Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Mitova poradna.

Jsou věci, co vás tíží, Mito radí bez potíží.
Sezbíralo se mi tu dost otázek na tělo. Asi rezonují ve větší míře v ženské populaci, Rozhodl jsem se zvolit tuto formu objasnění.
Za všechny vyberu dotazy dvou dívek středního věku.
Jitka z Posázaví (37):
Opustil mne manžel po více jak osumnácti letém manželství. Jeho nová přítelkyně měla včera osumnáct. Vidíte v tom nějakou souvislost, dejme tomu numerologickou? A jak na druhýho manžela? Děkuji.

MP: Milá Jitko z Posázaví, Neklesej na duchu, Už je něco ve vzduchiu. Hledisko numerologické nezaváží, pokud daná osoba neměla stodeset let a nebydlí na Pováží.Bejt na Tvém místě, vono se to snadno vyřkne, tak bych se na to vyprdla..Spíš bych se zajímala ,jak je životně pojištěn.Z odborné literatůry lze citovat, že až sedumdesát devět procent mužů exituje po souloži s více jak o deset let mladší partnerkou do deseti minut po koitu. Příčinou bývá na padesát procent náhlá příhoda  srdeční, a zbytek mozkovou.Ve Tvém případě je prognóza více než nadějná.Na druhýho manžela hlavně radím vopatrně. Aby si Tě stihnul oblíbit. Nepřežeň to!
Mnoho zdraví do Posázaví! Dovolím si něco osobního: Jezte sýry! Jsou!

Hanička z Příbrami ( 16):
MP, prosím o radu, neboť si nevím rady. Již šestnáctým rokem ve tmě světélkuji.A jsem hubená. Na dýze mi to vyloženě překáží, neboť ruším světelnou šou a vypadám jak kostra. Co s tím? Poraď MP. ,

MP: Milá Haničko, odpovídám urgentně na Tvůj naléhavý problém.
V Příbrami jsem prožil nádherná léta. Vím o čem to je. Zde je každá rada drahá. Chci Ti ušetřirit velký peníze.
Skus se přestěhovat dál vod haldiček, Haničko.
Třeba u nás, v Trenčíně by jsi asi určitě byla hvězda. Svítící kostru tu ještě nemáme.

Poradna | stály odkaz

Komentáre

  1. mito
    prosím-porad aj mne!!tvoje umenie je dojemné!!!
    kým nepoznala som môjho muža-prekvitala som jak púčik ruža..
    krásna + mladá + zdravá + s ružovými snami..
    šetko po 4desiatkach je za nami..:-((
    za všetko môže môj muž?
    ked nepomáha ani karmínový rúž?
    či niekde inde je chyba?
    tvoja briskná odpoved mi chýba..
    budem trpezlivo čakať..
    nemusíš sa žiadnych následkov ľakať..:-)
    publikované: 19.04.2012 20:48:53 | autor: radosť (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. ahoj lasko ! ;-)
    http://www.youtube.com/watch?v=F8Dg_mzyEeE&feature=related

    ..Mito, tak vravis ze 37 je stredni vek..?! si ma ale pekne..dostal ..;DDD
    publikované: 20.04.2012 10:01:17 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Tu jetřeba, načim, Radosti mého života,
    si uvědomit, že muži nikdy, za žádných okolností, za nic nemůžou.Za všecko můžou ženský, co nemaj muže.Neboť si ho nedokázaly vohlídat.Takže , žádnej karmínovej růž, ani ruský konvalinkový chanel, ani mřížkovaný punčochy. Normálně zůstaň svá, nádherná, přitažlivá žena. Podívej se ráno ve čtyři nula, nula do zrcadla v koupelně a vyřkni zaklínadlo pro nádhernej, ůspěšnej den. Dneska Ti to sekne, ženská jedna báječná. Jsi strhující,smělá. To zas bude v autobuse mela.
    publikované: 20.04.2012 10:23:45 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  4. Jajkoooooo))))
    To jsi mne trefila na komoru.Mám rád překvapení. Pravda je, že vobčas vomdlím, nebo mi selže kardiovaskulární šystém, ale miluju to. Však jsem Míla, ta ne?Musela jsi šmátrat v archívech, bádat nad příhodným vyobrazením. Děkuju!Je to nádherný klip.
    publikované: 20.04.2012 10:33:42 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  5. nemas
    za co..;-))...a aj ked na mna pekne mluvis tak tu hranicu stredneho veku ti nezabudnem ..a neodpustiiiim :P...do kelu, este aj v kuzle pri odosielani mi vyslo moje vekove cislo.... v miiinusu..to je uz na rakev a sviecku, namojvieru,.;DD...ale tuuudle..idem si dat slaninky na posilnenie..tss...
    publikované: 21.04.2012 11:37:46 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. Jajajkooooo)))
    Občerstvi se řádně, na množství let nehleď, my jsme na to množství u Husitů poměrně přehlížlivý))Ale, kdyby jsi, dejme tomu v nenadálým, naprosto nečekaným záchvatu lidumilství, nabídla vychrtlému, podviživenému Husitovi, co Ti škrábe na dveře u prahu, třeba bůček, vopaprikovanej, vočesnekovanej, tak by jsi možná byla i blahoslavená. U Husitů))))
    publikované: 21.04.2012 14:17:02 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  7. a jeeejej
    tak blahoslavena...?!.. to akoze uz ani cert sa neulakomi a nebere... ze?!...tak dakujemti velmi pekne, nech ta vsetci certi vezmu.. a s bocikom sa nedelim! co akoby si si skrabka!l a pritom skrabkanie zvlast po predlakti zboznujem..:P
    publikované: 21.04.2012 15:30:12 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. Jajakooo, Ty si lakomá, skúpa žena.
    Tobě věru s čertem škrabkat u prahu nebudu. Nech ma radšej čerti berů, třeba potkám Nekudu. Ale asi né. Von si zasloužil nebe.
    Co se tejče předloktí, může bejt, no osobně upřednostňuji mezi lopatkáma. Tím nemyslím přímo Kaplanovu turbínu.Ale. Vždycky je hezký cejtit, že soudružka Tě miluje. V jakékoliv poloze a na místě až tak nezáleží. Je to vždy moc fajn))))
    publikované: 21.04.2012 20:26:57 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  9. ja?! jaaa?!
    ..nieee...ale na bucek, klobasky, tlacenocku a podobne laskominky ano ...ja za to nemozem, tot vaaaasen a taka vasen je pekna potvora - ako viera .. viera a vasen je sila temperamentu a slabost charakteru ,vis?!.. tak promin, pytaj si daco ine ..co sa raci a co paci, vsechno ine ponuknem, rozdelim sa, aj ta okupem ked by bolo treba husito, kartacem vydrhnem az sa budes blystat jak vanocne koule ..:P:D
    Mezi lopatkama vravis :DDD... a nestekli ta to?! ja sa vsade inde steklim..silene..:P
    publikované: 21.04.2012 21:19:06 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. Jajakooo, mám takovej intimní problém.
    Jsem citlivej ůplně všude po těle a šimrá mne to a nemůžu za to, že usnu.
    Chtěl bych, moc, moc, moc, vopuštěnej ostrůvek někde v Karibiku, na Beringový úžině ani tak netrvám, spoustu lidožravejch žraloků navůkol a zlatou rybku. Pro všechny případy.Kdyby něco kleklo.
    A to bych tam byl furt.Ale. Ale zlatá rybka by mi to asi nedovolila. Vony zlatý rybky, se vyznačují tím, že furt chtěj plnit nesplnitelný přání. A vo tom to je. Já si nedokážu nesplitelný přání ani představit, a né, že přímo přát..Asi by žádnýho jinýho oblíbence na pustým ostrově neměly, jenom samý hovadiny, na který myslím.. Možná je to důvod, proč mne zlatý rybky mají v oblibě. Anebo, že by tu fakt, žádnýho jinýho oblíbence na pustým ostrově neměly?To je nepředstavitelný přání. Že by mi plnily ůplně všicko? )))
    publikované: 21.04.2012 21:44:37 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  11. heeej, hej, hej..
    publikované: 22.04.2012 09:30:43 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. Jajajkoooo)))
    Měl jsem hezčí rybku.A víš proč? Nevíš. Protože byla dovopravdická.Měla svý dny, kdy se ráda předváděla.Dělala na mne oči, všelijaký aqvabelistický parády,i havou dolu dokázala, ale hlavně, to bylo to nejhorší na tom všickom, že mi splnila, sem tam ůplně všechno.Každou krávovinu co mne napadla. Dělala mi to naschvál.Aby se předvedla.Ryby neznají institut nevyhnutelného následku.
    To mi neuvěříš, co mi všechno vyparatila. Jsem si, v létě, že by nebylo špatný se vycachtat a schladit někde u moře.Bác a za barákem, panelovým, obytným byl bazén s mořskou vodou. Ale zamrzlej.Byla nějaká nepříčetná a to neměla kulatý akvárium. Nepříčetná byla i žena, svýho času jsem si pouštěl nějakej videoklip. A tam vidím Kornovou. Tak jsem si mimoděk, že to ženská parádní. A bác. Měl jsem jí na kanapi, celou bez a žena vchází do dveří.Mno, co Ti budu, byla z toho na nervy neskutečně. No a todlencto mi ta rybka zlatá dělala. Tak jsem jí to zatrhnul a pustil jí do Váhu. Ať se tam realizuje mezi rybářema. Už léta chytili, oné, nic.
    publikované: 22.04.2012 13:57:39 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  13. ;)))))))))))
    publikované: 22.04.2012 14:32:01 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
  14. Zrovna jsem měl dotaz z čechofonních oblastí.
    Jiřina z Jičína, věk rámovala okolo 47 let, mi, že MP,můj muž mi vyčíná, chodí kade táde, já vůbec nevím kde. Nevím si rady. Co s tím.
    Říkám jí Jiřino, chce to chladnou hlavu, ůsudek ostrej jako útočnej nůž a vydržet. Von se jednou přijde. A až přijde, tak Tě bude muset milovat po tři dni a čtyři noce. A potom uvidíš co se stane. Už vod Tebe nikam neodejde.Jedině, že by se vodplazil nepozorovaně do bezpečí ústavu až budeš luxovat)))))
    publikované: 22.04.2012 14:58:25 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014