Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

XXV. ročník O pohár primátora mesta Banská Bystrica a VI. ročník O pohár Štefana Slivku

Niekolko fotiek zo sutazi. Po vysledkoch sa patra... Objavili sa az v pondelok...

Samozrejma ako obycajne vysledky nie su dostupne.

Tak sa mi zda ze ten "nezaujem o skoky" na Slovensku je sposobeny nulovou informovanostou verejnosti... Len tak dalej vazeni, a potom treba plakat, ze nie su fanusikovia a nie su zaujemci o skoky...

A ludia, ktori na mna posielaju dotazy preco nie su informacie o sutazach a slovenskich skokanoch nech sa s tymito otazkami obratia na Usek skokov SLA. Snad mozno plateni funkcionari najdu na to nejaku odpoved"...

 

Tu su fotky:

http://www.bystricoviny.sk/sport/na-lyziach-sa-skace-aj-v-maji 

V pondelok sa objavili aj vysledky:

Súbory na stiahnutie

Skoky na lyziach na Slovensku...sutaze | stály odkaz

Komentáre

  1. mirec
    Bol som na akcii ,za ideálneho počasia aspoň dopoludnia aj pekné výkony našich skokanov snažili sa uspieť aj sa to podarilo.Možno sa zdá,že konkurencia nebola na takej úrovni,ale to sa cenní.Dúfam ,že chlapcov to povzbudí do daľšej práci na sebe pracovať.A už sa teším na FIS závod v Tatrách.A samo zrejme aj iné preteky.
    publikované: 01.06.2010 11:38:56 | autor: mirec (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. ...
    Ak ide o seversku kombinaciu tak startoval aj Marjan Jelenko (strierborny medalista Majstrovstiev sveta juniorov z 2010) teda konkurencia nebola az taka slaba.
    A ze nestartovali skokani z zahranicnych narodnych druzstiev to sa necudujme (kazdy trener sa boji ze sa jeho zverenci hned na zaciatku ukazu so slabsej strany, a tak sa schovavaju a v ziadnych sutazziach nestartuju az do jula)
    publikované: 01.06.2010 21:18:48 | autor: zuzka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014