Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Vitajte na shaolin.blog.sk

Vitajte na blogu venovanom článkom a informáciám o cvičeniach so Šaolinským laickým mníchom Shi DeLonom.

    Učiteľ prišiel prvý krát na Slovensko už v roku 1999, ale pravidelné semináre vo viacerých slovenských mestách organizuje od začiatku roku 2005.  V Banskej Bystrici sme začali cvičiť Šaolinský čchi-kung a vnútorné tchaj-ťi pod vedením shifu Shi Delona od septembra 2005. Približne každý mesiac sa uskutočňuje seminár pod vedením samotného shifu alebo jeho žiakov, rovnako Šaolinských laickýh mníchov. Medzitým sa v Banskej Bystrici stretávame na pravidelných spoločných cvičeniach, kde opakujeme a precvičujeme všetko to, čo sme sa naučili na seminároch. V prípade skutočného záujmu ľudí o štúdium týchto tradičných čínskych umení a hodnôt shi-fu Shi DeLon zvažuje založenie kvázi školy, inštitútu, či centra, kde by bola  pre všetkých záujemcov možnosť intenzívne študovať bojové a liečiteľské umenie.

    Na blogu nájdete bližšie informácie o učiteľovi, jeho článok o účinkoch tradičných čínskych samouzdravovacích metód, bližšie informácie o seminároch a pravidelných cvičeniach, odpovede na často kladené otýázky. Prajeme Vám inšpiratívne čítanie, tešíme sa na Vaše otázky a pripomienky a možno aj na stretnutie na cvičení.


Úvod | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014