Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Moj druhy Haloween v Anglicku

Alebo ako sa tahal niekolko dni
Kedze som mal naplnene dni pracou okolo tohto sviatku a povecsinou som prichadzal v neskorych nocnych hodinach domov, castokrat sa mi naskytol obraz tohto 'sviatku' na uliciach mesta Luton.

No posudte sami... V predvecer Haloweenu som sa niekolkokrat nevedel zbavit dotieravych deciek. Nechapem, ako si dovolia buzerovat okoloiducich pred samotnym sviatkom ? Treba sa trochu uvedomit a nezacat drankat cukriky 2-3 dni pred sviatkom. Dalsim 'dorazom' bolo pre mna , ked ma zastavila skupinka 17-18 rocnych babeniek a s sirokym usmevom zahlasilo 'trick or treat !' ... Nie ste na to trosku pristare ??

Na druhej strane musim uznat, ze som posledne dni vnimal negativne nielen z osobnych dovodov, ale i z toho, ze moje ocakavania pokazili niekolko zrusenych posedeni, odcestovanych kamaratov a podobne. Bol doslova problem, zist sa niekde s niekym a dat si aspon to jedno pivko....

Nevravim vsak, ze som nebol 'zachraneny' . S Evkou sme dostali napad zhotovit hrozostrasnu tekvicu a aspon takto trosku prispiet k mojej nalade.



Číre šialenstvo | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014