Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

par vtipov

Odkaz od admina: skorigujte si clanok a vyjadrujte sa prosim slusne!
1)Viera je ako penis. Je dobre ked ho mate a cim vacsie tym lepsie. Ale nemali by ste ho ukazovat na verejnosti a uz vobec nie tlacit ho do deti 2)Velmi ukricana, neatraktivna, skareda, tucna zena vchadza do Tesca s dvomi detmi so sebou, krici na nich oplzlosti cestou k hlavnemu vchodu. SBSkar jej hovori: "Dobry den madam, vitajte v Tescu, mate nadherne deticky. To su dvojicky?" Tlsta skareda zena prestane kricat, potiahne nosom a hovori: "Samozrejme ze nie su ty drbo. Starsi ma 9 rokov a mladsi 6. Preco si myslis, ze su dvojcata? Co vyzeraju rovnako ty debil?" "Absolutne nie", hovori SBSkar. "Len nemozem uverit tomu, ze vas niekto potrtkal dvakrat." 3)Vcera si Tono odlozil pred obchodom bicykel tak, aby videl, keby mu ho chceli ukradnut A videl to. 4)Priateľka mi hovorí že jej malý k***t nevadí. Ale aj tak by som bol radšej keby ho nemala." 5)Dcera sa pyta otca ci moze ist v sobotu vecer na diskoteku. Samozrejme otec velky uchylak jej hovori: "Mozes ist ked mi vyfajcis k****a." Tak dcera rozmysla ze sak to nie je nic strasne a nakoniec suhlasi. Ide mu ho zacat fajcit a v tom mu hovori: "Fuj otec tebe ale ten k***t smrdi od hovien." A otec jej nato: "A co si myslis ze tvoj brat chce byt cely vikend doma?" 6)Urológ hovorí: Pán Novák, mali by ste prestať onanovať! pán Novák: - Prečo škodí mi to...? -Nie, ale rád by som Vás vyšetril... 7)Dnes sa Tonova frajerka pytala, ze preco sa spolu nemiluju ako vo filmoch. Tak Tonovi to nebolo treba dvakrat hovorit, vyprasil ju do riti, postriekal jej celu tvar a obtrel si k***t o jej cecky. Potom vysvitlo, ze asi nesleduju rovnaky druh filmov 8)Isc do Tatroch na turu a zjebac še z palenky, to je Slovenske! Isc do Tatroch na turu a zjebac še zo skaly, to je take Česke. Aľe isc do Tatroch na turu a zjebac še už v Levoči, to je tak VYCHODŇARSKE!

vtipy | stály odkaz

Komentáre

  1. Super som sa zasmial
    ps: to čo Ťa napadlo uviesť tam do podnadpisu "adminov" odkaz?
    publikované: 14.12.2013 21:58:25 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  2. dasdf
    aby sa vedelo preco tam mam tie hviezdicky...to bol naozaj adminov odkaz
    publikované: 15.12.2013 19:49:30 | autor: charlesmanson (e-mail, web, autorizovaný)
  3. To bol naozaj...
    aneb: Bohouši, kurva se neříká
    Nuž všimol som si že ešte krátko pred mojím komentom tu tento Tvoj článok nebol hoci podľa dátumu má už tri týždne. To adminovi ozaj stačili tie hviezdičky? Nemusel si meniť nič iné? Veď chcel aby si sa vyjadroval slušne a tie vtipy :) sú samé osebe dosť neslušné.
    publikované: 15.12.2013 20:37:26 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  4. hej stacili
    jemu islo isto iba o slovo na k....vsak keby nemohli byt neslusnosti v clankoch blog sk by stratil par autorov
    publikované: 15.12.2013 22:41:28 | autor: charlesmanson (e-mail, web, autorizovaný)
  5. Jemu išlo...
    Mohol by si sem šupnúť celý text čo Ti napísal?
    publikované: 16.12.2013 00:24:36 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  6. to
    je vsetko co mi napisal
    publikované: 16.12.2013 22:48:17 | autor: charlesmanson (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014