Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Zmeňme názov parlamentu - Slovenská rada klamárov

Parlament opäť zamietol zrušenie imunity. Čo hovoria výsledky hlasovania ? Hovoria, že nám vládne partokratická banda skorumpovaných klamárov a zločincov ...
Najprv niekoľko faktov - návrh na zrušenie imunity podporilo 32 poslancov - KDH, SDKÚ, Most ... 3 poslanci z každej strany, kompletná SaS a traja nezaradení poslanci. Povedané jasnou rečou - zbytok poslancov by v prípade zrušenia imunity, alebo jej obmedzenia sa pravdepodobne dostal do konfliktu so zákonom, či už za minulé, alebo budúce delikty. Ak by poslanci nemali strach z odhalenia rôznych praktík, nemali by problém schváliť zrušenie imunity. Tí, čo nehlasovali, alebo hlasovali proti, takýto problém majú. Ich postoj a správanie najlepšie charakterizujú stav, v ktorom sa nachádza Slovensko od roku 1992, keď došlo k vlastizrade a porušeniu občianskych práv jeho obyvateľov. Na Slovensku vládne stranícky banditizmus. A mali by sme si položiť otázku - chceme, aby to bolo tak aj naďalej ?

Štát a politika | stály odkaz

Komentáre

  1. Neviděl bych to až tak tragicky, Slovensko,
    v tomto případě jde zcela určitě o preferenci pudu sebezáchovy.
    Přece nemůžete chtít po zástupcích občanů, který jste si sice nezvolili, ale to je odtažitý problém volebního systému, aby byli slušní. A respektovali zákony. Kde žijete, prosím vás pěkně?
    Toho bohdá nebude, aby poslanec NR SR dodržoval zákony platné pro ty, kteří šli k volbám.
    No akurát. To by tak hrálo.
    Nic s tím neuděláte, základové státu, můžou se na vás akurát tak vyondiať!
    Chtěli by jste své zástupce bez imunity? Ano? Aby se do parlamentu trmáceli Městskou hromadnou popravou? Ano? Tak do toho, občané.
    Vy jste si je zvolili a jejich stranám jste dali hlas. Tak držte hubu a nekecejte jim do práce. Mají jí nad hlavu. Kolikrát ani nestihnou přijít na zasedání! Dobře nám tak!
    publikované: 02.06.2011 16:56:23 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014