týždeň bol divoký. V utorok som mal ísť na Invex do Brna. Bol som dokonale pripravený, foťák zbalený, prachy v peňaženke, taška na chrbte, vstával som o šiestej. Odchod mal byť niečo málo po štvrť na osem, času dosť... Z domu som vyrazil o 7:05 (stredoeurópskeho času) a išiel som na autobusové nádražie. Keďže som nastupoval na Myjave a bus išiel zo Starej Turej, bol som s jedným prof. dohodnutý (aspoň som si to myslel) na mieste, kde nás naberú. Ale to by som nebol ja, keby som niečo nepochopil správne... Na autobusku som bol, lenže ja tupec som pobehoval na strane od rieky a nie aby som rozmýšľal... Prečo by sa autobus prechádzajúci mestom mal otáčať na stanici, keď môža ísť rovno... Moja tupá gebula na to neprišla. I stalo sa, že som volal spolužiakovi. Po prvý raz ešte boli riadny kus pred Myjavou. Keď som ich stále nevidel, zavolal som znova, a ... ... ... (nadávky) boli už ďaleko za mestom. Smola, čo? Aj som plánoval, že sem o Invexe niečo napíšem, nahádžem fotky... Asi niečo v ten deň nechcelo aby som sa tam ukázal.

Mimochodo v škole sme začali brať logaritmy a je to celkom sranda. (len tak tomu chápať...:)
A keďže sa blíži Halloween,(Samhain, Všetkých svätých - vyberte si) trochu som pobrýzdal na internete a posťahoval nejaké motívy do môjho Firefoxu, čo má za následok, že vyzerá nejako takto:
odkaz na obrázok (je dosť veľký)

Tak a lúčim sa s vami! Au revoir!
S pozdravom Milan

Čo sa stalo | stály odkaz

Komentáre

  1. Nádražie?
    Priateľu, čo to je "nádražie"? Nemyslel si tým náhodou stanicu?
    publikované: 25.09.2006 14:48:16 | autor: Milan (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014