Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ani sa mi neoplatí písať...

...ale...
Pokročil som!!!
Avšak pre tých čo by si mysleli, že je to niečo svetoborné... . Akosi sa mi podarilo napísať menu čo je to najmenej a viac sa mi nechce. Okrem iného naštvali ma moje pekne vlastno-prstovo napísané rámce, ktoré si robia čo sa páči im a nie čo som im rozkázal. čo už, naučím sa používať tag DIV a skúsim to napísať s ním.

S pozdravom Milan

Valhala | stály odkaz

Komentáre

  1. Rámce?
    Mojou spásou v tomto smere je Front Page, a rámce som nepochopila, keď som to s nimi skúšala, takže sa ručne hrám len s pár blbinkami, ktoré inak neviem nastaviť (no fakt, ja som prirodzený talentr na počítače, len čo je pravda...)
    publikované: 03.11.2005 20:17:11 | autor: Chantal (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Rámce!
    Tagy FRAME a FRAMESET. :)
    publikované: 04.11.2005 20:26:06 | autor: nekromancer (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. hmmm
    no, ja by som as rada nasla nejake svoje poznamky s javascriptu a par veciciek aj z php, lebo ma pamat sklamala a teraz by som rada daco aj spravila, ale si ... pamatam, tak asi tak aaa ramce ani neviem, co je a v suislosti s frame a frameset mi to vela tiez nepovedalo a normalne ma to ani netrapi :) ja neviem vela veci pomenovat,a le asi by som mala, no, co uz, musim sa v tomto smere asi co to naucit :)
    publikované: 04.11.2005 21:47:31 | autor: zeixxy (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. chantal
    frontpage ... no comment ... osobne sa miinak pasi pspad, ja ho mam tak rada, ale ked narychlo chcem daco zmenit, tak sup nejaky obycajny textovy editor ako napriklad notepad aaalebo kwrite, to iba aby nahodou niekto nemyslel, ze na linux nemyslim, ja inak v linuxe nerobim, tam iba v par veciach, lebo idu proste lepsie, alebo sa mi ich jednoducho nepodarilo velmi v ms windows rozbehat, no ...
    publikované: 04.11.2005 21:49:59 | autor: zeixxy (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. for zeixxy:
    Sranda. Aj ja používam PSPad. Je to celkom haluška, len neviem ako si definovať vlastné klávesové skratky (ak to ide). A má aj tú výhodu, že je tam automaticky aj slovenčina. PSPad je super!!!
    publikované: 05.11.2005 17:58:55 | autor: nekromancer (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. Vivat PSPad
    Utopiť ľudí čo vymysleli Frontpage.
    P.S. Rámce nepoužívaj, nemá to zmysel, ale ak by si ich chcel bližšie vysvetliť, tak by som tu mohol stratiť pár slov...
    publikované: 05.11.2005 18:07:09 | autor: Gnaag (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. Nepoužívam!
    Nejako som to splácal s DIV-om a CSS.
    publikované: 05.11.2005 19:10:34 | autor: nekromancer (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014