Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Samostatnosť žien a osamelosť Čierneho

Čierny sa dnes zamýšľa nad nezávislosťou žien. Štve ho, že dnes začala taká "móda". Je sám. Hm, ktorý chlap by chcel byť sám? (Diskobaliča teraz neberme do úvahy.) S jeho dovolením sem dávam kúsok nášho rozhovoru o samostatnosti nás žien, ktoré sme sa rozhodli, že chlapa nepotrebujeme.

Lucka ‎(23:45):
co je podla teba normalne
v tomto storoci, ked si mladi chcu len uzivat
a ty nevies, ci to ten dotycny s tebou mysli vazne alebo nie
Čierny ‎(23:45):
ako dovod pre nie radsej uviest narovinu - nie si dost dobry pre mna, sorry vyzeras hrozne alebo prepac ale si tak sprosty ze ti nedokazem vysvetlit kedy ide dalsi autobus
ale nie veci typu ze chcem ostat slobodna
Čierny ‎(23:46):
tak sa nenechat zbalit na prvom rande...
Čierny ‎(23:47):
ja neviem, pre mna je normalne ist von tych trikrat a mozno aj viac len tak ... prosto ju pozvat niekam, mierne balit a podobne... a ,,utocit" az potom neskor, ked uz z toho poctu stretnuti bude aj tej holke jasne, ze to asi myslim vazne...
lebo tak keby to chlap nemyslel vazne, nestracal by tolko casu, na to sme az moc lenive pokolenie
Čierny ‎(23:48):
ako ja som za to nech ostanete nedobytne a hrate sa na ladove kralovne, aj ked si z toho clovek trha vlasy, ale patri to k zivotu a je to fajn...
ale nie preboha dovod pre odmietnutie to ze niekto je slobodna dusa alebo nechce ziadneho chlapa...
toto moze povedat farar, mnich alebo mniska :D

Ja by som na svoju obranu použila vetu Američanky, ktorú používa predtým, ako idem s niekým na rande: "To už zase chceš byť otrávená a zistiť, že ty nikoho nepotrebuješ?"

Hmmm, a prečo nie? Prečo neísť von s niekým pohodovým? Len tak. Možno by z toho mohlo byť niečo fajn. Napríklad priateľstvo. Pokiaľ nestretnete niekoho "neobyčajného". Len si nie som istá, či žena dokáže spoznať skrytého tupohlava a vyvarovať sa mu.

Metrosexuál mi raz povedal: "Ak ti muž povie ľúbim ťa alebo ťa pozve do divadla, alebo že máš krásne oči, bež!" No on je ten typ chlapa, ktorý uznáva heslo "uži si a nechaj žiť".

No a Mrkvička sníva o takmer dokonalej žene, ktorá zbalí jeho. Snáď sa mu to raz podarí. Minule mi písal, že tá technika nedostupného, čo som ho učila minulý Silvester nezabrala. Asi bude potrebovať preškolenie.

Chlapy sú zvláštne stvorenia. A ak si mňa nenájde ten pravý Mr. Big, tak si zaobstarám psa - milý, prítulný, závislý na mne, pozorný,.... perfektný :P


Zaujalo ma... | stály odkaz

Komentáre

  1. Dokonala zena?
    To nieee...ak si pozres historiu, urcite tam odo mna niekde najdes, ze dokonala zena neexistuje.
    publikované: 05.02.2009 12:19:20 | autor: Mrkvicka (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. DOKONALÁ/-Ý ???
    :D prosím ťa nikto nie je dokonalý ale priblížiť sa k tomu môže. Keď sa nájdu dvaja ľudia tak a hovoria o sebe navzájom, že sú si súdení tak to je iba zhoda náhod v ktorej dvom ľuďom neprekážajú ZLÉ vlastnosti toho druhého. Takže na tvojom mieste by som sa zameral na hľadanie osoby opačného pohlavia na ktorej by mi nevadili jej ZLÉ vlastnosti a boli by mi milšie jej DOBRÉ a aby to bolo opačne. :)
    publikované: 06.02.2009 18:59:29 | autor: MÚZA (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. missunderstanding
    Mila Muza, nemyslela som doslova a dopismena dokonaleho cloveka... vies... ked niekoho lubis, tak ho beries ako dokonaleho... alebo ked sa ti niekto naozaj paci... a to je Mrkvickov pripad a pripad vela ludi naokolo... to je vsetko.. :o)
    Have a nice day :o)
    publikované: 06.02.2009 19:06:48 | autor: lucka (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014