Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Vrahovia patria na šibenicu!

Plne sa stotožňujem s názorom pána Slotu, že trestu smrti sa budú musieť obávať najmä mafiáni, vrahovia a pedofili, ktorí opakovane spáchali vraždu, alebo sadisticky vykonávali násilie na deťoch. No do jesene...
Veru do jesene, čo sľubuje, že sa osobne podpíše na návrh takého zákona, tak ja iba odkazujem pánovi Slotovi, že už začínam pracovať na tom, aby občania Slovenska v referende rozhodli, že na šibenicu patria aj tí, ktorí sa nehorázne obohatili na úkor všetkých poctivých ľudí, a teraz všetko zatĺkajú a ľuďom sa drzo rehocú do oči, že všetko nadobudli svojou poctivou prácou. Pán Slota sa potrebuje zviditeľniť, lebo mu došlo, že už mnoho občanov ho má poriadne prečítaného a tak ďalej prehlasuje, že niekoľkonásobných vrahov jednoducho zavesíme na mašľu, nepotrebujeme na to nejaké špeciálne súdy. Hociktorý okresný súd bude mať bez problémov nástroj v rukách, aby ho odsúdil. (Už, aby tak bolo!) Pán Slota, verím, že je nás mnoho takých, ktorí Vás v tejto veci podporujeme a aj podporovať budeme, no len mám obavu, že Vy budete musieť byť medzi prvými, čo bude musieť pred tou šibenicou utekať.

Politika | stály odkaz

Komentáre

  1. a možno ujde
    do Pešti....:-)))
    publikované: 29.05.2009 11:22:02 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Mal by tu stihacku zacat premalovavat specialnym naterom !!!
    Ved preto si zabespecil prudove lietadielko aby mohol praktizovat zlatokopectvo do poslednej chvilky a potom uz len s batohom plnym penazi staci nasadnut a fuk ho na iny kontinent !!!
    publikované: 29.05.2009 11:48:56 | autor: Peter (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014