Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Láska a priateľstvo

Bez priateľstva je láska otrokom!

Láska je vznešený cit,ktorý je tvorcom všetkého dobrého a krásneho v našich životoch!

Láska je to prečo sa chceme  znovu a znovu ráno zobúdzať a pozerať sa jej do očí a každú sekundu čo ju máme chceme sa jej poďakovať za to,že z nás robí najšťastnejšie bytosti na svete!Láska príde vtedy,keď to človek najmenej čaká,ale pritom ju tak potrebuje.Láska je našim záchrancom,bohatstvom a radosťou.Každý z nás stretol alebo stretne raz lásku,či už je to láska od rodiny,priateľov alebo láska medzi dvoma.

Ako už z názvu vyplýva chcela by som vyjadriť svoj nároz alebo aspoň myšlienku o láske a praiteľstve.Možno sa nám častokrát zdá,že to nie je to isté,ale nie vždy to musí byť pravidlo.Podľa mňa láska NIKDY nie je skutočná ak ju netvorí priateľstvo!Veď predsa ako môže mať niekto niekoho skutočne rád ak od neho nepociťuje útechu,priateľský rozhovor či pochopenie,tak ako to v priateľstve býva.Hovorí sa,že láska je o vzájomnej dôvere a pochopení,lenže práve priateľstvo nám poskytuje dôveru a pochopenie.Z priateľstva sa rodí skutočná,čistá a úprimná láska.Som o tom presvedčená!Ak sa majú mať dvaja ľudia skutočne radi musia sa samozrejme najprv spoznať prostredníctvom priateľstva.

Ak by sa ma niekto opýtal či verím v lásku na prvý pohľad povedala by som,že nie.A prečo?Nie je veľmi reálne,aby sa jediným pohľadom človek úplne zamiloval ak toho druhého vôbec nepozná.To nie je ten vznešený cit,sú to možno iba sympatie,možno rozkoš ale určite nie láska!Ak sa človek zamiluje,tak ľúbi celým svojim srdcom,celou svojou dušou a bytosťou.Vtedy je človek úplne iný,šťastný a radostný,že ho ma niekto skutočne rád a on to môže opätovať tomu druhému,pre ktorého je schopný urobiť všetko,aby bol šťastný!Myslím si,že skutočnú a pravú lásku stretneme iba raz v živote pretože ľúbiť celou svojou bytosťou dokážeme iba raz a iba jedného človeka.

Lásku by sme si mali viac vážiť a ďakovať jej stále,že je s nami a drží nás nad hladinou a nedovolí nám ponoriť sa!Láska je pre nás najlepším priateľom,ktorý nás stále podrží a robí z nás lepších ľudí.Láska nám hovorí,že nás miluje preto povedzme raz my láske,že ju nadovšetko milujeme.

Bez lásky by nebol život!!!


Tajomstvá života | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014