Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ako dopadlo moje veštenie

Chceli by ste poznať svoju budúcnosť? Čo vás čaká o rok alebo o desať rokov? Či len zajtra alebo budúci týždeň? Ja áno.
I keď, asi to čaro z nepoznaného zajtrajška by sa potom niekam vytratilo. Nemusím vedieť všetko do detailov, stačí mi, ak budem poznať hlavné črty mojej budúcnosti. Napríklad, že v máji tohto roku stretnem najúžasnejšieho muža v mojom živote, o rok neskôr sa budem vydávať, dostanem úžasnú prácu a o rok či dva sa mi narodí bábätko. Aspoň by som vedela, že ma nemusí chytať depresia ako moju kamarátku, ktorá stále nie je vydatá.  
 
Veštenie budúcnosti ma vždy fascinovalo. U skutočnej veštici som bola len raz a z toho čo mi narozprávala, sa mi zatiaľ nič nesplnilo. Raz mi kamarátka (neviem prečo) darovala cigánske veštecké karty. A tak som sa rozhodla, že si budem veštiť sama. 36 obrázkových kariet, veď z toho to nejako budem musieť vedieť vyčítať. Na internete som našla návody, ako karty rozložiť. Ale nie je to až také jednoduché a tak som ostala pri najjednoduchšom type veštenia. Položím jednu konkrétnu otázku a vyberiem si jednu konkrétnu kartu.
 
Spoznala som jedného muža. Hneď od začiatku ma istým spôsobom fascinoval. A tak som si začala veštiť „náš budúci vzťah.“
 
Otázka: Čo je medzi nami? Vybrala som si kartu. Láska. Myslím, že to nepotrebuje ďalší komentár. Ďalšia otázka: Pôjdem s ním niekedy von (na rande)? Vybrala som si kartu označenú ako zábava. Muž so ženou spolu tancujú. Logicky si odpovedám, áno, pôjdeme spolu asi niekam tancovať, alebo sa aspoň zabaviť do nejakého podniku s hudbou. A tak sa pýtam ďalšiu otázku. Čo pre neho znamenám? Vyberiem si kartu. Milenka. Ďalšia otázka. Urobí prvý krok? Vytiahnem si list. A opäť mi z toho logicky vychádza, že ma bude kontaktovať. Akúkoľvek otázku som položila, vždy mi vyšli len pozitívne a zamilované karty. Samá láska, milenka, milenec, dokonca párkrát sa aj svadba objavila.
 
Po polroku som však stále bola na jednom bode a nie a nie sa dostať ďalej. Stáli sme na opačným stranách, ako advokát a prokurátor sme stáli na opačných koncoch súdnej siene, síce sme spolu vychádzali korektne a bez podrazov, zopárkrát sme sa na seba aj usmiali, vždy sme sa pozdravili, prehodili pár viet, dokonca aj zo súkromia, ale nič viac sa nedialo. Dokonca sme si nikdy ani nepotykali. A veštecké karty ukazovali stále to isté. Láska, milenec, milenka, svadba, šťastie, dieťa.
 
O niečo neskôr som sa dozvedela, že si vraj začal s kolegyňou z branže. V tomto určite platí, že protiklady sa priťahujú. On vysoký (asi 190 cm), ona malá (asi okolo 160cm), on čierny, ona blondína, on vážny i keď so zmyslom pre humor a úsmevom na tvári, ona (aspoň podľa mňa) úplne pojašená. On 40tnik, ona 20tka. No ale moje veštecké karty mi na moju otázku čo ich spája, prezradili, že sudca. Čo si logicky interpretujem ako prácu a súdnu sieň, keďže obaja pôsobia v práve. No a na ďalšiu otázku čo je to za vzťah, mi moje karty odpovedali, že správa. Tomu síce poriadne nerozumiem, ale interpretujem si to tak, že to nejako rýchlo začalo a rýchlo to aj skončí.
 
Pred dvoma mesiacmi zmenil pôsobisko a odvtedy som ho viac nevidela. Ani ju. A okrem tej úžasnej veštby mi ostalo len telefónne číslo, ktoré určite nikdy nepoužijem.
 

to ostatné | stály odkaz

Komentáre

  1. Emma,
    :-) ;)
    publikované: 16.03.2011 10:20:16 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. :-)
    zlateee:-)
    publikované: 16.03.2011 11:59:47 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Prečo nie ?
    Ber to telefónne číslo ako znamenie, chápem že už nie si v mojom veku, no za pokus by to stálo a ak to nevyjde, upokojí ťa fakt, že sa už asi nikdy neuvidíte ;)
    publikované: 16.03.2011 14:00:41 | autor: mili (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014