Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Parodia na Bathory

Už tam chýbajú len trtkajúce tchory!

             Kúpil som si v novinovom stánku na DC 2. diel príbehov dobrého vojaka Švejka pod názvom Poslušne hlásim. Teda, myslel som si to až dovtedy, kým som neotvoril papierový obal. A vo vnútri som našiel Jakubiskov film Bathory. Zrejme sa "pirát", ktorý pracuje v distribúcií pomýlil a poslal mi svoju kópiu tohto veľkofilmu.

            Ponúkol som manželke domáce kino! Zdĺhavý televízny seriál o Móricovi Beňovskom (Adamovič) voľakedy začínal cca 15 minútovou jazdou hlavného hrdinu na koni. Bathory začína zostrihom kombinovaných scén: sado-sex show,  lesby show, casting mladého mäsa pod názvom Miss Slovensko,  torture show, lethal-sex show ... pokračovanie hľadaj na porno portáloch a v hlavách psychicky chorých bláznov. Najhoršie na tom bolo to, že "ženského mäsa dosť, erotiky či hrôzy málo". Mučitelia aj obete sa tvárlili veľmi nepresvedčivo. Hajdúsi boli mdlí. "Trpiace" dievčatá sa tvárili ako v nepodarenom erotickom filme ale kundy mali tieto dedinčanky pekne vyholené, zrejme podľa poslednej pražskej módy. Nedopozerali sme to, nedalo sa. Jakubiskove slobodne nakrútené filmy môžem pozerať jedine v súkromí, aby som ich mohol hocikedy vypnúť. Keď točil pod bedlivým okom cenzúry, bolo to aspoň zrozumiteľné.

           Na záver vyjadrenie samotného majstra: "Dlho som hľadal európsku látku, uvažoval som aj o Štefánikovi, ale Bátorička je známejšia," povedal dnes novinárom Jakubisko, ktorý už má za sebou viac ako desať celovečerných filmov. Jednu z najbohatších uhorských grófiek si vybral ako hlavnú hrdinku veľkofilmu, ktorý pripravoval od roku 2000, hlavne preto, že je kontroverzná. Vraj mu pripomína jeho manželku producentku filmu a herečku Deanu Horváthovú.
http://www.topky.sk/cl/5/142633/Jakubiskov-velkofilm-Bathory-bude-mat-premieru-na-jesen

          Čiže to ešte mohlo byť horšie a mohli sme sa kochať Deanou!

          Našťastie som v stánku ešte dostal Poslušne hlásim. Hneď som si aj preveril, či tam náhodou nie je ďalší veľkofilm.

 

Hlboko sa majstrovi ospravedlňujem. V skutočnosti nemam doma Bathory ale Príbeh Alžbety, kňažny Čachtickej.

Ale Bathory v kine radšej neriskujem.

 


Recenzie | stály odkaz

Komentáre

  1. ..)))))..
    tak toho švejka idem kúpiť..ale..obsah obalu poctivo kontrolujem..:)))
    publikované: 16.12.2008 14:34:40 | autor: MissEllie (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Jakubiskova Báthorička ešte na DVD nie je
    má vybehnúť v jan.-feb....to bol len erotický paškvil rovnakého názvu aký koluje po nete a nad ktorým ľud slintá že je to už konečne originál Jakubiskovina. No podľa recenzii je aj origo Báthorička nič moc:))
    publikované: 16.12.2008 17:57:28 | autor: believer (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Notes...
    tchory im utiekli z klietky, preto tam neboli... ((-: A poslušne hlásim, že to nebol originál... veď to píše aj Believer... ((-:
    publikované: 16.12.2008 18:34:54 | autor: lasky (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014