Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Hodnotenie reštaurácie

Takýto článok som ešte nikdy nepísala a myslela som si, že ani nikdy nenapíšem. No ale človek mieni a reštaurácia mení.
Dnes sme sa s kamarátkou vybrali na obed. Dlhšie sme sa nevideli, tak sme si povedali, že sa ideme najesť do reštaurácie U Zlatého Bažanta.
Prišli sme tam o 11:15. Čašníčka prišla celkom rýchlo a objednali sme si. Asi o tri minúty sme mali na stole polievku. Super, tešili sme sa, že sme sa rozhodli ísť na obed skôr, aby sme dlho nečakali. No čakalo nás nemilé prekvapenie. Polievka bola studená. Hovoríme si okej, mohlo sa stať, nevadí. Ďalšie nemilé prekvapenie nás čakalo pri jedle. Objednali sme si kuracie nugetky, ktoré, ani na pohľad nevyzerali dobre, boli taktiež studené, mäso okolo soli a korenia ani neprešlo, zemiaky detto ako nugetky a okrem toho ešte boli aj nedovarené, v strede tvrdé. Jediné, čo to ako tak zachraňovalo, bol dresing. Ale tak dresing nie je všetko. A toto sa nestalo prvý raz, že jedlo bolo nedochutené, studené  a nedovarené. Bolo to posledné tri razy, čo sme sa tam boli najesť.
Keď sme už dojedli, čakali sme na čašníčku, aby sme si vypýtali účet. Čašníčka okolo nás prešla minimálne štyrikrát a ani raz sa nezastavila, aby nám zobrala taniere. Čakali sme na ňu vyše dvadsať minút. Samozrejme sme jej povedali, že jedlo nebolo dobré a čakáme na ňu už dlho a jej, pre mňa ohromujúca, odpoveď bola, že": "A čo teraz?" Prosím? Ja som tiež robila ako čašníčka, ale nikdy by som si nedovolila zákazníkovi s drzým pohľadom povedať no a čo. Ešte dokonca mala aj tú drzosť a povedala, že sme ju mali zavolať skôr!!! Ako skôr, keď okolo nás prešla a na naše oslovenie vôbec nereagovala. Zastavila sa až vtedy, keď slečny pri vedľajšom stole odišli a nechali jej peniaze na stole.
Ako som už spomenula vyššie, tiež som robila čašníčku a vždy som sa snažila, aby boli zákazníci spokojný. Predsa oni mi dávali tringelty a samozrejme som chcela, aby sa vrátili a nie ich svojou drzosťou odrádzať.
Nakoľko sa to nestalo prvýkrát, že jedlo bolo studené a obsluha nepríjemná, rozhodli sme sa viac už neísť do reštaurácie U Zlatého Bažanta.
Snáď bude pre niekoho tento článok nápomocný a bola by som rada, ak by ste mi napísali svoje skúsenosti s reštauráciami, buď sem do komentára alebo na moju FB stránku Fiona - Fionin blog a možno ma inšpirujete a ja niektorú vyskúšam. :)
Vaša Fiona :)

Reštaurácia | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014