Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Šťastný nový... oný... 2012!

... alebo "Keby som bol veštica"...
Zdravím.

Začnem tým, že dnes sa už nedá veriť nikomu a ničomu. Rok 2011 bol pre mňa doslova bojom, ktorý som ešte zďaleka nevyhral. Myslím rok pracovný. Preto, ak by som si mohol priať niečo extra do nového roku, tak si prajem, aby som vedel byť asertívnym hajzlom. Nič iné totiž naozaj nechcem. V robote. Chcem raz vedieť povedať to, čo si myslím o ľuďoch priamo im do očí bez toho, aby som sa musel potom celé dni zožierať. Lebo oni to zrejme potrebujú počuť. Toľko pracovne.
V osobnom živote je najdôležitejšie zdravie, rodina a priatelia. Preto prajem vám aj sebe práve toto. Nech ste vy a vaše rodiny zdravé, šťastné a nech Vám celý rok ubehne v pohode a bez stresov. Nech priatelia stoja vždy pri vás a nech nikdy nestratíte vieru v seba samých.

O čo lepšie by sa mi možno prialo, keby som vedel čo bude v novom roku. Je to vlastne už od zajtra. Jediné čo sa dá garantovať je, že bude nedeľa... ako každá iná, až na to, že väčšina z nás nebude vyspatá. :) Takže prežite v zdraví!

Váš Dodow :)

O Dodowi | stály odkaz

Komentáre

  1. aj ty preži v zdraví
    radosť ťa zdraví..:-))
    publikované: 31.12.2011 18:15:41 | autor: radosť (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. nepoteším ťa
    ja som si raz dala záväzok, že budem mrcha mrchavá, ale prd... to je raz už taká blbá povaha, ale prajem ti veľa tvorivých síl, aby na to, že si dobrák od kosti, nikto neprišiel...:-)
    publikované: 31.12.2011 18:16:25 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  3. dodow,
    Nech v tomto roku dá ti boh tučné srdce. Nie, neželám ti veľa chcholesterolu! Ale srdce plné lásky a vrelosti, aby sa stratili z neho všetky starosti.
    publikované: 31.12.2011 19:21:34 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014