Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Mikuláš Dzurinda, Ty si nedostal elektrické kreslo???

Otvorene!

Mikuláš Dzurinda vo svojom bezduchom pamflete „Kde je vôľa, tam je cesta – Môj maratón“, ktorý rozdával na mítingoch pred parlamentnými voľbami 2002 píše:

„...Kosovo sa neodtrhlo,...“

Už si sa prebral? Odtrhlo!

„Zo žartu a s nadsázkou hovoria, že zatiaľ do práce chodia na tankoch, ale ešte pred necelými troma rokmi tam bola vojna, najhoršie prejavy nenávisti a zabíjania.“

Áno, ale Ty si si pomýlil strany. Ty si nevedel kde je sever a kde juh. O žiadnu „nadsázku“ nikdy nešlo a nejde. Srbských poslancov skutočne do regionálneho Kosovského parlamentu museli voziť vojaci KFOR na obrnených transportéroch! Inak by sa stali obeťami lynčujúceho albánskeho davu a k tomu všetkému, Albánci vraždili aj vlastných!

„Podpora leteckej akcie Severoatlantickej aliancie pre mňa nebola otázkou plnenia kritérií ani kalkuláciou, či získame niekde v centrále NATO sympatie. Rozhodoval som sa tak, aby som sa vedel pozrieť do zrkadla.“

„Sedieť so založenými rukami zoči-voči etnickým čistkám na konci 20. storočia bolo neprípustné... Rozhodnutie slovenskej vlády umožnilo Severoatlantickej aliancii otvoriť severnú vetvu kosovskej operácie.“

Nekomentujem! „Dostať Ťa tak do rúk“ v relácii De Facto u tvojho zbožňovaného moderátora Daniela Krajcera. Tam by som Ti nastavil zrkadlo...Rozobral by som Ťa ako ten tvoj bicykel!

Mimochodom, na prebale knihy o nej hovoria jej „krstní rodičia“ Július Satinský a Peter Šťastný.

„...a ukázal rodákom, kde je sever...“

Július Satinský

Nie Julo! Mal by už konečne nastať čas, aby tomuto ako si ho Ty svojho času nazval „malému bicyklistovi zo Spiša“ rodáci ukázali, že kde v skutočnosti ten sever je!

„Je skvelé, že moje obľúbené porekadlo „kde je vôľa, tam je cesta“ má takého propagátora. Slovensko bude úspešnou a šťastnou krajinou, ak sa ním budú riadiť všetci občania. V roku 1998 našli Slováci vôľu a vykročili správnou cestou a ja držím Slovensku palce, aby po tejto ceste kráčalo ďalej.“

Peter Šťastný

Za týchto podmienok netúžime byť úspešnou a šťastnou krajinou a rozhodne nechceme kráčať ďalej po ceste zaliatej krvou našich bratov.

... Po tom, co bylo poměrně brzy po začátku jeho procesu tiše odstraněno obvinění z genocidy v kauze Kosovo (nikdy tam k ní nedošlo) ...

... Mezinárodní soudní dvůr (ICJ) v případě Bosny mimo jiné jasně rozhodl:

„Srbsko se nedopustilo genocidy prostřednictvím svých složek nebo osob, odpovědných za své jednání podle obyčejového mezinárodního práva.“

„Srbsko nemělo v úmyslu spáchat genocidu, ani nepodněcovalo k jejímu spáchání.“

„Srbsko se neúčastnilo genocidy porušením svých závazků vyplývajících z Mezinárodní smlouvy o zabránění a trestání zločinu genocidia.“

Slobodan Miloševič

Slovensko | stály odkaz

Komentáre

  1. hmm
    dobre, preco si vypichol prave dzurindu s dost nesikovnym nadpisom? za podpis pre prelety NATO? pravda nie je jedna. ale ty mas v tom totalne jasno, to ti zavidim... vlastne, ani nie.

    ako by si konalaty? koho by si rasdesj videla v kresle premiera v tej dobe? nezlahcujem skutocnosti, ktore sa stali, krv nezmazes, ale je tu ale... co by robili ini? lepsie, horsie? nepoznam ta, tak len takto.
    publikované: 08.12.2009 22:50:04 | autor: noncreativ (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Mno, umožnit snáze rozbombardovat kohokoli, né ještě Slovany,
    aby bylo co stavět, zdá se mi trošičku nenáležité.
    Osobně bych problém premiéra nechal na těch co tam bydlej.
    Ale nemusím vědět všechno, to je pravda.
    A na Mikuláše, jen tolik. Měl se držet svého kopyta. Možná by vlaky neměly spoždění.
    publikované: 08.12.2009 23:01:46 | autor: Mito (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. noncreativ
    mala poznamka na uvod. som muz. nadpis je dobry, mal by zaujat, to v prvom rade. ocakavam, ze zaujme hlavne pravicovo orientovanych volicov, ktori maju v obhajobe dzurindu v tejto veci tiez "jasno".

    ako by som konal ja. dal by som na nazor verejnej mienky, ktora bola v tom case zasadne proti. zjavne vedeli, ze preco. uz vtedy a nie teraz po 10-tich rokoch.

    ja v tom mam jasno uz dlhsiu dobu a to mi zavidiet nemusis. ja zavidim tym, co maju tak silne zaludky sa povzniest nad tu krivdu, nad to utrpenie a bolest!

    http://www.kontingent.cz/?q=detail/2/globaliste-utoci

    mali by si precitat a tyzden by nemali chut jest, lebo vsetko by aj tak vyvratili!
    publikované: 08.12.2009 23:07:16 | autor: krija (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. .
    nadpis je dobry na prilakanie citatelov, ano. ale nedava mi zmysel. tak ako zaclenenie dzurindu, ako nejakeho hlavneho vinnika. nemiesam sa do toho ci maju pravdu albanci, ci srbi, alebo sudy alebo ludia alebo neviem kto. preto som sa pytal ako by si konal ty. dzurindu neobhajujem, je to len kusok v skladacke.
    ak by sme dali kreslo ludom, ktori rozdeluju a vrazdia pre narod, nabozenstvo,farbu, ci len z chuti, potom by dzurinda nemusel nic take riesit.

    len co by sme si zas potom zasluzili mi, ked rozdavame kresla...
    publikované: 08.12.2009 23:59:36 | autor: noncreativ (e-mail, web, autorizovaný)
  5. Noncreativ
    Ano, dzurinda a jeho vlada je iba kuskom v skladacke, ale medzi takymi ako je thaci, clinton, albrightova, solana, havel a mnohi ini. Do tohto klubu vrahov sa nominoval sam, na toto od nas mandat nedostal! Ps: ved to, ked ide o rozdavanie kresiel v parlamente a ministerskych stoliciek, tak vtedy sme im dobri, iba vtedy!?
    publikované: 09.12.2009 05:26:20 | autor: Krija (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014