Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Čo na Vás milé dámy neznášam

Nikdy nerob iným to , čo nechceš aby robili tebe
Sú veci medzi nebom a zemou , ktoré sú jasné asi väčšine ľudí. No existuje určitá skupina, ktorá asi ...
Existuje zopár vecí ktoré ma neprestávajú prekvapovať.
Určite TOP s umiestnením na prvom mieste je „žuvanie žuvačky „. Asi si viete predstaviť, že keď sa s niekym rozprávate , robíte mu výklad a on stále prežúva ako... Je to zvláštny pohľad . Aj sa pokúšam mnohokrát jemne dotyčného človeka upozorniť , že mu nerozumieť, nech zopakuje posledné slová ap. Nepomáha to.
Ďalším výdobytkom modernej doby je používanie mobilu. Prúpovidky typu : prepáčte musím to zdvihnúť, písanie odpovedí na SMS, časté zvonenie mobilu, sú pre mnohých ľudí samozrejmosťou. Aj ja mám zapnutý mobil a keď niekto volá zdvihnem ho. No počas výkladov len krátko a dohodnem sa že ja zavolám po výklade. Snažím sa nenarušovať- neprerušovať súvislosť výkladu.
Zvláštnou kapitolou je výklad cez PC. Tu pribúdajú neduhy ako: sústavné sa presúvanie , pohyb s mobilom( presun v rámci bytu, na balkon ap ). Veľmi osobitým zvykom je zlozvyk fajčenia . Tu vety typu: som nervózny , bojím sa výkladu a preto musím si zapáliť , ja to nevydržím .. sú bežné. A keď sa pri výklade ešte riešia domáce záležitosti : riadenie detí, odpovedanie partnerovi, či venovanie sa daľším záležitostiam.. Potom je výklad veru pre mňa veľmi ťažký.
Zvláštnu kapitolu tvorí nepripravené spojenie cez PC, respektíve veta typu „ jato neviem ovládať, je to synove..,nedá sa my spojiť. Túto kapitolu viem a často pomáham na diaľku riešiť.
Mojím extrémom je ale veta typu.“ Už ležím v posteli(som po sprche a som ...) Preto nemôžem zapnúť kameru“ Neskôr ju síce zapnú a tam skutočne je osôbka v posteli, resp. uterák na hlave a domáce negližéé..
Síce dokážem aj za takýchto a horších podmienok pracovať- vyložiť klientovi karty, priblížiť mu jeho cestu. No výklad ma stojí neskutočne viac času, energie a úsilia ako normálne.
V Žiline 26.4.2017 Váš Jozef Blahosej

KNIHA | stály odkaz

Komentáre

  1. ale toto si si nevyveštil
    že ti sem napíšem že klameš ludí a priživuješ sa na cudzom nešťastí však?
    Si obyčajná ľudská hyena, chrchel v toaletnej mise života, ktorý si ani neuvedomuje čo robí, lebo keby si si to uvedomoval, tak už dávno robíš niečo užitočné. Napríklad vraciaš tie nakradnuté peniaze o ktoré si tých všetkých nešťastných ľudí okradol.

    Keby si mal trochu slušnosti a sebakritiky, tak by ťa už dávno našli obeseného.
    publikované: 29.04.2017 11:33:40 | autor: robert (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014