Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Uspokojiť sa ?

Sociopat. Človek s poruchou osobnosti, zo zlými vzťahmi s okolím kvôli jeho neprispôsobenosti. Niekedy si tuto diagnózu stnavojem sám . Každý mi radi čo a ako, ale nerobím veci tak ako ich necítim. Nenadviažem vzťah zo ženou len preto lebo ona o mna javí záujem a ja som singel. Veď to sa proste nedá a ja nedokážem pochopiť koľko takýchto povrchných vzťahoch založených len na tom, že je chlap sám a privíta pravidelný sex. Hej Haló prečo ste vo vzťahu s niekym s kým v tom vzťahu nechcete naozaj byt a máte partnera síce radi ale nemilujete s navzájom. Reči o tom že, vzťah nie je vždy o láske ale onporozimeni a kompromisoch je pre mna niečo nepochopiteľne . Nedokážem mat vzťah s niekym do koho nie som zamilovaný a je to len niekto koho mám rad a rad s ním trávim čas , ale nie je to láska skôr kamarátstvo. Som jediný ?! Vnímam to zle ?! Som nedospeli ?! Človeka sa má uspokojiť ?!

Sociopat | stály odkaz

Komentáre

  1. V sucasnosti...
    ... je malo muzov, ktory to vnimaju ako ty. Z pohladu zeny nedokazem mat vztah s muzom ktoreho nemilujem, resp. nie som z neho pobluznena, zamilovana, nevonia mi, nerozosmeje... avsak mam skusenost (a nie len jednu), ze ak si muz najde zenu, ktora je "nad jeho ligu" a ta zena sa do neho uprimne zalubi, tak muzovi vzrastie sebavedomie do vysky mount everestu a robi potom sprostosti. Muzi si malokrat uvedomuju, ze za ich uspechmy je vzdy zena, lebo sa citia spokojne stastne, sebavedomo...maju zrazu dostatok pozornosti, sexualne su stale uspokojeni...ako sa vravi: Ked je psovi najlepsie, zbesnie....
    publikované: 11.04.2018 10:10:06 | autor: Clock (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Correction
    *ktori
    publikované: 11.04.2018 10:12:07 | autor: Clock (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014